Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі з 50 31-40

Абмеркаванне: Погляд карту альфа 159

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    76
    я заяўляю, што я не бачыў карту, і таму я магу абапірацца толькі на тое, што я чытаю...
    у мяне ж машыны і 1712 бар занадта ен ragionissima magi1984.
    калі ? 150 л. і не больш за 220(спідометр) c? некаторыя праблемы 220 робіць іх арыгінальнымі....
    для праслізгвання счаплення трэба апусціць lim пара і каліброўкі добра driver's swish
    і іншыя сродкі абароны, толькі счапленне і махавік, узмоцненыя, але існуе так шмат, я не ведаю, як табе крыўды.. набор самых "валацуга" варта 1200 еўра.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Citazione Першапачаткова Напісаў savek Visualizza Messaggio
    я заяўляю, што я не бачыў карту, і таму я магу абапірацца толькі на тое, што я чытаю...
    у мяне ж машыны і 1712 бар занадта ен ragionissima magi1984.
    калі ? 150 л. і не больш за 220(спідометр) c? некаторыя праблемы 220 робіць іх арыгінальнымі....
    для праслізгвання счаплення трэба апусціць lim пара і каліброўкі добра driver's swish
    і іншыя сродкі абароны, толькі счапленне і махавік, узмоцненыя, але існуе так шмат, я не ведаю, як табе крыўды.. набор самых "валацуга" варта 1200 еўра.
    Мая ? адзін sw і я ніколі не бачыў ne чуў, што f? 220, але афіцыйных f? i 208, мая карта з врі толькі sfappata egr off, фільтр спартыўны тэрмінала спартыўны f? i, 215-217, да гэтых мод механічныя рабіў 210-212 такім чынам, я думаю, у норме...
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    хлопцы максімальнай хуткасці, так і суб'ектыўныя, таму што спідометр мае разрыў і, магчыма, не ўсе аднолькавыя, есць такія аўтамабілі, як гэтыя, якія адзначаюць таксама 230kmh без праблем, то трэба паглядзець, безумоўна, фактычныя не больш за 215-220kmh.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    хлопцы, я ўмяшання, толькі для вас, звярніце ўвагу, што помпа CR ў 159 ? адзін cp1h, што пу? спакойна працаваць да 1800bar.....у пакт? мець помпа нізкага ціску ад расходу адэкватнай all новая press....нашы спецыялісты дызель могуць пацвердзіць, калі яны хочуць....акрамя таго, я жадаю сказаць,у святле, што я не бачыў файла,што падрыхтоўчыя сур'езныя, калі павышаюць прэс-rail робяць, таму што ведаюць, што робяць і чаму, таму што эфект не ? толькі ў тым, каб самыя press rail, каб мець больш дызель або мець якую-небудзь функцыю "дадатковы модуль" але ? яшчэ адна матывацыя добра больш сур'езнае....
    на l? гэтага я таксама р? rest?або павысіць pa press rail, але прычына, па якой accenavo перад вы павінны рабіць.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    і што б гэтая таямнічая прычына?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі вы павялічваецца звыш вызначанай мяжы, час ўпырску і f? часопіс з прэс-rail аб'ектыўнага і рэальнага вы ўбачыце вялікі discostamento паміж гэтымі двума....cio? рэальнага ціску sar? самы нізкі, і, каб кампенсаваць гэта зніжэнне, улічваючы, шляхам фарсунак, якія застаюцца адкрытымі на больш працяглы тэрмін і яны павінны быць пададзеныя ў мага больш"ля" ціск аб'ектыўнай спрабуюць павялічыць час пре-карту rail.....для s вопыт? што з 1350bar дадзеных ад CP1 і IQ вышэй запыты 90mm3 рэальнага ціску вымяраецца апускаецца прыкладна да 1150-1200 бар....... і помпа павінен быць у форме калі ? крыху млявы прэс не дасягае 1000bar....лагічна з тых цісках гэтыя IQ не будзем ніколі....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    29
    не магу адкрыць файл

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Citazione Першапачаткова Напісаў checcosassu Visualizza Messaggio
    не магу адкрыць файл
    Вы павінны дасягнуць 50 карысныя паведамленні, то толькі тады вы будзеце мець прывілеі, каб зрабіць гэта...
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    29
    дзякуй, вельмі добры

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў checcosassu Visualizza Messaggio
    не магу адкрыць файл
    я заклікаю цябе чытаць правілы.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс