я думаю, што калі гэта я мог бы дапамагчы вам па **** я не думаю, што форум бунтуе, напішыце мне ваш **** у лічку ці ў пост
я думаю, што калі гэта я мог бы дапамагчы вам па **** я не думаю, што форум бунтуе, напішыце мне ваш **** у лічку ці ў пост
сапраўды, я не думаю, што будуць праблемы...адмін гэтага форуму разумных людзей, і наадварот ECU заблякаваны, вы можаце? зачыніце вочы![]()
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
на самай справе, нават мне, рабіць пошук сан -****** з гэтым нумарам HW аказваецца EDC16C2
хочаце ўбачыць, што не заводзіўся аўтамабіль, чаму? кухар (што па мне ? безумоўна, пачатковец, сапраўды, магчыма, не робіць гэта нават не рамяство, але толькі для хобі), выкарыстаў драйвер ECM2001 для ecu edc16c31, так ? вылічаецца кантрольная сума няправільна, і, вядома, аўтамабіль не заводзіўся...
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
прывітанне,хлопцы, сення быў поўны працоўны дзень, і я чытаю толькі цяпер усе,каб паспрабаваць вярнуць яго ў рух, калі не есць back up можна толькі паспрабаваць аднавіць файл, ложак у bdm таксама, калі пашкоджаны і патрабуецца-файл, ложак у паслядоўны,я бачу, што ў любым выпадку frantik, і ен прыступіў да працы адразу ж, і вы ня можаце яе спампаваць, такім чынам, у гэтых рэдкіх выпадках мы не робім ніякай апазыцыі, калі яна працягваецца нават па-за межамі форума, у прыват,дайце нам ведаць калі вырашыце праз файл frantik у адваротным выпадку я бачу зірнуць на файл або убачыць, калі аднаўленне back up.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ок, хлопцы , файл адпраўляецца і перабудаваны правільна!!!
x Вешчуноў не было памылкай cecksum так як на тых экю cecksum разлічваецца з інтэрфейсу, а не ecm2001 і, безумоўна, маючы выкарыстоўваецца пратакол запісы і вылічэнні алгарытму і rsa для edc16 cp31 і была blokkata!!!!
затым машына футбольны або яшчэ паспрабаваць?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
паспрабуйце панядзелка? але я думаю, есць ніякіх праблем, запісаўшы яго ў bdm, а затым вы павінны праверыць, ці, калі той, хто піша пасля ўсяго, што ен зрабіў, калі вы не ідзяце, каб закрыць ў ваннай hhhahahhahahahha
сапраўды л я надпісам я экю...з маей mpps..... повар зрабіў мяне толькі файл.....і небарака nn віны нічога .......на самай справе я спрабаваў разблакаваць эбу, але без поспеху з першага разу....у панядзелак я імкнуся файлаў сан-frantik3 і кажу...... =) пажадайце мне ўдачы =) ...... у адваротным выпадку мы бачым, знайсці рэзервовыя копіі залатых
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); у 09-12-2012 09:23
а на праграмы mpps , вызначыў аўтамабіль як mercedes-benz clk 220 150cv - edc16c 2/3/4 , xo ў карту крычы, чытаецца як c-клас 220 cdi 150 ( xk clk не нес CMD ) ўвод у праграму ecm2001 я разумею, як ecd16c31 , як ніколі? а калі ў рэальнасці? ? edc16c2 ? Усе карты, якія я зрабіў, былі зробленыя на гэтай аснове іх, і машына ездзіла ў ціхім раене заксэнхаўзэн s
а калі паглядзіце на фота, ecu l sw, гэта таксама адрозніваецца :: 1037374194
boh таямніцы жыцця =)