Старонка 4 з 15 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima
Вынікі 31-40 147
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    ну..ciccio ? р? "загадкавыя" у яго пост..***** unque на l? усе....fico ваш аватар барт!.... нам бы ў подпіс фразу:"ciucciati шкарпэтку"!! .....
    манро выкарыстоўваю мову занадта накіды? я не разумееце? у пост загадзя, я напісаў вам формулу, з адзінкі? вымярэння, але не разумееце мяне... я патлумачыў падрабязна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    таксама ў дызель-калі павелічэнне занадта l afr губляе прадукцыйнасць..і не мала.. і тэмпература падымаецца..
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    у 14.3 робіць разлік на карту крычы не бачыў, але памятаю, што павінна быць каля 70, калі ? у jtd105 таксама, чаму? ? маей машыны...
    Мая ? у jtd110, але я думаю, што мала змен...
    Але вы ўпэўненыя, што 14,3? Мяне прыводзяць значэння значна ніжэй...

...цяпер без дыму можна знізіць, добра ці дрэнна да 13,5 ў макс 13, але ўжо? паліць на высокіх абарачэннях...
    Мне здаецца, значэння трохі высокія, але вы ўпэўненыя?

...знос турбіны ўплывае на выдатак паветра, такім чынам, калі прыбор вымярэння менш паветра па якой-небудзь прычыне прыйдзецца на дызель, што вы хацелі мець...
    На гэта мы згодныя!

...па-другое, калі ў вас выдатак паветра правільна, і вы занадта нізкі інтэнсіўнасць адмоваў, калі c'? зніжэнне фізіялагічнага ціску turbo fumerai.. я не патлумачыў?
    І чаму? вы павінны паліць?! Калі ўвесь паветра праходзіць ад расходомера паветра, калі ціск падае, то, адпаведна, кала, вядома, всасываемого паветра, такім чынам, таксама дызельнага паліва, як толькі што напісалі, таксама і ад вас) і таму? па-ранейшаму будзе выконвацца суадносіны стехиометрической!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    таксама ў дызель-калі павелічэнне занадта l afr губляе прадукцыйнасць..і не мала.. і тэмпература падымаецца..
    скажыце тыя, якія рыхтуюць трактароў або грузавікоў, якія будуць рваць....па мне гэтыя рухавікі ад 1800-2000cv падарожнічае з afr 8:1, калі не менш....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    Так што, па-твойму, якое значэнне AFR, не забывайце, як ідэал? Або, як мяжу, якой не пяройдуць?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    *барт з 1200 мг паветра і 70mg дызельнае паліва, вы знаходзіцеся на даволі 17,1:1 afr...якая, я думаю, як устаноўлена, ад мамы, fiat...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    *барт з 1200 мг паветра і 70mg дызельнае паліва, вы знаходзіцеся на даволі 17,1:1 afr...якая, я думаю, як устаноўлена, ад мамы, fiat...
    На самай справе я таксама атрымаў сярэднія значэння лямбда ў гэтым парадку, і далей, таму я спытаў cicciogsr, як ен атрымаў 14,3 карту серыі...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    чакае..чакае барт..мы робім блытаніны, таму што ciccio сказаў, што дызель 70mm3 не мг нас, мы павінны пераўтварыць іх у мг? шчыра кажучы, зараз не памятаю, як вы сутыкаецеся, калі іх памножыць на 0,85 ў нас 70*0,85=59,5 мг, але калі мы дзелім на 0,85 мы 70/0,85=82,3 мг..цяпер для першага значэння мы afr 20,1:1, а для другога ў нас есць afr 14,5:1...так што я лічу, што вы павінны падзяліць мм3 / 0,85 мець правільныя прапорцыі....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    Citazione Першапачаткова Напісаў bart Visualizza Messaggio
    Так што, па-твойму, якое значэнне AFR, не забывайце, як ідэал? Або, як мяжу, якой не пяройдуць?
    заставацца як мага бліжэй да арыгіналу..
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    1200 мг паветра для мяне, а не іх плошчай, як мінімум, 105, прыходзіць да max 1000 ... а вы маеце рацыю, я ўспомніў, male l afr-крычы ? больш за 16 ... на ўсе гэтыя паведамленні, мы гаворым дым і дызель... для мяне ўсе машыны, якія паляць, як цягнік, не робіць мяне ў генія дызель для старых і, магчыма, мы можа стаяць, але для тых новых, я не думаю... трохі дызельнага паліва яшчэ нават не fasato дапамагае паменшыць або паскорыць некаторыя этапы

Старонка 4 з 15 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •