таксама ў дызель-калі павелічэнне занадта l afr губляе прадукцыйнасць..і не мала.. і тэмпература падымаецца..
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
Мая ? у jtd110, але я думаю, што мала змен...
Але вы ўпэўненыя, што 14,3? Мяне прыводзяць значэння значна ніжэй...
Мне здаецца, значэння трохі высокія, але вы ўпэўненыя?
На гэта мы згодныя!
І чаму? вы павінны паліць?! Калі ўвесь паветра праходзіць ад расходомера паветра, калі ціск падае, то, адпаведна, кала, вядома, всасываемого паветра, такім чынам, таксама дызельнага паліва, як толькі што напісалі, таксама і ад вас) і таму? па-ранейшаму будзе выконвацца суадносіны стехиометрической!
*барт з 1200 мг паветра і 70mg дызельнае паліва, вы знаходзіцеся на даволі 17,1:1 afr...якая, я думаю, як устаноўлена, ад мамы, fiat...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
чакае..чакае барт..мы робім блытаніны, таму што ciccio сказаў, што дызель 70mm3 не мг нас, мы павінны пераўтварыць іх у мг? шчыра кажучы, зараз не памятаю, як вы сутыкаецеся, калі іх памножыць на 0,85 ў нас 70*0,85=59,5 мг, але калі мы дзелім на 0,85 мы 70/0,85=82,3 мг..цяпер для першага значэння мы afr 20,1:1, а для другога ў нас есць afr 14,5:1...так што я лічу, што вы павінны падзяліць мм3 / 0,85 мець правільныя прапорцыі....
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
1200 мг паветра для мяне, а не іх плошчай, як мінімум, 105, прыходзіць да max 1000 ... а вы маеце рацыю, я ўспомніў, male l afr-крычы ? больш за 16 ... на ўсе гэтыя паведамленні, мы гаворым дым і дызель... для мяне ўсе машыны, якія паляць, як цягнік, не робіць мяне ў генія дызель для старых і, магчыма, мы можа стаяць, але для тых новых, я не думаю... трохі дызельнага паліва яшчэ нават не fasato дапамагае паменшыць або паскорыць некаторыя этапы