Старонка 4 з 8 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі з 72 31-40

Абмеркаванне: Думку Карта А4 1,9TDI 131cv

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    20
    Citazione Першапачаткова Напісаў neo Visualizza Messaggio
    Я забыўся сказаць, што я ўладальнік А4, 130 л. с., што я пераназначаны 30-40 разоў, выкарыстоўваючы ўсе магчымыя доказы і можна сабе ўявіць, Таму я ведаю лепш за вас, слабыя месцы ў гэтай машыне, паверце.
    выбачайце....але я не меў на ўвазе вас і ў вашай працы, майго ўмяшання, толькі хацеў пахваліць працу frantik3, што калі ніколі не меў праблем летаюць гэтыя аўтамабілі, гэта азначае, што не робіць карты з ног.Сказаў гэта...але хто ты? але што вы хочаце? але хто цябе ведае?вы адчуваеце сябе вінаватым? у вас чарга з саломы? я сказаў, што працу лепш за вас? што больш дасведчаны, чым вы? вы добра? я пакажу вам мае кампліменты і, калі хочаце, я скажу вам, што вы лепш за мяне, Ок? таму зараз у, - я не магу разгледзець яшчэ.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    20
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    Першапачаткова Напісана vic64it

махавік вібруе з супастаўлення зробленыя з ног, не павялічыць з нізкіх абарачэннях і на нізкіх нагрузках рухавіка

хлопцы, я не хачу бачыць спрэчкі ў форум..я настойліва рэкамендую.
    прабачце, я адказаў позна іне ўбачыў ваш пост

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    20
    дадам, што калі б я прыйшла на розум,трохі раней, раман Карла Леві нават не буду прымаць пад увагу вось, я Прашу яшчэ раз папрасіць прабачэння.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў vic64it Visualizza Messaggio
    дадам, што калі б я прыйшла на розум,трохі раней, раман Карла Леві нават не буду прымаць пад увагу вось, я Прашу яшчэ раз папрасіць прабачэння.
    ок х мне гаворка ? закрытая.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў neo Visualizza Messaggio
    Праўда я з'яжджаю заўседы каля 30% load) - 1000-1200 абаротаў, так што не думаю, што гэта праблема, і ты, дарагі, чаму мы не пакажыце, як вы робіце з рукамі,і яшчэ адна рэч ,запэўніваю вас, што ў мяне больш вопыту, чым у вас, так і у жыцці, і sie у механіцы, таму мы таксама хацелі б трохі з вашага боку.

Я забыўся сказаць, што я ўладальнік А4, 130 л. с., што я пераназначаны 30-40 разоў, выкарыстоўваючы ўсе магчымыя доказы і можна сабе ўявіць, Таму я ведаю лепш за вас, слабыя месцы ў гэтай машыне, паверце.
    на самай справе вібруе махавік і праслізгвае счапленне, таму што тачка ад абаротаў і нагрузкі занадта рана.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    20
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    на самай справе вібруе махавік і праслізгвае счапленне, таму што тачка ад абаротаў і нагрузкі занадта рана.
    ну і дарма! і я нічога не скажу, інакш хто-то пакрыўдзіцца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    Я сказаў ужо, што я зрабіў шмат доказаў відаць, што гэта мая машына і лепшы вынік вы атрымалі, робячы карту менавіта такім чынам.У тым выпадку, калі пазней, з улікам змяненняў, адчуваюць сябе strappamenti, калі есць правалы на дарозе .З нагоды счаплення-ніколі не паслізнуўся. І яшчэ адна рэч, роды спадзяюся з 2-3% да 10-13% у 70 % load, такім чынам, не можа зрушыць ніколі не счапленне.І, каб скончыць размову больш, што я маю на ўвазе карты, я autoriparatore з 20-гадовым вопытам, і для мяне на першым месцы стаіць"здароўе"машыны.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    20
    ад 05-02-2013,у дзень яго прэзентацыі, на сенняшні дзень 26-03-2013 гады вопыт, як autoriparatore ад 15 прайшло 20

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Citazione Першапачаткова Напісаў vic64it Visualizza Messaggio
    ад 05-02-2013,у дзень яго прэзентацыі, на сенняшні дзень 26-03-2013 гады вопыт, як autoriparatore ад 15 прайшло 20
    адзін vic64it ,так вы да 80 паведамленняў ?Таму, што пакажыце, што вы ведаеце, каб вы, як спецыяліст у вобласці інфарматыкі і электронікі?Для вашай інфармацыі, я быў шмат гадоў за мяжой, дзе я скончыў нават школу (5 гадоў у школе, механіка 3 дзен практыкі чыста ў тыдзень у майстэрню, з 120 працоўных), Але калі я скончу, таму што не павінен вам нічога тлумачыць табе, што механікі я ведаю, што не разумееш нічога.Я аддаю перавагу, каб даказаць, з фактамі, а не словамі, тыя якасці, якія ў мяне есць .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    У частцы выступу, якую вы робіце... мэта якая ?? колькі рэзюмэ і пара вы хацелі б вывесці з 130cv?? З вельмі нямногімі mod паступлення долю 165cv.. gi? ? амаль усе зроблена ў доме, audi.. я не магу праверыць, ці файл, чаму? я не дасягнуў мяжы.... ? груба кажучы, сон-усе роўныя... трэба толькі абнавіць карту ўпырску па-за драйвера, спачатку, каб разумець, перарабіць карту дыму, абнаўляючы значэння maf, спыніліся, каб увесь або нагрузкі ў 16, 5:1 калі вы не хочаце даць столькі, турба, turbo, проста ад 50mbar апошні слупок, абнавіць карту overboost ? вельмі важна гэта, калі вы не хочаце мець пікі turbo і класічны seghettamento....... абмежавальнік крутоўнага моманту не павінна перавышаць 60 мг, чаму? часы, аж да l?... і вы ўбачыце, што машыны andr?.... у egr закрыць яго з 2 кіравання.... gi? вам будзе каля 36кг і 165cv...... карту калі педаль ? як гольф значэння ў 7000 не датыкаючыся да яго, не трэба нічога, калі не атрымаць адказ + гатова і значная частка педалі "прастою" мод,....

Старонка 4 з 8 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •