Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima
Вынікі з 52 31-40
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    45
    Асабіста я выкарыстаў Толькі на Alfa 159 1.9 jtdm 16v з fap і я выдаліў egr і fap. Вынік-гэта добра, але я рэкамендую, лепш, перш чым пісаць у файл, адкрыць карту, крычы, і мадэляванне з дапамогай праграмнага забеспячэння (ECM, напрыклад) і зноў захавайце карту мод, каб мець кантрольныя сумы ужо правільна!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў zxrrr Visualizza Messaggio
    ок, дзякуй за парады....я карыстаюся...аперацыі пашлю з galletto1260 як інтэрфейс і часу ( мой сябар) для загрузкі файла-крычы, я чытаў на форуме, працуюць спакойна на маім ecu. Як вы, напэўна, добра зразумелі, я вельмі пачатковец.
    Пакіньце яго ў спакоі раз...вазьмі карту, над якой я даў вышэй адрасы бітаў, перамыкач і шукаць іх на сваю карту. Пакладзеце іх у гэтыя каштоўнасці і толькі не трэба

НАВІЧОК L'avatar di zxrrr
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    29
    Citazione Першапачаткова Напісаў cerbino Visualizza Messaggio
    Асабіста я выкарыстаў Толькі на Alfa 159 1.9 jtdm 16v з fap і я выдаліў egr і fap. Вынік-гэта добра, але я рэкамендую, лепш, перш чым пісаць у файл, адкрыць карту, крычы, і мадэляванне з дапамогай праграмнага забеспячэння (ECM, напрыклад) і зноў захавайце карту мод, каб мець кантрольныя сумы ужо правільна!
    Дзякуй за параду

Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    29
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Пакіньце яго ў спакоі раз...вазьмі карту, над якой я даў вышэй адрасы бітаў, перамыкач і шукаць іх на сваю карту. Пакладзеце іх у гэтыя каштоўнасці і толькі не трэба
    Ідэальны Errecinque, тыдзень потым пачала пакуль чытаць карту, крычы, на жаль, да гэтага часу не магу спампаваць файл, безумоўна, я цябе папрашу яшчэ саветаў. Дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    45
    Ва ўсякім выпадку, дзякуй Errecinque, у наступны паспрабую, змяніўшы адрасы, якія вы адправілі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў zxrrr Visualizza Messaggio
    Ідэальны Errecinque, тыдзень потым пачала пакуль чытаць карту, крычы, на жаль, да гэтага часу не магу спампаваць файл, безумоўна, я цябе папрашу яшчэ саветаў. Дзякуй
    Прачытайце яго да канца і postala, што я табе скажу адрасы правільныя.

Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    29
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Прачытайце яго да канца і postala, што я табе скажу адрасы правільныя.
    Выдатна! яшчэ раз дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кьявари
    Паведамленні
    38
    З вопыту, і гэта ўжо праверана на розных аўто проста нават проста адмова электронікі з чысткі сістэмы рэцыркуляцыі ог, nn прапануе цэнтральны фізікі як бы не ад не праблема, гэта забяспечана і праверана. (Неабходна адзначыць, аднак, што сістэмы рэцыркуляцыі ог працуе)

Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    29
    Citazione Першапачаткова Напісаў antonios25 Visualizza Messaggio
    З вопыту, і гэта ўжо праверана на розных аўто проста нават проста адмова электронікі з чысткі сістэмы рэцыркуляцыі ог, nn прапануе цэнтральны фізікі як бы не ад не праблема, гэта забяспечана і праверана. (Неабходна адзначыць, аднак, што сістэмы рэцыркуляцыі ог працуе)
    Добрай раніцы, Антоніа, у мяне не было поўнай упэўненасці ў тым, што функцыі электрічным, пасля выдалення памылкі з дыягностыкі, другая траціна выкарыстання аўтамабіля, уключаецца ненармальнасць, нас сустракаў дарые праверце паведамленне пра памылку кажа: "клапан рэцыркуляцыі ог заблакаваны ў цэнтральны", механіка бездакорная, націскаючы на механізм з пальцам, мне здаецца, нармальна....ен страціў сілу электрарухавік!? Толькі я так магу выдаліць і тэкст дыягназу.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кьявари
    Паведамленні
    38
    калі ў вас есць час, вы павінны ўбачыць, калі на самай справе, калі ўсе гэта працуе, у адваротным выпадку індыкатар будзе гарэць заўседы segnalandoti няспраўнасць сістэмы рэцыркуляцыі ог, і іх або замяніць, або ў адваротным выпадку зачыніць усе, улічваючы, што механізм не працуе і скіньце справаздачу пра памылку ад ecu

Старонка 4 з 6 PrimaПерад ... 23456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •