Старонка 4 з 11 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі 31-40 з 104
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    проста каб зразумець...elm ? свайго роду сканер нейтральны, у якім вы можаце ўвесці больш sw scannering?
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ross
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    98
    Практычна
    Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    аднак давайце паглядзім праўдзе ў вочы,вяз і gioccattolino,ва ўсякім выпадку, адзіны інструмент, насенне, прафесійны і вельмі спагадны персанал, які можа замяніць нешта афіцыйнае і autocom.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    98
    Так, для? тое, што робіць elm з multiecuscan, autocom то марыць... Вядома, тут гаворка ідзе аб дыягностыцы спецыфікацыі (sw).

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    98
    па адным, чаму? кожны sw размешчаны камунікацыйны порт.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Я пацвярджаю, што Autocom працуе вельмі добра, і калі я абнаўленне 2012.2 у мяне не было больш? праблема распазнання інтэрфейсу. Некаторыя казалі, што версіі не працавалі добра з BMW і Ford, для? мая, на шчасце, не даў мне гэтай праблемы ? той, што ўстанаўліваецца на чып OKI. Суадносіны якасць? цана. Вядома ? таксама добра мець ELM327 для групы fiat ( з 3-кабелі, адаптары) і, магчыма, нават праграма scanXL pro, які ажыццяўляе дыягностыку амаль на ўсіх аўто з дапамогай ELM327

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di robby51039
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    мой autocom той спрабаваў su1 ford і bmw 1 і не мае на іх ложка, але і на іншых, творыць цуды, здаецца, што існуюць розныя коды клон, але не ведаю, што зменіцца ўнутры.
    я магу табе сказаць, што я нават texa але ў многіх выпадках autocom і лепш!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    texa ў апошні час, калі ен падае з вялікай я нават brain bee жывата і st 6000, і я павінен сказаць, што, калі яго ядуць на сняданак texa quastanno яны даслалі мне папярэджанне, што будзе " павелічэнне abonamento у мінулым годзе я заплаціў 800 еўра mortacci ім autocom клон ? з арыгінала ? дыягназ ад 3000 еўра, не ? столькі gicattolino, і я павінен сказаць, што на японскіх я сапраўды уражаны тым больш я lexia у opcom на vcds врі
    у мяне есць сябры, з tecnomotor і bosch, але я павінен сказаць, што дыягназ сапраўды ніколі не бывае дастаткова,
    адзін раз, каб выраўнаваць рамках 147 было каля 20000 еўра дыягназу ў маей майстэрні і не мог зрабіць гэтую аперацыю, усе врі ў рэшце рэшт прагнаў у elm-ад 15 еўра і з тэс tac у страі з першага стрэлу
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di robby51039
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    нават у вас есць праблемы, каб скінуць ўтрыманне алею на daily 09 у сістэме dpf texa проста няма?'!!!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    я ніколі не спрабаваў на daily скінуць service іншы дзень на citroen фургон з dpf мяне скінуць, як ecu рухавіка, што карціны, але часта я заўважыў, што на многіх аўтамабілях есць толькі obd асабліва азіяцкіх і вельмі павольна, і на fiat часта кажа вам, невядомая памылка, і я ў цяперашні час устаноўленая версія 48.00
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Старонка 4 з 11 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •