Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі з 48 31-40

Абмеркаванне: T-Max

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    каб захаваць суадносіны AFR думаю, што з дапамогай лямбда-зонда......я чытаў на розных форумах, tmax, што існуе таксама "модуль", які падманвае нават лямбда-зонд, і так і есць AFR-іншаму, нават калі для? такім чынам, тое, што чытае мне не здаецца, што гэта нармальна.......вы ніколі не спрабавалі вымяраць сігнал ад датчыка ідзе на эбу? я ўчора спрабаваў з тестеров провад, які ідзе на эбу ? шэры/зялены, я даваў прыкладна 0,830 мв

НАВІЧОК L'avatar di -DaViDe-
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    31
    Citazione Першапачаткова Напісаў elettro72 Visualizza Messaggio
    каб захаваць суадносіны AFR думаю, што з дапамогай лямбда-зонда......я чытаў на розных форумах, tmax, што існуе таксама "модуль", які падманвае нават лямбда-зонд, і так і есць AFR-іншаму, нават калі для? такім чынам, тое, што чытае мне не здаецца, што гэта нармальна.......вы ніколі не спрабавалі вымяраць сігнал ад датчыка ідзе на эбу? я ўчора спрабаваў з тестеров провад, які ідзе на эбу ? шэры/зялены, я даваў прыкладна 0,830 мв
    Вы маеце на ўвазе модуль Наладжваньне заўседы dinojet?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў elettro72 Visualizza Messaggio
    Гэта зойме, па меншай меры, EVO, асноўныя ? "масленка" сумесь без асаблівай логікі або сэнсу...
    Я на маім Гром выкарыстоўваю Power Commander V, і, ведаючы, як гэта зрабіць (і possibilment маючы часопісы лямбда і рухавіка), вы можаце зрабіць сваю працу добра.
    Зараз блокі кіравання гэтых матацыклаў па-ранейшаму нулявы (есць магчымыя навіны, але яшчэ трэба праверыць), так што я павінен пагадзіцца, і, вядома, перавага ў некаторых range адчувае сябе выдатна, супастаўлення б ужо лепш.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    77
    Прабачце, але зь якой інструмент вы можа прачытаць ??

НАВІЧОК L'avatar di motorcyclechiptuning
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    45
    Не чытайце і не пішыце з якой-небудзь інструмент на продаж!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    166
    прабачце, я адкрыў пратакол kessv2 5.017 мне і кажа, што чытанне падтрымкай obd2, так?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    31
    Mah....я не ўпэўнены, вельмі на першы погляд...я ведаю, ужо? што грошы гэта я раблю карту, экскурсійнае зроблена ад Суддзяў або каго-то, гэтак жа справядліва...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    63
    я на матацыкле выкарыстоўваю bazzaz, павінны зрабіць, каб tmax, я таксама меў power commander III, але нічога агульнага

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    31
    Хто-небудзь спрабаваў Fast ад Leovince?

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні