Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі з 40 31-40

Абмеркаванне: Карта a4 130cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Metropolis
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    прашу прабачэння, у 220 км/ч спыняецца....я быў няправы, пісаць...тут, вы мне пацвердзіце, што ніякіх абмежавальнік хуткасці? можа быць, пайсці пі? у верхняй часткі павінны гуляць з авансаў або я памыляюся?
    Апошні раз рэдагавалася Метраполіс; 22-11-2012 ў 21:21

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Можа быць, адзіны мяжа ? у каленях карту абмежавальніка крутоўнага моманту або, можа быць, час ўпырску і запыт iq колаў, якія вядуць 220 км/ч.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    калі яны былі ўжо? казалі ў мінулым, калі я не памыляюся...некаторыя аўтамабілі маюць абмежавальнік хуткасці? у eeprom, а не flash nelal
    і сон на працягу некалькіх тых, хто ведае, як яго знайсці і змяніць
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Uhmmm карту ? прыкладаецца, калі паглядзіце, можа быць, вы можаце сказаць мне, калі ? абмежавальнік або ? абмежаванне на карту...прабачце, калі не ведаюць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Прывітанне, то ў прыкладаемай карце ў пасце 33 ? усе не паўтарыць...не можа? быць, што гэта зрабіў ты, асабліва з такім абмежавальнікам на зоркі.
    Турба амаль можа пайсці, але асабіста мне не падабаецца, прапануйце занадта шмат, як ен, што на педаль.
    Адзінае, ок ? у egr. Lavoraci вышэй і паварочвае на форуме, аналізуе карты, апублікаваныя і абмяркуйце, cos? вы пачынаеце вывучаць што-то.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Тады ў першую чаргу дзякуй за адказ, тлумачу, што на гэтай карце, як я пісаў у пачатку, не ? усе мукі майго ланч, абмежавальнікі з'яўляюцца памылковымі і gi? ведала, на самай справе я нават напісаў, што я павінен яшчэ зрабіць іх, чаму? турба не ідзе? Я даў максімум 200 балаў, такім чынам паступова...што не так з турбо? 0,2 бар і больш? так? шмат? C'? той, хто сказаў мне, што ішлі добра...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў "Метраполіс" Visualizza Messaggio
    Тады ў першую чаргу дзякуй за адказ, тлумачу, што на гэтай карце, як я пісаў у пачатку, не ? усе мукі майго ланч, абмежавальнікі з'яўляюцца памылковымі і gi? ведала, на самай справе я нават напісаў, што я павінен яшчэ зрабіць іх, чаму? турба не ідзе? Я даў максімум 200 балаў, такім чынам паступова...што не так з турбо? 0,2 бар і больш? так? шмат? C'? той, хто сказаў мне, што ішлі добра...
    Я сказаў вам, што гэта добра, але мне не падабаецца, як метад росту, у кожнага свой. Гэта не азначае, што не вельмі добра, вядома, як стандартнай карце вы можаце даведацца на 150 ачкоў, і вы можаце мець прыгожыя вынікі.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    ок, добра, добра...я хацеў бы паспрабаваць даць 200 каб даць 0,2 бар і больш? што вы кажаце? для турбіны арыгінал павінен быць ок, а то я б абмежавальнікі крутоўнага моманту, як вы павінны...але што-то я не зразумеў цяпер...абмежавальнікі крутоўнага моманту я павінен атрымаць іх у залежнасці ад перавышэння пароў, дакладна? ці, хутчэй, называецца ціскам parzializzata правільна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Прывітанне Манро, на шчасце, вы папраўце мяне, вы можаце пачаць з 10% да 25%?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    ну, калі тое, ўладальнікі аўто,што гэта, як правіла, не разумеюць, cippa, могуць спытаць, нават і 100% магутнасці ад 1000 да 1500 абаротаў, калі яны хочуць, каб іх вы arrangiano...вядома, для? што калі мяне пытаюцца што-то падобнае я наўрад ці іх шчаслівы, і я спрабую прымусіць іх думаць...
    перш за ўсе аб логіцы вы не можаце? зрабіць аўтамабіль, cos? які сэнс мець аўтамабіль, які "ўцекі з-пад" кожны раз, калі вы ледзь-ледзь газу?? і ў руху?? можа быць, з прыгожай р? снег на зямлі? з зад іншага аўтамабіля ўсяго ў некалькіх сантыметрах ад морды аўтамабіля, што з гэтага вынікае??
    Таксама я стараюся прымусіць іх думаць, нават, чаму? потым ламаюць усе і ламаюць, так цябе (фільм стары), хто-то спытаў мяне, цуд, там я ўжо амаль кладзе на яго рукі (жарт, вядома), наколькі высокім было яго ****llo невуцтва...іх хочуць, што гумовы клапан, яго не цікавіць "з'есці" метраў асфальту!

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •