Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі з 47 31-40

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    імены, якія ад ecm, вы ведаеце, што яны дзіўныя.
    аднак, падводзячы вынік.
    -ін'екцыі parzializzato на EDC16 бы дым map, апісаныя ад восі: маса паветра(map) /rpm і assez IQ
    -узбагачэнне паскарэнне: запыт крутоўны момант у НМ, абмежавальнік крутоўнага моманту, які таксама ў НМ.
    -ну тады карта turbo і сумежных f.дыяпазон тэмператур-ад змяніць у eugual чынам, абмежавальнік turbo і svbl single value boost limiter cio? у breackpoint фіксуецца ў 2620mbar.
    -тады мы былі б SOI-start of injection розныя карты, якія ідуць у залежнасці ад тэмпературы вады.
    -Гэта значыць, працягласць ўпырску, што ecm выклікае заўседы ўпырску parazializzato(map2) і boost x rpm. Не ведаю, як дзейнічае першы cio? карту 10х10 ад boostxrpm ; абодва ператвараюцца ў градусах. можа быць, map2, як называецца ecm ? абмежавальнік у boostxrpm. гэта ? праверыць з часопісаў з vag-com.
    у той час як ін'екцыі parzializzato(map1) я не ведаю, cos'?. я чытала карту лямбда апісаны rpm/kpascal, у рэшце рэшт, рабіць з абмежаваннем на курэнне. boh.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Я даў погляд, не павінна быць памылкі ў абмежавальнік крутоўнага моманту на адрас 1d4714, кала рэзка больш арыгінала.
    Карту ў 1d68b8 не павінна быць карту лямбда?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    на самай справе многія кажуць, што. таксама хто-то павінен глядзець damos. але як ен дзейнічае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Citazione Першапачаткова Напісаў puntospeed1.3 Visualizza Messaggio
    на самай справе многія кажуць, што. таксама хто-то павінен глядзець damos. але як ен дзейнічае?
    Я ніколі не разумеў, было паказана puntospeed1.3 :
    "ўпырску parzializzato на EDC16 бы дым map, апісаныя ад восі: маса паветра(map) /rpm і assez IQ"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    nn, вы блытайце з пераводам ад ecm да рэальнасці. карты чапаць і як гэта зрабіць я напісаў вышэй . зрабіце праект і postala , хоць па-ранейшаму nn я магу спампаваць файл.
    а гэта паведамленне парушае нашы правілы
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 11-12-2012 ў 08:38

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў jolidj Visualizza Messaggio
    nn, вы блытайце з пераводам ад ecm да рэальнасці. карты чапаць і як гэта зрабіць я напісаў вышэй . зрабіце праект і postala , хоць па-ранейшаму nn я магу спампаваць файл.
    а гэта паведамленне парушае нашы правілы
    jolidi дзякуй за вашу гатоўнасць, але і як рэгуляванне рэчы форуме павінны быць зробленыя на форум, а не прыватная, і калі ты яшчэ не ўсе privileggi для загрузкі укладанняў не значыць, што хто-то ручнікі павінны адправіць па *****калі вы працягваеце наведваць форум у некалькіх дасягненні парога ў 50 паведамленняў і вы таксама можаце прыняць удзел у поўнай меры.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    я казаў пра гэтую мапу тут, я 3 роўныяmap1.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    безумоўна , гэта было толькі, каб завяршыць мае якасць. столькі вынікі, каб сілы былі ў курсе, на форуме , адпраўляю сваю працу ад тых, хто можа.
    але калі правілы зробленыя для таго, каб паважаць.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    павінны быць smoke limiter або карты пароў або карты лямбда, што заўгодна...трэба толькі пераканацца, калі на аснове maf або map sensor cio? датчык выдатку паветра або датчык ціску turbo паведамілі ў адной з восяў...***** і я заўседы кажу, што есць карты, якія змяняюцца калькулятар у рукі....таму што калі вы робіце матэматыку, і падзеліце значэння золата maf і IQ паміж імі вы заўважыце, што вам дадуць заўседы адно лік, як правіла, 17,5 гэта лік ? afr (суадносіны масы паветра ? iq дызель....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    павінны быць smoke limiter або карты пароў або карты лямбда, што заўгодна...трэба толькі пераканацца, калі на аснове maf або map sensor cio? датчык выдатку паветра або датчык ціску turbo паведамілі ў адной з восяў...***** і я заўседы кажу, што есць карты, якія змяняюцца калькулятар у рукі....таму што калі вы робіце матэматыку, і падзеліце значэння золата maf і IQ паміж імі вы заўважыце, што вам дадуць заўседы адно лік, як правіла, 17,5 гэта лік ? afr (суадносіны масы паветра ? iq дызель....
    на самай справе, зрабіўшы разлік з зыходнымі значэннямі, паміж гэтай картай і ін'екцыі parzializzato IQ мне вяртаецца значэнне 17.4 17.5 17.6 ...і г. д. значэння поўнай нагрузкі ў дыяпазоне магутнасці пара. затым на 4500 5000 становіцца ўсе больш худы, як у carchi і частковыя.
    тады ўзнікае пытанне:
    ? лепш апусціць лямбда або падняць IQ ? або абодва

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •