Вы заўседы вырашаецца? Вельмі добра, тады...можна прыводзіць прыклады, якія машыны вы кажаце і з якой версіі mpps?
Вы заўседы вырашаецца? Вельмі добра, тады...можна прыводзіць прыклады, якія машыны вы кажаце і з якой версіі mpps?
EDC15 1.9 TDI, EDC15 c7 jtd версіі V5 і V12. Okkio x? што V12 на TDI EDC15 я бачу, цягнуцца,на самай справе я аддаю перавагу іх з V5
а кажучы ўсе метады аднаўлення з mpps у выпадку пашкоджання, таксама існуе іншае рашэнне... pelino-й? складана,але трэба, каб дапамогу ў выпадку неабходнасці? экстрэмальныя! працуе на edc15, edc16! у выпадку адмовы ў прызнанні ID mpps, калі ў вас есць possiblit? і пад рукой эбу накшталт як сям'я, што і на " затрымаўся аўтамабіль attaccatela у гэтым апошнім і прымусіць яго зрабіць прызнанне ID на гэтым потым не выключыце запальванне перакладзіце блок кіравання заблакаваны, і рабіце гэта з пісаннем. Я спадзяюся, што было карысна
:-) я гатовы рабіць відэа дэманстрацыі, на мой рэжым?... хацелася б убачыць, cn кантрольная лямпа esp/tcs/asr гарыць у пацверджанне блока эбу, як вы робіце, каб зрабіць яе ў запісе!
Калі вы хочаце адправіць відэа так, хто не верыць у пу? убачыць, што на самой справе працуе.
Можа быць рашэнне гэтай падпампоўкі ecu... Але ты ніколі не спрабаваў? Я сумнеўна, як рабіць добра для астатняй электронікі, адлучыце і зноў далучыце адзін Ecu гарачай...
амаль стараюся c'? заўседы часу x даведацца, як гаворыцца, шляхі гасподнія бязмежныя, cattivik але калі ў вас есць час, зрабіце відэа можа быць карысным
iio, я дабраўся, каб паспрабаваць, як на bmw x3 e90 і 60 здаецца, што працуе толькі адзін раз у вялікае пляма і затрымаўся ў без праграмавання выключыце запальванне я перанесены ў recoveri і ен працаваў
на самай справе, калі вы і пачаткоўцаў, так і не абсталяваных для добра, і гэта вопыт, але вельмі ціхі і есць першы раз за ўсе тое зробленыя вопыт і attrezatodi добра становіцца вецер.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
версія crack працуе добра, як арыгінал?