Старонка 4 з 13 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі 31-40 з 129

Абмеркаванне: Mpps V.12 вышэй, чым V.5 ?

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Вы заўседы вырашаецца? Вельмі добра, тады...можна прыводзіць прыклады, якія машыны вы кажаце і з якой версіі mpps?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    69
    EDC15 1.9 TDI, EDC15 c7 jtd версіі V5 і V12. Okkio x? што V12 на TDI EDC15 я бачу, цягнуцца,на самай справе я аддаю перавагу іх з V5

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    69
    а кажучы ўсе метады аднаўлення з mpps у выпадку пашкоджання, таксама існуе іншае рашэнне... pelino-й? складана,але трэба, каб дапамогу ў выпадку неабходнасці? экстрэмальныя! працуе на edc15, edc16! у выпадку адмовы ў прызнанні ID mpps, калі ў вас есць possiblit? і пад рукой эбу накшталт як сям'я, што і на " затрымаўся аўтамабіль attaccatela у гэтым апошнім і прымусіць яго зрабіць прызнанне ID на гэтым потым не выключыце запальванне перакладзіце блок кіравання заблакаваны, і рабіце гэта з пісаннем. Я спадзяюся, што было карысна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    69
    :-) я гатовы рабіць відэа дэманстрацыі, на мой рэжым?... хацелася б убачыць, cn кантрольная лямпа esp/tcs/asr гарыць у пацверджанне блока эбу, як вы робіце, каб зрабіць яе ў запісе!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Калі вы хочаце адправіць відэа так, хто не верыць у пу? убачыць, што на самой справе працуе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Можа быць рашэнне гэтай падпампоўкі ecu... Але ты ніколі не спрабаваў? Я сумнеўна, як рабіць добра для астатняй электронікі, адлучыце і зноў далучыце адзін Ecu гарачай...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    амаль стараюся c'? заўседы часу x даведацца, як гаворыцца, шляхі гасподнія бязмежныя, cattivik але калі ў вас есць час, зрабіце відэа можа быць карысным

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    iio, я дабраўся, каб паспрабаваць, як на bmw x3 e90 і 60 здаецца, што працуе толькі адзін раз у вялікае пляма і затрымаўся ў без праграмавання выключыце запальванне я перанесены ў recoveri і ен працаваў

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    на самай справе, калі вы і пачаткоўцаў, так і не абсталяваных для добра, і гэта вопыт, але вельмі ціхі і есць першы раз за ўсе тое зробленыя вопыт і attrezatodi добра становіцца вецер.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

garret
    Guest
    версія crack працуе добра, як арыгінал?

Старонка 4 з 13 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •