Але не павінны спажываць шмат , роўна як і тых, хто з'? той таксама рэкамендуе для прафесійнага выкарыстання?
Некалькі месяцаў таму я ўзяў на сябе версія bluetoot, і яна выдатна працуе і пад win і Android. ? стабільным і хуткім злучэннем, і дыягназ гэтак жа як кабельны інтэрфейс.
я, а ў мяне ж праблема, і я магу скінуць service, я магу толькі ўбачыць, блок абс і блок кіравання рухавіком
хлопцы, нас хочуць адаптары, якія робяць некаторыя масты на кантакты або абменьваюцца pin-код...вы можаце праверыць на вэб-сайце ОРГ... (што цяпер ? multiecuscan)
Добры дзень, на борце чыпсэт c'? іншай версіі, у дадатак да архітэктуры трохі адрозніваецца (я адкрыты), аднак, улічваючы кошты, я купіў абедзве дыягностыкі bluetooth:
- традыцыйны => чаму? аказваецца, выдатныя з крутоўны момант android
- Vgate => для абнаўлення і сумяшчальнасць? у цэлым з ТЭС
Адаптары служаць для скіду service і ў цэлым для падлучэння да ECU!.. служаць для падключэння на некаторых мадэлях аўтамабіляў эбу перыферыйных прылад (abs, рулявое кіраванне, тармазы і г.д...), але для гэтага і існуе спіс, добра дэталізаваныя.
bye
на асабістым прыкладзе:
grande punto 1.3 mjet
Service Interval Reset |INFO|ADJ| ELM C19OBDKey C19 A3
затым падаюць адаптар 3...
можа быць, вы маеце на ўвазе, што ў цэлым, каб сцерці памылкі рухавіка, не патрэбныя перахаднікі...але нават іх неабходна праверыць спіс транспартных сродкаў