Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі з 47 31-40

Абмеркаванне: Як працуе Elm 327 Bluetooth?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    59
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    калі вы хочаце пакінуць яго пастаянна уключаным, а вы не баіцеся, што батарэя разрадзіцца, бачыў мала прымянення сродкі вы можаце зрабіць перамыкач на станоўчы інструмент.
    я думаў менавіта ў гэтым
    у вас есць схемы, знайсці кантакты станоўчае бд?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Але не павінны спажываць шмат , роўна як і тых, хто з'? той таксама рэкамендуе для прафесійнага выкарыстання?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    59
    Citazione Першапачаткова Напісаў ртс Visualizza Messaggio
    Але не павінны спажываць шмат , роўна як і тых, хто з'? той таксама рэкамендуе для прафесійнага выкарыстання?
    калі мы гаворым аб групе FIAT, скажам, што ? практычна на роўных афіцыйны ДЫЯГНАЗ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Паведамленні
    54
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    я заўважыў, што з версіяй bt я не магу нават пі? скінуць service...
    Калі хто-то меў такія ж праблемы sportknight, рэкамендую выкарыстоўваць версію Vgate Bluetooth.
    З FES, усе працуе.

Прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Некалькі месяцаў таму я ўзяў на сябе версія bluetoot, і яна выдатна працуе і пад win і Android. ? стабільным і хуткім злучэннем, і дыягназ гэтак жа як кабельны інтэрфейс.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Citazione Першапачаткова Напісаў 123alexs Visualizza Messaggio
    Калі хто-то меў такія ж праблемы sportknight, рэкамендую выкарыстоўваць версію Vgate Bluetooth.
    З FES, усе працуе.

Прывітанне
    я абедзве версіі USB і Bluetooth, а другі не магу абнуліць сэрвіс. Для чыстай curiosit?, не c'? некаторыя змены, каб зрабіць, у тое, што традыцыйныя для яго працы, як Vgate?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    7
    я, а ў мяне ж праблема, і я магу скінуць service, я магу толькі ўбачыць, блок абс і блок кіравання рухавіком

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    59
    хлопцы, нас хочуць адаптары, якія робяць некаторыя масты на кантакты або абменьваюцца pin-код...вы можаце праверыць на вэб-сайце ОРГ... (што цяпер ? multiecuscan)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Паведамленні
    54
    Citazione Першапачаткова Напісаў giary74 Visualizza Messaggio
    я абедзве версіі USB і Bluetooth, а другі не магу абнуліць сэрвіс. Для чыстай curiosit?, не c'? некаторыя змены, каб зрабіць, у тое, што традыцыйныя для яго працы, як Vgate?
    Добры дзень, на борце чыпсэт c'? іншай версіі, у дадатак да архітэктуры трохі адрозніваецца (я адкрыты), аднак, улічваючы кошты, я купіў абедзве дыягностыкі bluetooth:
    - традыцыйны => чаму? аказваецца, выдатныя з крутоўны момант android
    - Vgate => для абнаўлення і сумяшчальнасць? у цэлым з ТЭС

Адаптары служаць для скіду service і ў цэлым для падлучэння да ECU!.. служаць для падключэння на некаторых мадэлях аўтамабіляў эбу перыферыйных прылад (abs, рулявое кіраванне, тармазы і г.д...), але для гэтага і існуе спіс, добра дэталізаваныя.

bye

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    59
    Citazione Першапачаткова Напісаў 123alexs Visualizza Messaggio
    Добры дзень, на борце чыпсэт c'? іншай версіі, у дадатак да архітэктуры трохі адрозніваецца (я адкрыты), аднак, улічваючы кошты, я купіў абедзве дыягностыкі bluetooth:
    - традыцыйны => чаму? аказваецца, выдатныя з крутоўны момант android
    - Vgate => для абнаўлення і сумяшчальнасць? у цэлым з ТЭС

Адаптары служаць для скіду service і ў цэлым для падлучэння да ECU!.. служаць для падключэння на некаторых мадэлях аўтамабіляў эбу перыферыйных прылад (abs, рулявое кіраванне, тармазы і г.д...), але для гэтага і існуе спіс, добра дэталізаваныя.

bye
    на асабістым прыкладзе:
    grande punto 1.3 mjet
    Service Interval Reset |INFO|ADJ| ELM C19OBDKey C19 A3
    затым падаюць адаптар 3...
    можа быць, вы маеце на ўвазе, што ў цэлым, каб сцерці памылкі рухавіка, не патрэбныя перахаднікі...але нават іх неабходна праверыць спіс транспартных сродкаў

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •