для elm есць 4-х відаў адаптараў, якія выкарыстоўваюцца па патрабаванні праграмнага забеспячэння ў залежнасці ад таго, што вы павінны ўзяць на дыягностыку, эбу, рухавік, падушкі бяспекі, abs, бартавы кампутар, пачынаючы з 2000 года ўсе злучэнні obd, размешчаных у розных кропках dell' аўтамабілі, але ў вашым выпадку, непасрэдна ў бартавы кампутар
памятаеце, што elm327-гэта інструмент, для пачаткоўцаў, паглядзець кошт нават смешна.... калі вы хочаце мець добры дыягназ, вы павінны даверыць іншым абсталяваннем можа чытаць самыя пратаколы....![]()
Бо ўчора ўвечары, спрабуючы гэтых адаптараў elm, я заўважыў, што той, з "зялены провад" , былі дыферэнцыраваны так, хе-хе, гэта спецыяльна для ecu рухавіка. З рознымі вынікамі падобнага, што прапануе сетку, я прыйшоў да kess v2, але наколькі я зразумеў, быў клон арыгінала, кошт усталеўваецца вышэй, але мяне больш... ты кажаш, што апошні ок, каб пачаць разумець што-то chiptuning? Дзякуй.
прывітанне racanacci, prementto, што я не эксперт у chiptuning..што вы маеце на ўвазе чытаць пратаколы? вы хочаце сказаць, што гэта не добра, каб усе вытворцы або на той жа машыне, вы не можаце рабіць усе, што вы маглі б праз OBD?памятаеце, што elm327-гэта інструмент, для пачаткоўцаў, паглядзець кошт нават смешна.... калі вы хочаце мець добры дыягназ, вы павінны даверыць іншым абсталяваннем можа чытаць самыя пратаколы....
я спадзяюся, што я патлумачыў добра...
хто-небудзь ведае, мне ПРЫКЛАДАННЯ, таксама за дадатковую плату (найбольш поўны) з для iphone, каб гэтыя strumentini?
я купіў v-gate, якая павінна быць роўная ELM.327
Мы паўтараем.......інтэрфейс elm hw у спалучэнні з sw тыпу МНС (калі ў вас аўтамабіль fiat проста тое,) зрабіць толькі дыягностыку, а затым абнулення паказанняў хранограф памылкі ў памяці, убачыць paramemetri ў рэжыме рэальнага часу etc etc Замест інтэрфейсы тып Kess або fgtech служаць для чытання і запісу l
і карты ў ecu a працуюць толькі з імі, sw, прысвечаны.