я даў +10% у першыя 4 крывых, а затым 15 20 25 30% у апошнія 4 крывых, пачынаючы з левай без змены, адмоўныя значэння і 0 я павялічыў ліміт да 12800 на дызельнае паліва на суму 3500 і 400 абаротаў у хвіліну, як мяркуюць ciqueturbo лёгка дабрацца да 37.50 мм3, перш чым загрузіць яго ў аўтамабіль, хацеў бы ведаць, калі я пачынаю разумець трохі што-то
прыкладаю файл mod
Алекс
seh спакойнай ночы. я не проста так спасылкі. і нічога кнопку рэдагаваць. БА
Што не ясна?
Вось х %пед
Вось y абаротаў у хвіліну
Ці ёсць у таблічным выглядзе, што і 2, каб паказаць, дзе трапляюць раёны, якія я прынёс у 0.
нагадаем, кожная крывая ставіцца да % педаль ад 0 да 100%, і вы ў той час як кожная кропка кожнай крывой на запыт крутоўнага моманту заснаваны на rpm, праўда? ад sx ---> dx, цяпер мяжа крутоўнага моманту усталяваны на 12800, як у абмежавальнікі ці вы можаце пераадолець гэта абмежаванне?
Алекс
гэта правільна. першы вр-гэта вось Y, такім чынам, колькасць радкоў, па восі Х, такім чынам, стоўбцы.
адзіная розніца, якія каштоўнасці ёсць унутры гэтай восі.
хто-то мне можа сказаць, калі я модом добра абмежавальнікі? так то крок у карту педаль, каб атрымаць крыху цягі
Алекс
добра, ў гэтыя выхадныя я пратэставаў апошнюю карту moddando driver wish, я ўзяў прыклад з карты педалі гонкі.кропка 90cv, што ён казаў у гэтыя дні на форуме.
першыя ўражанне былі турбулизатор, павелічэнне цягі, асабліва на нізкіх і дымнасць на высокіх, магчыма, будуць перарабляць, тэрміны і павялічыць ціск ў рампы, так як усталяваны помпа, 90cv можа спакойна круціцца ў 1600 бар.
у дадатку вы знойдзеце апошнюю карту, прымаю парады па паляпшэнню і памыляешся па гэтай нагоды, яшчэ раз дзякуй ўсім на форуме
Алекс