Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі з 54 31-40

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў lsdlsd88 Visualizza Messaggio
    для мяне ты заблуждаешься. месца скрыншот з некаторымі зменамі, так што вы разумееце, што зоны супадаюць.

карта 2 зваротная, г. зн. калі мы хочам параўноўваць з bosch радкоў і слупкоў абмяняліся. так што кожны горб адпавядае % ПЕДАЛЬ, і змяшчае ўсе рэжымы, як правіла, ад sx да dx.

[img]https://i.imgur*****/Uygygkb.jpg[/img]
    Палічы, колькі bp абаротаў і абаротаў у хвіліну, што ў мяне няма пк пад рукой, так што праверыць адразу. Можа быць, я памыліўся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    я даў +10% у першыя 4 крывых, а затым 15 20 25 30% у апошнія 4 крывых, пачынаючы з левай без змены, адмоўныя значэння і 0 я павялічыў ліміт да 12800 на дызельнае паліва на суму 3500 і 400 абаротаў у хвіліну, як мяркуюць ciqueturbo лёгка дабрацца да 37.50 мм3, перш чым загрузіць яго ў аўтамабіль, хацеў бы ведаць, калі я пачынаю разумець трохі што-то

прыкладаю файл mod
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    seh спакойнай ночы. я не проста так спасылкі. і нічога кнопку рэдагаваць. БА
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    seh спакойнай ночы. я не проста так спасылкі. і нічога кнопку рэдагаваць. БА
    Я кажу вам праўду я, што "я ведаю, куды падзець рукі" на экран, ні храна не зразумеў..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    Што не ясна?
    Вось х %пед
    Вось y абаротаў у хвіліну

Ці ёсць у таблічным выглядзе, што і 2, каб паказаць, дзе трапляюць раёны, якія я прынёс у 0.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Што не ясна?
    Вось х %пед
    Вось y абаротаў у хвіліну

Ці ёсць у таблічным выглядзе, што і 2, каб паказаць, дзе трапляюць раёны, якія я прынёс у 0.
    Аааа, вось я лічу, што ты павінен даць іх крокам
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    нагадаем, кожная крывая ставіцца да % педаль ад 0 да 100%, і вы ў той час як кожная кропка кожнай крывой на запыт крутоўнага моманту заснаваны на rpm, праўда? ад sx ---> dx, цяпер мяжа крутоўнага моманту усталяваны на 12800, як у абмежавальнікі ці вы можаце пераадолець гэта абмежаванне?
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    гэта правільна. першы вр-гэта вось Y, такім чынам, колькасць радкоў, па восі Х, такім чынам, стоўбцы.

адзіная розніца, якія каштоўнасці ёсць унутры гэтай восі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    хто-то мне можа сказаць, калі я модом добра абмежавальнікі? так то крок у карту педаль, каб атрымаць крыху цягі
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    259
    добра, ў гэтыя выхадныя я пратэставаў апошнюю карту moddando driver wish, я ўзяў прыклад з карты педалі гонкі.кропка 90cv, што ён казаў у гэтыя дні на форуме.
    першыя ўражанне былі турбулизатор, павелічэнне цягі, асабліва на нізкіх і дымнасць на высокіх, магчыма, будуць перарабляць, тэрміны і павялічыць ціск ў рампы, так як усталяваны помпа, 90cv можа спакойна круціцца ў 1600 бар.
    у дадатку вы знойдзеце апошнюю карту, прымаю парады па паляпшэнню і памыляешся па гэтай нагоды, яшчэ раз дзякуй ўсім на форуме
    Алекс

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •