Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі 31-40 41
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    Citazione Першапачаткова Напісаў Khendal Visualizza Messaggio
    Калі вы капіруеце карту... у першым прыкладзе...скапіяваць структуру...перазапісаць значэння ўнутры? акрамя брэйк-пойнт?
    няма, вядома, няма, для гатэля гэта толькі азначае, зрушэння і фактары, але не значэння, г. зн. дадзеныя. па крайняй меры, што не выбраць для перадачы цябе. тычыцца 27:40 у потым мне здавалася, вы разумееце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    аднак у выпадку з bosch значна прасцей паставіць ручной фактараў. гэты працэс з'яўляецца больш карысным, з marelli, siemens, і г. д., дзе гэта на карце, што восі маюць фактары псіхаў..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    51
    Citazione Першапачаткова Напісаў lsdlsd88 Visualizza Messaggio
    няма, вядома, няма, для гатэля гэта толькі азначае, зрушэння і фактары, але не значэння, г. зн. дадзеныя. па крайняй меры, што не выбраць для перадачы цябе. тычыцца 27:40 у потым мне здавалася, вы разумееце
    Ах так, дакладна...у той момант... Transfer Map Structure

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Паведамленні
    152
    Дзякуй за падручнік , па меншай меры, цяпер я ведаю, як глядзець карты трэба прыкласці шмат х навучыцца выкарыстоўваць яго добра, але мы зробім гэта яшчэ раз дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    51
    Ёсць навіны ?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    51
    Цікава, што...мы бачылі ў відэа шмат цікавых і карысных рэчаў, і я спадзяюся, што ў будучыні іх так шмат у выкарыстанні winols... але зараз мне цікава ... як вы структуру рабочай асяроддзя, з winols, каб мець карты, шашкі або ols, mod, звязаных з рознымі версіямі, і, нарэшце, экспарт канчатковай толькі для ecu адштабнаваць?

Я растлумачу лепш.

0) Стварыць праект і скампіляваць ўсю інфармацыю
    1) загрузка файла ў праект і сума map pack .кб або damos .a2l, або груз непасрэдна ў праект .ols з карты і шашкі.
    2) Цяпер, калі я хачу стварыць файл мод падлучаны...якая дакладная працэдура, каб зрабіць?
    - Унесці змены непасрэдна ў файл, што я?
    - Нагрузкі іншы файл роўна .у parallels і змяніць гэта, маючы заўсёды пад рукой, у параўнанні таго, што быў загружаны ў пункце 1?
    - або іншы?
    3) Як захаваць файл .мод? І, што ў рамках праекта са ўсёй гісторыі версій ? v1, v2 і г. д.... ? Трымаць і параўнаць?
    4) Захаваць змены ў файле .ols або damos..., што файлы вельмі вялікія... як я магу экспартаваць з правільны памер ecu, што мне трэба? 512 кб, 1024 ці 2048 для прыкладу?

Я спадзяюся, што было ясна з пытаннямі... увогуле... тлумачэнні аб працоўным працэсе.
    З павагай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    сектар газа 1000 lsd ТОП!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    віншуем, вельмі прыемна і вельмі карысна....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    мілан
    Паведамленні
    191
    калі мадэратары/адмін мне даюць ок, у мяне ёсць праграма просты і хуткі спосаб перавесці радкі ў шашкі з нямецкага all англійская.....
    калі ок, то месца......
    чакаю.......

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    51
    Citazione Першапачаткова Напісаў joker01 Visualizza Messaggio
    калі мадэратары/адмін мне даюць ок, у мяне ёсць праграма просты і хуткі спосаб перавесці радкі ў шашкі з нямецкага all англійская.....
    калі ок, то месца......
    чакаю.......
    было б выдатна

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •