аднак у выпадку з bosch значна прасцей паставіць ручной фактараў. гэты працэс з'яўляецца больш карысным, з marelli, siemens, і г. д., дзе гэта на карце, што восі маюць фактары псіхаў..
Дзякуй за падручнік , па меншай меры, цяпер я ведаю, як глядзець картытрэба прыкласці шмат х навучыцца выкарыстоўваць яго добра, але мы зробім гэта яшчэ раз дзякуй
Ёсць навіны ?![]()
Цікава, што...мы бачылі ў відэа шмат цікавых і карысных рэчаў, і я спадзяюся, што ў будучыні іх так шмат у выкарыстанні winols... але зараз мне цікава ... як вы структуру рабочай асяроддзя, з winols, каб мець карты, шашкі або ols, mod, звязаных з рознымі версіямі, і, нарэшце, экспарт канчатковай толькі для ecu адштабнаваць?
Я растлумачу лепш.
0) Стварыць праект і скампіляваць ўсю інфармацыю
1) загрузка файла ў праект і сума map pack .кб або damos .a2l, або груз непасрэдна ў праект .ols з карты і шашкі.
2) Цяпер, калі я хачу стварыць файл мод падлучаны...якая дакладная працэдура, каб зрабіць?
- Унесці змены непасрэдна ў файл, што я?
- Нагрузкі іншы файл роўна .у parallels і змяніць гэта, маючы заўсёды пад рукой, у параўнанні таго, што быў загружаны ў пункце 1?
- або іншы?
3) Як захаваць файл .мод? І, што ў рамках праекта са ўсёй гісторыі версій ? v1, v2 і г. д.... ? Трымаць і параўнаць?
4) Захаваць змены ў файле .ols або damos..., што файлы вельмі вялікія... як я магу экспартаваць з правільны памер ecu, што мне трэба? 512 кб, 1024 ці 2048 для прыкладу?
Я спадзяюся, што было ясна з пытаннямі... увогуле... тлумачэнні аб працоўным працэсе.
З павагай
сектар газа 1000 lsd ТОП!
віншуем, вельмі прыемна і вельмі карысна....
калі мадэратары/адмін мне даюць ок, у мяне ёсць праграма просты і хуткі спосаб перавесці радкі ў шашкі з нямецкага all англійская.....
калі ок, то месца......
чакаю.......