Але як гэта магчыма, што ён гарыць кампанент?
Але як гэта магчыма, што ён гарыць кампанент?
У першы раз, што блакуе eprom дзверы ад складальнікаў, што для таго, каб отпаять запраграмаваць і перепаять узяў прыгажосцю 130 еўра,мне запомнілася!!!! Другі раз адвёз яго ў сэрвісны цэнтр для тэлефонаў, планшэтаў і г. д. Кошт 10 еўра, каб отпаять і прылітаваць.у трэці раз мне прыйшлося кінуць ������ абломак сышоў з розуму..........
я не ўпэўнены, што будзе спалены.... вядома, выглядае не вельмі добра, улічваючы, што ў яго частку лева-яны сцёртыя лічбы распазнання і чорны колер выглядае больш глянцавай (прыкладаю лепшыя фатаграфіі, якія ўдалося зрабіць, але я не думаю, вы можаце зразумець з гэтых).
з той жа праблемай, што і я, праграміст, у вобласці мне цікава, 150/180 ... і я патлумачыў сітуацыю тое, што я adddentrando ў гэтай галіне, і я быў няўдачнікам.
я спрабаваў сэрвісных цэнтраў мабільныя тэлефоны, пк і г. д.. але ніхто не згаджаецца отпаять/прылітаваць, сказаўшы, што трэба гэтай станцыі застой паветра. заўтра паспрабую яшчэ два-тры месцы, якія ў суботу былі зачыненыя.
з гэтымі грашыма іх станцыі гарачага паветра ты купляеш, тым не менш адзінае, і отпаять і паставіць і 2prom новы з ўнутры бяспечны файл (ваш, магчыма, пашкоджаным у чытанні) scodifica а вы паспрабуйце, я не ведаю, дзе ты, але мне здаецца, не выключана, што ў зоне няма нікога, хто працуе з гэтай памяццю.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Ugoboss можаце купіць новы столькі не каштуюць тыя, ад 512 кб і робіць справы, якія ты прапанаваў!
код у eeprom 5P08C3 не 95P08
код можа таксама быць 5P0C3.
ок, але калі я падыходжу e2p панны, як працуе праграміст, г. зн.
сажалка пусты, і перапісвае яго з kess ад школы? ці ўсталяваць на аўтамабіль?
або без, што ўсталяваны перад пішу ўспышка, і пасля ўстаноўкі e2p?
або e2p, я праграміст, а праграміст з e2p тып вілем G-Q4X ?
частка файлаў з чэргамі належыць файл .крычы, што я чытаў з паслядоўнага порта? як я павінен змяніць для scodifica?
я спрабаваў пералічыць з тытанам, і кантрольнай сумы файла egr off .мод выклаў на першай старонцы, але я па памылцы... не на мяне разлічвае.
я мяркую, што нават змяніўшы частка кода (калі яна знаходзіцца ў файле .крычы, што я чытаў), я з той жа праблемай...
e2prom вы пішаце ў школе, перш чым быць прыпаяныя на ecu, і яна змяшчае ўсе коды ключоў, і яна, які ідзе scodificata, мой савет складаецца ў тым, каб спадзявацца на каго-небудзь, хто ўжо зрабіў гэта, інакш сыдзеш з розуму, і вырашае трохі.
цяпер я знайшла чалавека, які на самай справе будзе займацца отпаять і прылітаваць e2p.
спробе запісу флэш-памяці з Kess без e2p ў экю, а затым я раблю прылітаваць ж e2p.
напісанне (пры ўмове, што функцыі) павінен быць абсалютна лава з распиновка без ўстаноўкі ў эбу на аўтамабіль правільна?
цікава, на першай старонцы, калі гэта правільна выкарыстоўваць зялёны провад ад "скрынка" kess у школе, я адправіў, нават фота скрынкі адкрыты, але я не бачыў адказу.
кажу, таму што гэта провад на ўключэнне мяне ад +12В... гэта нармальна?