Старонка 4 з 8 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі з 81 31-40

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Глядзець у абсалютных лічбах, не ў працэнтах.....калі вы спытаеце 450 нм ад педалі абмежавальнік павінен ўсталяваць гэта значэнне, калі няма-не выкарыстоўваеш момант патрабуецца
    Ок... Але 450 нм ў цэлым-гэта шмат? Ці ўсё ў парадку?

а я зірнуў на карту.
    твая гаворка: "Глядзець у абсалютных лічбах, не ў працэнтах.....калі вы спытаеце 450 нм ад педалі абмежавальнік павінен ўсталяваць гэта значэнне, калі няма-не выкарыстоўваеш пара запыт "
    не здаецца, што на самой справе адпавядае таму, што вы кажаце. Я, безумоўна, будзе дылетанцкім, але я бачыў на карце "запытаны крутоўны момант пры стандартных умовах", што ў карту педаль , што, напрыклад, у 100,10% 2000 абаротаў ёсць 390,5 нм, у той час як у карце "абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту" ёсць 370 нм, так што менш, чым запыт ад педалі, і казаць пра карта зробленая ў альфа - ...верагодна, я не гуляю добра, карты, хоць я хацеў бы больш яснасці ;-)
    дзякуй

Citazione Першапачаткова Напісаў maxgen Visualizza Messaggio
    а я зірнуў на карту.
    твая гаворка: "Глядзець у абсалютных лічбах, не ў працэнтах.....калі вы спытаеце 450 нм ад педалі абмежавальнік павінен ўсталяваць гэта значэнне, калі няма-не выкарыстоўваеш пара запыт "
    не здаецца, што на самой справе адпавядае таму, што вы кажаце. Я, безумоўна, будзе дылетанцкім, але я бачыў на карце "запытаны крутоўны момант пры стандартных умовах", што ў карту педаль , што, напрыклад, у 100,10% 2000 абаротаў ёсць 390,5 нм, у той час як у карце "абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту" ёсць 370 нм, так што менш, чым запыт ад педалі, і казаць пра карта зробленая ў альфа - ...верагодна, я не гуляю добра, карты, хоць я хацеў бы больш яснасці ;-)
    дзякуй
    У чаканні адказу я спрабаваў змяніць, як мяркуюць, спадзеючыся, што ён зразумеў.
    Я памяняў проста каб зрабіць тэст толькі адну карту педаль, што ecm titanium называецца "запытаны крутоўны момант пры стандартных умовах" і я адэкватны абмежавальнік крутоўнага моманту.
    Я трымаў рахункі ў нм, а не працэнты. Я хацеў бы зразумець, калі цяпер логіку разваг і варыяцыя карты з'яўляецца правільным, і, акрамя таго, калі так, як гэта можа быць добра, або занадта шмат цягі.
    Адпаведна, калі гэта ок, пераходжу ў рэдагаванне роўныя іншыя карты педаль, што ecm titanium называецца : "запытаны крутоўны момант падчас паскарэння", "момант патрабуецца, каб функцыі Спорту і Спорт-B". Я чытаў, што гэтыя карты павінны быць зменены ўсе аднолькавыя.
    Акрамя таго, я змяніў дзве карты, што ecm называецца "абмежавальнік дымнасць - парог лямбда верхняя і ніжняя". Гэтыя, шчыра кажучы, я зменены, скапіраваўшы іх з карты, што я знайшоў у маёй базе дадзеных.Я спадзяюся, што яны правільныя.
    дзякуй вялікі за цярпенне
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-10-2016 да 17:59

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Вас чакаюць парады :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Добры дзень, улічваючы тое, што я неспрактыкаваны карыстальнік і ў стадыі вывучэння, як я думаю цябе, вазьмі тое, што я кажу з належныя меры засцярогі. Сказаў, гэта на ўсіх картах, што я бачыў, У чым мама Альфа, карту педаль, ён усё больш і больш крутоўны момант абмежавальнік, як вы справядліва ўжо заўважылі, а ты, так што я думаю, што логіка, што педаль павінна заўсёды прасіць крыху больш крутоўнага моманту, чым абмежавальнік. Напрыклад, калі я хачу да 4000 абаротаў, 400 нм крутоўнага моманту перагародкі гэта значэнне ў абмежавальнік крутоўнага моманту і на педаль напрыклад settings 405, так што заўсёды што-небудзь больш, таму што калі я раблю наадварот, г. зн. педаль просіць 395 Нм і абмежавальнік у 400 на самай справе нічога не абмяжоўвае, таму што патрабаванае значэнне ад педалі-гэта ўжо ніжэй ніжняй мяжы.
    Я спадзяюся, што было ясна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Дадам таксама, што ў ўсталяваць значэння абмежавальнік крутоўнага моманту, па-мойму, трэба ўлічваць, колькі паліва вы хацелі б надаць, таму што тады ў наступным кроку блок кіравання пераўтворыць крутоўны момант, неабходнае колькасць дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць з дапамогай адмысловай карты. І калі гэтая карта не дакранаўся у апошні брэйк-пойнт фіксуецца ў 80mm3.
    Я спрабую зрабіць прыклад (лічбы ўзятыя наўздагад, проста для прыкладу), каб убачыць, калі я магу растлумачыць. Выкажам здагадку, што да 4000 абаротаў, сем абмежавальнік у 400, з коштам у карту педаль у 405 нм. Карта пераўтварэнні пара/дызель мне ад таго, як значэнне 83,70mm3, а затым, калі блок кіравання будзе шукаць час, каб надаць колькасць паліва, знойдзе для 1600 бар ціск і 80mm3 коштам 863 мікрасекунд. Але як будзе на 83,70mm3? Ну эбу не ведае, таму што апошні брэйк-пойнт, менавіта 80, а не быць яшчэ адзін вылічаецца слупок возьме апошняе значэнне даступна і тое заўсёды 863 мікрасекунд, але так робяць, у рэшце рэшт, у канчатковым выніку надаць максімум 80mm3, таму што час адкрыцця заключаецца ў тым. Рашэнні 2, або змяніць break point карта часу ўпырску і разлікаў для большай колькасці ў 80mm3 або на першым этапе вывучэння проста хочаце надаць максімум 80mm3 (заўсёды мяркуючы, што потым гэта магчыма таму, што не сказаў, што ёсць досыць паветра, каб спаліць усе). У гэтым выпадку просты разлік, пачынаючы з карта пераўтварэнні крутоўнага моманту/паліва ў зваротным кірунку (я пабудаваны з лістоў excel для гэтых разлікаў) атрымліваю напрыклад, што, калі перагародкі для 4000 абаротаў, значэнне 386,1 Нм атрымліваю, як колькасць дызельнага паліва прама 80mm3 і заўсёды, напрыклад, да 3500 абаротаў, 395,4 Нм дасць мне заўсёды 80mm3. Тое, што я хачу сказаць, што без змены карту часу ўпырску, гэта таксама выступаць у якасці абмежавальніка, а затым у факты не дазволіць мне пераадолець 80mm3 так што не варта перабольшваць значэння ў абмежавальнік круціць моманту, таму што потым усе роўна не атрымаць ніякага прыкметнага перавагі. Як я ўжо казаў, пакласці да 4000 абаротаў 400 або 386,1 у рэшце рэшт, па мне, будзе вырабляць той жа эфект.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    па-мойму для адной карце і інфармацыі і абмежавальнік крутоўнага моманту, вы можаце таксама "разблакаваць", так што не перашкаджае. Там думаюць гэтак жа, іншыя карты, уключаючы lim iq, каб зрабіць правільныя абмежаванні, заўсёды добра пралічыце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    па-мойму для адной карце і інфармацыі і абмежавальнік крутоўнага моманту, вы можаце таксама "разблакаваць", так што не перашкаджае. Там думаюць гэтак жа, іншыя карты, уключаючы lim iq, каб зрабіць правільныя абмежаванні, заўсёды добра пралічыце
    У, што адрас абмежавальнікі дызель?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я бачыў карту гэта не так ужо і дрэнны з..аднак ёсць рэчы, каб разгледзець..
    а пачынаецца з таго, што ўсталюеце ў табліцу, dtc cheparte ад адрасы 1c88da
    затым ты дакрануўся да карты вылічэнні крутоўнага моманту ўнутранага трэння тое, што знаходзіцца ў 1cba82 карта, што трэба ў экю, па яго разліках, асабліва, калі аўтамабіль халодны на дадзены момант не трэба мяняць..
    ты прапусціў абмежавальнік крутоўнага моманту, які знаходзіцца адразу пасля гэтай карты ў 1cbcba змяніць...
    вал абмежавальнік крутоўнага моманту асноўнага даруй, як ты гэта зрабіў, не трэба нічога..
    ты прапусціў абмежавальнікі першай і другой перадач і не разумею, які ў гэтым сэнс, улічваючы, што настроены на 260 і 290 нм, калі не адкрыць іх нават, калі педаль запыт каля 450 і lim пара свядома 420 каля 100mm3 дызельнага паліва іх не ўбачыш ніколі, на першай і другой перадачы нумары..
    карта лямбда-звычайна я увёў усіх у лямбда-1, г. зн. afr 14,5, калі sfucchiano некаторы час ўстаю дзе трэба, калі мне трэба больш дызельнага паліва, апусціць, дзе гэта неабходна тут, вы павінны ўвайсці ў аўтамабіль і fsarti разлікі, каб зразумець, як правільна змяніць.
    карта 1e1592 вярніце яго на врі.
    ціск турбо я прачнулася ўся ў 135 ачкоў мне не вельмі падабаецца сама рэч, папярэдне ціск ў рампы ўстала, усё жорстка і нават ледзь-ледзь выкарыстоўвае інтэрпаляцыю і тытана з крокам ад 3 да 6-7%.
    карты вгт ок, калі табе трэба больш цягі знізу ад іншай 2-3% больш..
    карта swirl ты скокнула..
    так як усе абмежавальнікі дызель няма адно змяненне, але вельмі мала..
    карта часу ўпырску, ты з'ехала ў змяніць ад 250bar rail і 5mm3 iq, г. зн. машына спыняецца практычна часткі 400bar і 10-15mm3 акрамя таго ты прыйшоў, каб змяніць, нават крывыя ўпырску, звязаныя з 1800bar не трэба, улічваючы, што да гэтага не дойдзе ціску будзе абнавіць вось press па часе, каб прыстасавацца eriscalarlo лепш, так як часы, але цяпер гэта пакінем у спакоі..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    я бачыў карту гэта не так ужо і дрэнны з..аднак ёсць рэчы, каб разгледзець..
    а пачынаецца з таго, што ўсталюеце ў табліцу, dtc cheparte ад адрасы 1c88da
    затым ты дакрануўся да карты вылічэнні крутоўнага моманту ўнутранага трэння тое, што знаходзіцца ў 1cba82 карта, што трэба ў экю, па яго разліках, асабліва, калі аўтамабіль халодны на дадзены момант не трэба мяняць..
    ты прапусціў абмежавальнік крутоўнага моманту, які знаходзіцца адразу пасля гэтай карты ў 1cbcba змяніць...
    вал абмежавальнік крутоўнага моманту асноўнага даруй, як ты гэта зрабіў, не трэба нічога..
    ты прапусціў абмежавальнікі першай і другой перадач і не разумею, які ў гэтым сэнс, улічваючы, што настроены на 260 і 290 нм, калі не адкрыць іх нават, калі педаль запыт каля 450 і lim пара свядома 420 каля 100mm3 дызельнага паліва іх не ўбачыш ніколі, на першай і другой перадачы нумары..
    карта лямбда-звычайна я увёў усіх у лямбда-1, г. зн. afr 14,5, калі sfucchiano некаторы час ўстаю дзе трэба, калі мне трэба больш дызельнага паліва, апусціць, дзе гэта неабходна тут, вы павінны ўвайсці ў аўтамабіль і fsarti разлікі, каб зразумець, як правільна змяніць.
    карта 1e1592 вярніце яго на врі.
    ціск турбо я прачнулася ўся ў 135 ачкоў мне не вельмі падабаецца сама рэч, папярэдне ціск ў рампы ўстала, усё жорстка і нават ледзь-ледзь выкарыстоўвае інтэрпаляцыю і тытана з крокам ад 3 да 6-7%.
    карты вгт ок, калі табе трэба больш цягі знізу ад іншай 2-3% больш..
    карта swirl ты скокнула..
    так як усе абмежавальнікі дызель няма адно змяненне, але вельмі мала..
    карта часу ўпырску, ты з'ехала ў змяніць ад 250bar rail і 5mm3 iq, г. зн. машына спыняецца практычна часткі 400bar і 10-15mm3 акрамя таго ты прыйшоў, каб змяніць, нават крывыя ўпырску, звязаныя з 1800bar не трэба, улічваючы, што да гэтага не дойдзе ціску будзе абнавіць вось press па часе, каб прыстасавацца eriscalarlo лепш, так як часы, але цяпер гэта пакінем у спакоі..
    па-першае, дзякуй вельмі шмат.
    тады..я змяніў карту 1CBCBA і ў мяне павялічылася ўсяго на 4%..добра ці на колькі я павінен паставіць?

вал абмежавальнік крутоўнага моманту, галоўнае што б гэта было? гэта той адрас, які ідзе ад 1CBD00 ў 1CBD28 і павялічваецца на 3%?

карты lmabda я змяніць...усё ў парадку?

карты абмежавальнікі дызель я на адрас, які ідзе ад 1CC052 ў 1CC0AC, а іншы ад 1CC116 ў 1CC214?? калі ок, нават у гэтым выпадку, як змяніць?Павелічэнне ўсіх крывых, напрыклад, на 4%?

аб swirl трэба пракласці ў нулявы карце, якая ідзе ад 1E79E2a 1E7B2E?

Акрамя таго, я даў трохі загадзя на карту, што ecm titanium называецца "фаза ўпырску - Ўпырск галоўная базавая карта 1,2,3,4 і 5"? ідуць добра?

акрамя таго, я ўнёс невялікія папраўкі на час ўпырску

спадзяюся, вы зразумелі што-то, і што я рухаюся ў правільным кірунку!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Citazione Першапачаткова Напісаў maxgen Visualizza Messaggio
    па-першае, дзякуй вельмі шмат.
    тады..я змяніў карту 1CBCBA і ў мяне павялічылася ўсяго на 4%..добра ці на колькі я павінен паставіць?

вал абмежавальнік крутоўнага моманту, галоўнае што б гэта было? гэта той адрас, які ідзе ад 1CBD00 ў 1CBD28 і павялічваецца на 3%?

карты lmabda я змяніць...усё ў парадку?

карты абмежавальнікі дызель я на адрас, які ідзе ад 1CC052 ў 1CC0AC, а іншы ад 1CC116 ў 1CC214?? калі ок, нават у гэтым выпадку, як змяніць?Павелічэнне ўсіх крывых, напрыклад, на 4%?

аб swirl трэба пракласці ў нулявы карце, якая ідзе ад 1E79E2a 1E7B2E?

Акрамя таго, я даў трохі загадзя на карту, што ecm titanium называецца "фаза ўпырску - Ўпырск галоўная базавая карта 1,2,3,4 і 5"? ідуць добра?

акрамя таго, я ўнёс невялікія папраўкі на час ўпырску

спадзяюся, вы зразумелі што-то, і што я рухаюся ў правільным кірунку!
    У чаканні душы я не вытрымала, і я зрабіў іншыя змены...тыпу абмежавальнікі дызельнага паліва (спадзяюся, што правільныя) ,лямбда,swirl, фазы ўпырску і г. д. і г. д.
    вы можаце даць нам вельмі і казаць, што ўсё добра і няма?
    Я загрузіў яго, і я павінен сказаць, што машына едзе лепш, чым з другога карты.Няма дыму!
    Па нагоды прабуксоўкі счаплення , калі выпад у 2000 трохі сані...калі паскорыць паступова, машына ідзе добра, і вы атрымаеце добры прагрэс.
    так што я, верагодна, варта панізіць крутоўны момант паміж 2000 і 3000 абаротаў у хвіліну, праўда? або калі я езджу і не тоне, можа пакінуць так?

Адна рэч, я заўважыў...пасля 3000 абаротаў машына цягне, але я хацеў бы, што тахометр будзе расці хутчэй,больш вадкасці, не ведаю, як гэта растлумачыць. У гэтым выпадку, што параметры змяняюцца, каб мець больш высокую хуткасць пры ўздыме абаротаў ад 3000 і далей?
    дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106
    Ніхто? :-(

Старонка 4 з 8 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы