Першапачаткова Напісаў
манро
я бачыў карту гэта не так ужо і дрэнны з..аднак ёсць рэчы, каб разгледзець..
а пачынаецца з таго, што ўсталюеце ў табліцу, dtc cheparte ад адрасы 1c88da
затым ты дакрануўся да карты вылічэнні крутоўнага моманту ўнутранага трэння тое, што знаходзіцца ў 1cba82 карта, што трэба ў экю, па яго разліках, асабліва, калі аўтамабіль халодны на дадзены момант не трэба мяняць..
ты прапусціў абмежавальнік крутоўнага моманту, які знаходзіцца адразу пасля гэтай карты ў 1cbcba змяніць...
вал абмежавальнік крутоўнага моманту асноўнага даруй, як ты гэта зрабіў, не трэба нічога..
ты прапусціў абмежавальнікі першай і другой перадач і не разумею, які ў гэтым сэнс, улічваючы, што настроены на 260 і 290 нм, калі не адкрыць іх нават, калі педаль запыт каля 450 і lim пара свядома 420 каля 100mm3 дызельнага паліва іх не ўбачыш ніколі, на першай і другой перадачы нумары..
карта лямбда-звычайна я увёў усіх у лямбда-1, г. зн. afr 14,5, калі sfucchiano некаторы час ўстаю дзе трэба, калі мне трэба больш дызельнага паліва, апусціць, дзе гэта неабходна тут, вы павінны ўвайсці ў аўтамабіль і fsarti разлікі, каб зразумець, як правільна змяніць.
карта 1e1592 вярніце яго на врі.
ціск турбо я прачнулася ўся ў 135 ачкоў мне не вельмі падабаецца сама рэч, папярэдне ціск ў рампы ўстала, усё жорстка і нават ледзь-ледзь выкарыстоўвае інтэрпаляцыю і тытана з крокам ад 3 да 6-7%.
карты вгт ок, калі табе трэба больш цягі знізу ад іншай 2-3% больш..
карта swirl ты скокнула..
так як усе абмежавальнікі дызель няма адно змяненне, але вельмі мала..
карта часу ўпырску, ты з'ехала ў змяніць ад 250bar rail і 5mm3 iq, г. зн. машына спыняецца практычна часткі 400bar і 10-15mm3 акрамя таго ты прыйшоў, каб змяніць, нават крывыя ўпырску, звязаныя з 1800bar не трэба, улічваючы, што да гэтага не дойдзе ціску будзе абнавіць вось press па часе, каб прыстасавацца eriscalarlo лепш, так як часы, але цяпер гэта пакінем у спакоі..