Стар. 39-40 PrimaПерад ... 2937383940 АпошняеUltima
Вынікі ад 381 да 390 394
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    катання/витербо
    Паведамленні
    43
    для мяне выбар алею залежыць ад тыпу рухавіка, на пытанне дызель або бензін, з км, што рухавік мае шлях, прыклад: дызельны рухавік з 250000km preferira алей "больш жорсткі", чым свежая машына; і, нарэшце, на падставе таго, што вы хочаце атрымаць. я ўспомніў усе, як заўседы, прамовы, што належыць толькі машыны бензінавы рухавік: fiat coup?, smart roadster brabus, subaru impreza STI, і я магу сказаць вам, што я правяраў іх усе, але лепшым для мяне заўседы застаецца royal purple 20w50. нічога агульнага з румыніі або motul. напрыклад motul v-competition ? выдатнае алей-карысць pistaiolo, але, па мне, занадта вялікай колькасцю дабавак. у доўгатэрміновай перспектыве, калі дэмантуюць рухавік, рэшткі і адрозненняў вядома, усе ў парадку. мне было добра нават з звычайнай castro edge sinthetic 5w30, але зноў жа адценні залежаць ад сезона, калі на машыне ? у працэсе абкаткі або няма, і якія прэпараты ў вас есць. для дызельных гутарка ;-)
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    24
    Я на маей 147 Mb 150cv выкарыстоўваю алей Castrol Edge 5w40. Па вопыце, на пагрузчыкі увагу Нямецкай маркі, якія ўсталеўваюць vw 1.9-турба кіраўніцтва кладуць алей 5w40, але гэта алей і высокія тэмпературы алею не атрымоўваецца-й? вышмараваць і пару рухавікоў маюць sbiellato. То вы ? прыняты класічны 15w40, якое лепш абараняе рухавік пры высокіх тэмпературах? мучыць p? turbo пры нізкіх тэмпературах і загрузцы яго пі? высокае viscosit?. Такім чынам, акрамя якасці? масла цеплавой класе ? вельмі важна, як тып рухавіка, што для тэмператур, пры якіх працуе.
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    53
    Выбачайце, але паміж 5-40 і 15-40 змяняецца толькі ў халоднай і гарачай мяжа ? роўна
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    24
    Вы маеце рацыю, але 15w40, я думаю-й? ахоўная гаворка дабавак.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    лік перад w паказвае viscosit? у холаду, у той час як наступны, паказвае на тое, што гарачай, алей 5w40 ? лепш холадна, чым 15w40, гарачая ідэнтычныя, пры выкарыстанні алею нізкага qulit?, рызыка паломкі павялічваецца вельмі
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Томск (CA)
    Et
    54
    Паведамленні
    105
    Дакладна затым, JTD, і паказана, што выкарыстанне алей 5w40 ? прызнаў, забяспечваюцца не з канкрэтнымі C3 апошняга ? падыходзіць вам новых рухавіках, аснашчаных FAP/DPF, на мой погляд ? лепш bardhal XTC 60 турбо дызель
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    я асцярожны алеяў, вырабляюцца ў кітаі з базы другаснай сыравіны, аддаю перавагу зрабіць выбар у карысць масла, сертыфікаты і выдатнае якасць
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede147 Visualizza Messaggio
    Вы маеце рацыю, але 15w40, я думаю-й? ахоўная гаворка дабавак.
    на самай справе ў суднавых рухавіках, як бензінавых, што я магу працаваць на працягу доўгага часу з высокай нагрузкай mercruiser рэкамендуе 20w-40 або 25w40.
    Акрамя таго, падчас гэтага алею пагаршаецца значна менш, вядома, мы гаворым аб рухавіках пыласосам
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    4
    My opinion on oils depends on the individual characteristics of each motor such as a motor with hydraulic pushers or pushers for pills.
    Cars with particle filter need an oil with more precise specifications while other vehicles with less technology is unnecessary
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Болга
    Украіна
    Et
    45
    Паведамленні
    7
    I use in my car MB Vito 108CDI - ХАДО 10W40. I'm very happy
    IP