Старонка 39 з 54 PrimaПерад ... 29373839404149 ... АпошняеUltima
Вынікі з 381 па 390 з 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Хай cos? на 4000 аб, 0,25 градусаў atdc да 4250 абаротаў і вмт, да 4500. або ў вмт да 4250 і 0,5 або 1 градуса btdc да 4500. На giulietta 2.0 170 з gap я здымаю з 90mm3 і 1 градуса atdc да 4000, ад 0,5 да 4250 і да вмт, да 4500, для? на самай справе з pi? загадзя спрыяла павелічэнню трохі лепш, мне здаецца, да месца, што затармазіць рухавік, як і павінна быць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    менавіта на самай справе я ўжо казаў, я раблю розныя тэсты, магчыма я прыбыў 100 пісання для авансаў, я ўбачыў, што самыя anticipavo і менш frenava рухавік, хоць павінна быць наадварот зараз спрабую 0,5 да 4000, ад 0,25 да 4250 і ў вмт да 4500, як я цяпер, практычна машына падаўжае сапраўды шмат з 80mm3, крок 240 спідометра на вуліцы зачынены, што мы тут
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    менавіта на самай справе я ўжо казаў, я раблю розныя тэсты, магчыма я прыбыў 100 пісання для авансаў, я ўбачыў, што самыя anticipavo і менш frenava рухавік, хоць павінна быць наадварот зараз спрабую 0,5 да 4000, ад 0,25 да 4250 і ў вмт да 4500, як я цяпер, практычна машына падаўжае сапраўды шмат з 80mm3, крок 240 спідометра на вуліцы зачынены, што мы тут
    Капуста вельмі добра, толькі з той iq. Я ў шлях зачынены Джульета я 230, але па-ранейшаму з fap і лямбда-высокае 1.13 з 90mm3 незадоўга да 4000 абаротаў.
    Аднак вы па-ранейшаму нізкая, чаму? тормазы, рухавік. Я толькі з карты вельмі ранняе і больш за 2 бар я чуў, што murava. Але вы кажаце, каля 32 градусаў да 4500 абаротаў і 27 градусаў на 4000 аб. Gi? на працягу 26 градусаў на 4000 аб, а гэта не murava-й?. Вы, вядома, кажаце загадзя, каб высокія iq абсалютна не працуюць з турбіны арыгінальныя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    вельмі добра на самай справе, але мне падабаецца, параўноўваць з тым, хто сапраўды хоча дапамагчы, вось чаму, можа быць, адзін, які ведае больш за мяне ці зрабіў іншыя доказы дзеліцца са мной сваім вопытам, і я мая, табе кажу, я працую з лямбда-1 на высокіх абарачэннях і врі ў "цэнтральную паласу" выдатак паліва дыскрэтных амаль ori абмежавальнікі IQ разблакавалі ў 80mm3 але не ўсе на сярэдняй і максімальнай хуткасці 75mm3 але тым не прыйду ніколі не прасіць з лямбда-ori a-абароту, правераная лямбда-1 фіксаванай, не ведаю, хадзіў лепш і не курыў, нават не занадта пяро спажываў досыць верагодна, я павінен абмяжоўваць сябе ў якой-то іншага боку, цяпер я раблю яшчэ тэст, я думаю, што хутка я канчатковага, па крайняй меры, я дасягаю сваю мэту, і, нарэшце, пасля яшчэ 30-40 спробаў я вырашыў, мой мінімум дзіўны з карткі за межамі драйвер

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    вельмі добра на самай справе, але мне падабаецца, параўноўваць з тым, хто сапраўды хоча дапамагчы, вось чаму, можа быць, адзін, які ведае больш за мяне ці зрабіў іншыя доказы дзеліцца са мной сваім вопытам, і я мая, табе кажу, я працую з лямбда-1 на высокіх абарачэннях і врі ў "цэнтральную паласу" выдатак паліва дыскрэтных амаль ori абмежавальнікі IQ разблакавалі ў 80mm3 але не ўсе на сярэдняй і максімальнай хуткасці 75mm3 але тым не прыйду ніколі не прасіць з лямбда-ori a-абароту, правераная лямбда-1 фіксаванай, не ведаю, хадзіў лепш і не курыў, нават не занадта пяро спажываў досыць верагодна, я павінен абмяжоўваць сябе ў якой-то іншага боку, цяпер я раблю яшчэ тэст, я думаю, што хутка я канчатковага, па крайняй меры, я дасягаю сваю мэту, і, нарэшце, пасля яшчэ 30-40 спробаў я вырашыў, мой мінімум дзіўны з карткі за межамі драйвер
    Я без fap то і лямбда у 1, безумоўна, нават на нізкіх. Наадварот ? менавіта на нізкіх абарачэннях (2000/3500), што вы павінны трымаць самы нізкі. Мая ? крычы іх на самай справе ? у 1.05 пры поўнай нагрузцы. Для спажывання проста не апусціць лямбда у рэжыме? кіраўніцтва 'ціхі'. Акрамя таго, вывучаць загадзя, і канец ўпырску арыгінальны вы бы таксама зразумець, як спажываць менш. Асабліва улічваючы, што сістэмы рэцыркуляцыі ог sar? зачыняецца і гарэнне больш павольным, з-за адмоваў больш.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    На самай справе, як вы кажаце, частка лямбда маей і врі да 2500, а потым і 1-я адсутнічаюць некаторыя доказы, каб назваць яго цалкам, а затым мацуюцца ўжо цяпер я на 16kml 17 таксама? калі б я мог палепшыць, і заўседы лепш, дзякуй за парады мы studiero вышэй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    На самай справе, як вы кажаце, частка лямбда маей і врі да 2500, а потым і 1-я адсутнічаюць некаторыя доказы, каб назваць яго цалкам, а затым мацуюцца ўжо цяпер я на 16kml 17 таксама? калі б я мог палепшыць, і заўседы лепш, дзякуй за парады мы studiero вышэй
    Я я пачаў бы, напрыклад, апусціць яго на 2000 абаротаў, але толькі ад 950 mg/hub. Cos? у рэжыме? 'Круіз', у якім у вас менш паветра застаецца, як зараз, то ўсе ўжо? вы не маеце абмежаванняў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Я на самай справе, калі я не памыляюся, то я зрабіў, але ад 850-840 мг я баяўся, што мне было пуста і выдачы, але не ведаю, ці магу я змяніць паўторна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Я на самай справе, калі я не памыляюся, то я зрабіў, але ад 850-840 мг я баяўся, што мне было пуста і выдачы, але не ведаю, ці магу я змяніць паўторна
    Пасля 3000 або 3500 ў abbasserei у любым месцы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Citazione Першапачаткова Напісаў jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Пасля 3000 або 3500 ў abbasserei у любым месцы.
    таго, што значэнне лямбда? 1 або менш??

Старонка 39 з 54 PrimaПерад ... 29373839404149 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •