Стар. 38-40 PrimaПерад ... 283637383940 АпошняеUltima
Вынікі ад 371 да 380 394
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Прывітанне rodcraft86,
    прабачце curiosit? як ніколі ты, арыентаваных на алею
    PAO і hydrocracked? Вам я задаю гэтае пытанне, чаму? выкарыстанне
    пераважнай гэтыя фірмы ? арыентаваны не на сродкі камерцыйных, але бенс?
    на прамысловасць, хоць я чуў пра іх (асабліва ў Іспаніі робяць шырокага выкарыстання).
    У palmi (я ніколі не меў шанец зрабіць з параўнання з алею, як правіла, калібр)
    ўяўляюць сабой добрае рашэнне для тых, хто выкарыстоўвае грузавікоў(кажучы маторнага масла) тыпу:
    Франтальны пагрузчык, Бульдозеры, і г.д.
    Пазбягаць, па-мойму, змазачныя матэрыялы "гонкі", што заўседы, на мой погляд
    там яны нават не спрабавалі апрацоўваюць годнай.
    Узяўшы рэчы спецыфікацыі GL, якія, вядома, не вельмі ясна,
    я хацеў даць вам зразумець, што заданне, якое прапануецца, не ? прысвечаны спецыяльна для каробак перадач
    але bens? для зубчастых колаў (відавочна, што абмен адносіцца да гэтай катэгорыі) спецыфікацыя GL-5 атрымліваецца
    не падыходзіць для тых перадач, якія прымаюць синхронизаторы
    гэта чаму? рух синхронизаторы ? іншы (не гіпоіднай) перадач,...вы кажаце, але на гонкі на машынах
    ставяць"GL-5"...вы ? дакладна, але ў пераважнай большасці раз змены не сінхранізаваныя або
    карона ? pi? невялікі (перадач не сінхранізаваныя ? pi? хутка..."пі? ? сінхранізаваны", а затым пі? мае зубоў на селектар,
    pi? ? павольна)
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    вельмі вычарпальны, такім чынам,, што на абмен, што забяспечвае gl4 і абсалютна вычарпальным выкарыстоўваць спецыфікацыі ідэнтычныя, гаворка max gear каралеўскай, яны заяўляюць, што гэта добра, так як gl4, што gl5, але я чытаў некаторыя каналы не зусім станоўчым на змены, якія яны, як параіў gl4, вы ведаеце што-то аб гэтым? ці можаце вы парэкамендаваць добры gl4 для кпп c510 fiat?
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Я магу сказаць табе толькі тое, што Royal Purple гуляў шмат
    на перапампоўваць свае bench,
    лозунгі і гэтак далей, не думаючы праверку якасці? pi? устаноўлена,
    (вось чаму? з многіх флоп).
    У любым выпадку ? праўда, каманда, якая выйграе не змяняецца,
    я не ведаю, калі вы ведаеце, але C510 быў усталяваны на старых Турба!
    ніхто не вы ? ніколі не скардзіўся алею, які выкарыстоўваўся затым repetita iuvant
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    затым вы кажаце мне, што абарона ў парадку? я пытаюся, чаму? хлопец у пытанні скардзіцца перадач цвердымі ад холаду, а на самай справе ? cos?, аўто 70 000 км, цяпер, я памяняў алей і фільтр, на мінулым тыдні, і пакласці алей 5w40 каралеўскага, што ен узяў 2 месяцы таму, па-твойму пу? мець праблемы? аўтамабіль ? без dpf і супаставіць, цяпер узяў гэты блаславены max gear, але я спытаў, калі ен падыходзіць, я не хацеў бы яму раскрышыць сінхранізатараў, tutela matryx вы кажаце, што добра? абмен вы ammorbidir?? выбачайце за пытанні, але вы адзін з нямногіх, які мае веды на гэтую тэму
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Прывітанне roadcracf86
    выбачайце, я хацеў вам мае прабачэнні за паняцце
    няправільна, што я табе даў.
    PAO і hydrocracked есць два тыпу перапрацоўкі алеяў.
    Прабачце, але я inutito, што вас цікавіць ведаць, маркі
    NILS/PAO і Hydrocracked (Гішпанская фірма не вельмі вядомая).

Выбачайце, Яшчэ
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    няма праблем, савет, пытанняў вышэй, мне можна даць?
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Болга
    Дуброўнік
    Паведамленні
    4
    я на маім PT Cruiser 2.2 з 190.000km я стаўлю заўседы Motul 10W40. для розных дабавак я не маю вопыту
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    102
    Прывітанне. у мяне Альфа Gt 150*180 mjtd. Пасля алей серыі ( selenia ) я спрабаваў алей castrol edge 5w40 і аўтамабіль ? цалкам змянілася. Рухавік ? pi? ціха, плаўна і хутка. Я зрабіў замена алею ледзь-й? 12 тысяч км, і запэўніваю вас, што алей ператварылася ў егурт. Затым, у заключэнне, EDGE ? выдатна, але не ідзіце за 10k км. Наступны абмен паспрабуе? упершыню xtc60 нават калі на канкрэтнай этыкетцы ? вышэй EDGE. Дабаўкі я выкарыстаў 1 раз прачысціць фарсункі bardhal. Вы aggiorner? аб маіх уражаннях, калі паспрабуе? xtc60. З павагай.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    я нашу XTC C60 з fullrene і addidivo амерыканскі f2-21 nanotecnologies лепш машына сябе адчувае, акрамя таго, я магу сказаць, што на іншых 2 аўто ў сям'і уліс 2.1 TD, помпа лукас і fiat punto 1.2 60cv бензін, масла найменшага якасці, тыпу motul 4100, але заўседы з такой дабаўкі вы адчуваеце, што машына ідзе лепш савет гэтая дабаўка амерыканскі f2-21, нават калі вельмі складанай reperibilita
    Магутнасць і нічога без кантролю
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    2
    Абсалютны, я лічу, шэраг Shell іп? поўная і эфектыўная ў гандлі, я працаваў з буйнымі брэндамі і вядомыя як Agip, Castrol, Mobil, Total і Elf (у агульным, усе таварныя знакі выбраны будаўнікамі ў якасці арыгінальнага абсталявання), але ў рэшце рэшт я застаўся на Shell для паўнаты серыі!
    IP

Стар. 38-40 PrimaПерад ... 283637383940 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •