Па мне c'? яшчэ некалькі бітаў, а не магу зразумець, добра, карту 67A06... абмежавальнік rail ў функцыі тэмпературы дызельнага паліва... у восі, у мяне тэмпература дызельнага паліва, але ў іншы павінна быць аб... але я не разумею, каэфіцыент пераўтварэння, і калі яны сапраўды абароты або няма...
Я кажу, cos? чаму? нават без змены гэтых 4 біт ложкамі, дзе вы казалі, тут, у абмеркаванні, калі я спрабавала пайсці з rail я таксама раблю памылкі карты ад 1450 бар у той час як, калі я правільна памятаю, некаторы час таму я спрабаваў карту ад 1480 бар і, што не даў мне памылку... цяпер не лічу-ы?.. есць pi? 110 пісання...
Альтэрнатывай было б змяніць біт ўзмацнення датчыка rail... ведаючы што ?... cos? рабіць пі? ці менш тое, што робіць модуль. Вядома, на дыягностыку трэба зрабіць карту, тыпу ад 1400 бараў, якія ў рэальнасці? потым будуць пі? так як датчык счытвае менш фактычнага ціску і, адпаведна, помпа штурхае-ы?... недахоп, што тады ? у якасці модуля аналагавага трэнду лінейнай і, такім чынам, я-й? ціск заўседы...
Цяпер я паставіў карту ў 1430 і ідзе, што ? спектакль, і перш за ўсе не шпіены. Тое, што з 1600 бар быў маей дакучлівай ідэяй, каб ўстаноўка фарсунак 1.3 ад 95 cv і прымусіць іх працаваць менавіта ў 1600 бар, ці што ? іх працоўны ціск.
У маім panda-ранейшаму не гарыць, нават midificando два біта.
Для мяне, а не цягнуць на ціск, не ? дакучлівая ідэя, мая мэта ? стараюся паліць менш, на самай справе прадукцыйнасць, якія я атрымаў ад аўтамабіля больш? здавальняючымі, ідзе ўжо занадта па адносінах да яго праходнасці, не лічачы, што я павінен ўсталяваць ўзмоцненага счаплення, чаму? сані пастаянна.
? калі мы пераходзім на ціск, ці магу я паменшыць час адкрыцця і, верагодна, паліць менш, спіна, нават з turbo арыгінальны( дыягназ бар дакладным), і, магчыма,? па гэтай прычыне, што паліць, пацягнуўшы.
вітаю ўсіх.
Мяне індыкатар загараецца, калі ціск у дыягназ перавышае 1450 бар каля... калі ціск будзе ніжэй, ні адна індыкатарная лямпачка.
Але калі я раблю карту rail таксама ад 1450 бар (такім чынам, значэнне 1550 на карту))) а мне гарыць, чаму? ці магу я атрымаць пік 20/30 бар вышэй устаноўленага ціску.
Чаму? вы хочаце скараціць час ўпырску? впрысните да і пасля ВМТ і вы з-за fumosit?? Мне незразумела, чаму? таксама я спрабую паменшыць курэнне, для? я не ін'екцыі, cos? доўгія.
Дзіўна, да мяне не вы ? ніколі не гарыць кантрольная лямпа з 1450 бар, а з 1460.
Я не магу зразумець адну рэч: чаму? ціск, ад золата, пасля максімуму ( 3750 абаротаў у хвіліну - 1400bar) падае з павелічэннем абаротаў 1320 бар? І змены разумным (і не шкодна) прынесці высокія абароты ўсе ў 1450?
Не ў стане адказаць на ваша пытанне, я месяцаў, што вывучэнне гэтага эбу, але ў мяне мала дакументацыі, і тое, што я знайшоў у сеткі, і я лічыла, што дзейнічае ў рэальнасці? не ?, напрыклад, на ціску ў рампы, я даваў зрушэнне 0, а ? -100.
У любым выпадку, нават з арыгінальнай карце mj 70cv паліць, у адрозненне ад 90cv, што сярэдняя карта не паліць нічога.
На мой файл, на апошнія крывыя асноўнага ўпырску да максімальнага павелічэнняў c'? розніца 155.
Я думаю, што часам вы таксама павінны ведаць, калі механічныя кампаненты, як, напрыклад, чыгуначных такім чынам, помпа,фарсункі,флейта, фарсункі,датчык флейта ціску ў рампы, быць абсалютна цэлым, без якіх-небудзь праблем, чаму? дастаткова таго, што адзін з гэтых органаў механічныя функцыі ў доўг, вось, патлумачыў праблему, для аднаўлення.Гэта-тое, чаму? c'? людзі, якія не маюць праблем, памылак, звязаных з ціскам, нават калі modifcano два біта у выніку чаго ціск нават да 1600 мбар.
За тое, што я ведаю, я не так шмат, каб riusciscire мець 1600 бар у рухавік 70CV... у 75 ? іншая гісторыя. , Наколькі мне вядома, есць толькі ў двух выпадках, Backgroop і складальнікаў, якія я прачытаў тут, у гэтай або ў іншы форум, Bobracing.
Тут мы маем два ці тры карыстальніка, якія мы спрабуем-і ў нас тыя ж вынікі, а затым, па мне, не хапае нейкай іншай дробязі.