я мог бы ведаць, што на врі гэта? cos? мне атрымаць гэтую і я бачу, зразумець што-то нават я ?![]()
я мог бы ведаць, што на врі гэта? cos? мне атрымаць гэтую і я бачу, зразумець што-то нават я ?![]()
пасаду #296, спампаваць![]()
Глядзіце, у гэтыя дні я спакаваў багаж, імкненне да Swift, я думаў, былі pi? брудныя, але, вядома, не былі чыстымі.
У любым выпадку, сябра, пачынае паліць з нічога дызельнага паліва ў pi?....І казіно атрымоўваецца трымаць у fumosit? нізкі. У любым выпадку, я выкарыстоўваю крытэрый люстэрка....![]()
Мой да tinj +25, turbo stock, не тых, хто паліць трубу.
Гэтай мой сябар, да +15, паліць ужо? вельмі пі? мая....
Акрамя таго, я чыста калектары майго-то і няма ? нічога не змянілася ў плане курэння, але яны былі не вельмі брудныя. Можа быць ? быў pi? карысна адрэзаць marmittino у EGR, які трапляе ў калектары, тое, што робіць з коркі.
Мой паліць шмат, нават з +16 tinj з турбо 1.3 бар і спартыўны фільтр. Я думаў, гэта была праблема, загадзя, але я ведаю, што не хапае паветра.
Калі я магу спытаць, што c'? у гэтым драйвер ласкава агульных cinqueturbo? Чаму? я спрабую згрупаваць ўсю інфармацыю ў маім распараджэнні ў файл .ols, каб публікаваць тут, але калі c'? gi? усе драйвера я нічога не раблю...![]()
Вы аб чым я казаў менавітацяпер я бачу, у маіх залатых, і я бачу, калі ў мяне
Крычы знайшоў... апошнія 4 5 карты я не ведаю, ці што?....
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 21-01-2014 да 21:00
Няма клапанаў, але я не чыстыя (рана ці позна паспрабуе? развеяць нейкі спрэй-ачышчальнік), я толькі разабраў калектар і чысціць ўручную. Аўтамабіль я купіў яго б / у, але я не думаю, што было аварый. Я проста павялічыў 0.3 бар ціск праз перепускной прыбыўшы ў 1.4 пік і 1.3 пастаяннай. Можа быць, вы маеце на ўвазе іншую машыну, у мяне punto 1.3 70cv з турбіны kp35 фіксаванай, якая працуе прыкладна ў 1 бар ад золата.