Старонка 33 з 106 PrimaПерад ... 2331323334354383 ... АпошняеUltima
Вынікі, з 321 па 330 з 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    я мог бы ведаць, што на врі гэта? cos? мне атрымаць гэтую і я бачу, зразумець што-то нават я ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў ela.торетто Visualizza Messaggio
    я мог бы ведаць, што на врі гэта? Cos? мне атрымаць гэтую і я бачу, зразумець што-то нават я ?
    mjd6f3hw03p
    51796241
    3144p754
    0054
    6f3.p7

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    я мог бы ведаць, што на врі гэта? cos? мне атрымаць гэтую і я бачу, зразумець што-то нават я ?
    Так, у вас колькасць паведамленняў, каб спампаваць ўкладанне, можа быць, паспрабуйце шукаць ori fiat grande punto 1.3 mjet 75cv MJD6F3HW03P_3144P754 што ? дакладна прымацаванага файла якой ен размаўляў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    пасаду #296, спампаваць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Глядзіце, у гэтыя дні я спакаваў багаж, імкненне да Swift, я думаў, былі pi? брудныя, але, вядома, не былі чыстымі.
    У любым выпадку, сябра, пачынае паліць з нічога дызельнага паліва ў pi?....І казіно атрымоўваецца трымаць у fumosit? нізкі. У любым выпадку, я выкарыстоўваю крытэрый люстэрка....
    Мой да tinj +25, turbo stock, не тых, хто паліць трубу.
    Гэтай мой сябар, да +15, паліць ужо? вельмі пі? мая....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    27
    Акрамя таго, я чыста калектары майго-то і няма ? нічога не змянілася ў плане курэння, але яны былі не вельмі брудныя. Можа быць ? быў pi? карысна адрэзаць marmittino у EGR, які трапляе ў калектары, тое, што робіць з коркі.
    Мой паліць шмат, нават з +16 tinj з турбо 1.3 бар і спартыўны фільтр. Я думаў, гэта была праблема, загадзя, але я ведаю, што не хапае паветра.
    Калі я магу спытаць, што c'? у гэтым драйвер ласкава агульных cinqueturbo? Чаму? я спрабую згрупаваць ўсю інфармацыю ў маім распараджэнні ў файл .ols, каб публікаваць тут, але калі c'? gi? усе драйвера я нічога не раблю...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў riccardo92 Visualizza Messaggio
    Акрамя таго, я чыста калектары майго-то і няма ? нічога не змянілася ў плане курэння, але яны былі не вельмі брудныя. Можа быць ? быў pi? карысна адрэзаць marmittino у EGR, які трапляе ў калектары, тое, што робіць з коркі.
    Мой паліць шмат, нават з +16 tinj з турбо 1.3 бар і спартыўны фільтр. Я думаў, гэта была праблема, загадзя, але я ведаю, што не хапае паветра.
    Калі я магу спытаць, што c'? у гэтым драйвер ласкава агульных cinqueturbo? Чаму? я спрабую згрупаваць ўсю інфармацыю ў маім распараджэнні ў файл .ols, каб публікаваць тут, але калі c'? gi? усе драйвера я нічога не раблю...
    Выбачайце, але да чыстым fio ўнутры клапаны?..
    Затым гучыць для мяне дзіўна 1,3 Бар турба, gi? серыі павінны даць больш?.. не і, што ваша машына і аварый не было?
    цікава, чаму? мне давялося й? раз на аўтамабілях з слімаком turbo павароце, з-за франтальны ўдар..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    Вы аб чым я казаў менавіта цяпер я бачу, у маіх залатых, і я бачу, калі ў мяне

Крычы знайшоў... апошнія 4 5 карты я не ведаю, ці што?....
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 21-01-2014 да 21:00

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    27
    Няма клапанаў, але я не чыстыя (рана ці позна паспрабуе? развеяць нейкі спрэй-ачышчальнік ), я толькі разабраў калектар і чысціць ўручную. Аўтамабіль я купіў яго б / у, але я не думаю, што было аварый. Я проста павялічыў 0.3 бар ціск праз перепускной прыбыўшы ў 1.4 пік і 1.3 пастаяннай. Можа быць, вы маеце на ўвазе іншую машыну, у мяне punto 1.3 70cv з турбіны kp35 фіксаванай, якая працуе прыкладна ў 1 бар ад золата.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў riccardo92 Visualizza Messaggio
    Няма клапанаў, але я не чыстыя (рана ці позна паспрабуе? развеяць нейкі спрэй-ачышчальнік ), я толькі разабраў калектар і чысціць ўручную. Аўтамабіль я купіў яго б / у, але я не думаю, што было аварый. Я проста павялічыў 0.3 бар ціск праз перепускной прыбыўшы ў 1.4 пік і 1.3 пастаяннай. Можа быць, вы маеце на ўвазе іншую машыну, у мяне punto 1.3 70cv з турбіны kp35 фіксаванай, якая працуе прыкладна ў 1 бар ад золата.
    У маей я-й? розніца паміж пікавым і пастаяннай.. каб мець 1.3 пастаянна павінен мець 1.55 пік

Старонка 33 з 106 PrimaПерад ... 2331323334354383 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •