Стар. 32 з 55 PrimaПерад ... 22303132333442 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 311 да 320 у 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    заўседы залежыць ад кантэксту, у прынцыпе, паказвае на педаль на 100% або стан транспартнага сродку, аптымальныя, але можа таксама паказваць на іншы
    Ок, для іншай азначаюць, калі не c'? пераўтварэнні? Заўседы 100% sar? вынік і, такім чынам, чаму? падняць значэнне, gi? выказвае максімум.?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    вы, але, напрыклад, на карту, азначанай мной вышэй, якія кажуць, быць фільтраў я бачыў, як прывесці значэнне па восі z, такім чынам, хрыбты, крывыя уласны 8192 (замест таго, што я ведаю, у 8000 або 9000, калі яны мм3) і не разумею, чаму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Могуць быць памылковымі? Проста паспрабуйце без яго і паглядзець, калі есць адрозненні з дыягназам нападу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Аб'ем і колькасць? вадкасць, якая праходзіць праз провад, у спалучэнні часу, справа? паліва, вы хацелі сказаць, ну ў асноўным есць 2 спосабу, часу inj або разблакаваць абмежавальнікі час падаваць у зша і колькасць? у мм3 / каэфіцыент пераўтварэння ад 1 да 100, то есць, 5000=50mm3
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    хлопцы, гледзячы на damos edc16c39 я заўважыў гэтую карту....малюнак прыкладаецца...
    найменне ? "Map for air intake temperature dependent quantity correction" traditto "Карту, каб тэмпература всасываемого паветра колькасць? карэкцыі супрацоўнік"
    Восі x, тэмпература-ад 60 да 120 градусаў ?C (напісана 3931-> /10 - 273= 120)
    Вось y кручэння рухавіка ад 1000 да 4500 абаротаў
    Вось z IQ карэкцыі (каэфіцыент пераўтварэння 0.01)
    цяпер я хацеў бы высветліць, калі хто-небудзь з вас змены або няма....ад таго, што я бачу на высокіх абарачэннях пры тэмпературы 80-90 ?C невялікай карэкцыі c'?...што я ў гэты момант нес бы ў 0, каб не абмяжоўваць у залежнасці ад колькасці всасываемого паветра.....што вы думаеце пра гэта?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    хлопцы, гледзячы на damos edc16c39 я заўважыў гэтую карту....малюнак прыкладаецца...
    найменне ? "Map for air intake temperature dependent quantity correction" traditto "Карту, каб тэмпература всасываемого паветра колькасць? карэкцыі супрацоўнік"
    Восі x, тэмпература-ад 60 да 120 градусаў ?C (напісана 3931-> /10 - 273= 120)
    Вось y кручэння рухавіка ад 1000 да 4500 абаротаў
    Вось z IQ карэкцыі (каэфіцыент пераўтварэння 0.01)
    цяпер я хацеў бы высветліць, калі хто-небудзь з вас змены або няма....ад таго, што я бачу на высокіх абарачэннях пры тэмпературы 80-90 ?C невялікай карэкцыі c'?...што я ў гэты момант нес бы ў 0, каб не абмяжоўваць у залежнасці ад колькасці всасываемого паветра.....што вы думаеце пра гэта?
    я запісаўся ў два паста для задавальнення я забыўся, малюнак
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Я не не працуе інтэрнэт

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    чаму?скажы мне, вашы perplessit

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Мне не трэба, каб гэтыя ecu з лім iq разблакавалі для добра ідуць добра

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    109
    Я згодны, але заўседы залежыць ад аднаго, што шукаць .......
    Наяўнасць аўтаматаў, калі яны ідуць добра, ужо арыгінальныя гаспадары не змясціцца ...

Стар. 32 з 55 PrimaПерад ... 22303132333442 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •