ен падыходзіць толькі на лямбда...і ты нічога не сказаў! у чым заключаецца гэтая адаптацыя? што параметры змяняюцца ў рэгуляванні lamba?
...? ясна, што вы мяркуеце, дзе трэба! Што азначае ціск у пакоі?....тэмпература выхлапных газаў ? безумоўна, звязаны з змяненнем загадзя...але вы мяркуеце іншыя прычыны...праблемы, якія пачынаюцца ад парадку 3000giri, у залежнасці ад колькасці? дызельнае паліва(для прыкладу). Вяртаючыся на змяненне тэмпературы ў сувязі з змяненнем фазы...не блытаць дызель з бензінам.
![]()
чытаючы вашы адказы, у тым ліку, наступную за гэта паведамленне працытаваў, я ведаю, што што-то не так ? ясна. Перш за ўсе, павышэнне ціску дызельнага паліва не павялічвае колькасці? дызельнае паліва, впрыснутое, што памяншае час ўпырску і аб'ем? дызельнае паліва, адпаведна, застаецца нязменным, мы не гаворым пра дадатковы модуль, які падманвае датчык ціску паліва і, такім чынам, экю падсвядома alzer? ціск дызельнага паліва без abbasssare час ўпырску.. і вось, што ў гэтым выпадку справа? дызельнага паліва павялічваецца.
Загадзя даецца, каб захаваць egt не занадта высокія, аднак, і больш эфектыўна выкарыстоўваць лішкі дызельнага паліва ўпырскваецца.
Ціск у пакоі ? ціск, якое ствараецца ў камеры згарання ў кожны цыкл працы рухавіка, і гэта ? вельмі шмат залежыць ад загадзя выкарыстаў, ціск турбо і ад колькасці? дызельнае паліва, впрыснутое.
помпа hp характарыстыкі да 1800, але, безумоўна, шмат павялічвае яе знос, ціск, аб якім вы кажаце. Разам растуць і неэфектыўнасці і, такім чынам, магутнасць, інды, чаму на гэта ціск ? непазбежным працаваць? дзе час ўпырску становіцца занадта доўгай, але гэта трэба з карты вельмі шмат напрамкаў і кампанентаў, якія часцей за ўсе буйнагабарытныя (у першую чаргу КТ).
абсалютна няма, змяненне p.rail змяняецца толькі ціск і, такім чынам, эбу выкарыстоўвае час pi? кароткае, каб надаць той жа дызель.
1 - лямбда вы autoadatta мець значэння супадаюць паміж датчык выдатку паветра і кіслароду, хто застаўся ў выхлапных газах, так ? рэгулявання, які залежыць ад кампанента, ад яго ўнутраных характарыстык, не змяняецца, змяняецца карта, па сутнасці, гэтая працэдура вырабляецца пры замене датчык выдатку паветра або лямбда-зонд.
2 - ціск у нумар азначае максімальнае ціск, калі вы прыедзеце ў камеры згарання, што дазваляе перамяшчаць поршань.
3 - як вы ніколі не павінны чакаць толькі ад 3000rpm?
4 - тэмпература ў нумары (набор ціску) таксама есць праблема дызельных рухавікоў высокай магутнасці паказвае.
па мне, прапусціць выступленне ціску, дазвольце мне растлумачыць... калі помпа працуе ў 1400 бар рэгулятар адкрывае, што неабходна многае-x трымаць неабходнае ціск ( і, такім чынам, унутраныя кампаненты павінны вытрымліваць тыя ціску), але калі-дапаможа вам пераадолець адлегласць у 1600 ( лічбы наўздагад) не верыце, што знос кампанентаў будзе больш, чым???? відавочна, што гэта ? мае думкі![]()
прывітанне Ela, вашы прамовы ? лагічна, але калі ў мяне есць помпа, што мне прададзены з асаблівасцямі працы ў 1600bar чаму? павінны зламацца? Зразумеў, што мая гаворка? Было б, як сказаць, што ваш аўтамабіль мае рухавік, які можа? павярніце 4500g/м ,але вы гэта робіце, павярніце не больш за 3000, калі няма зносу перад. На той момант факты, панда! ахаха
і вы таксама, вы маеце рацыю? аўтамабіль, ўшчыльнення заўседы ў 4500 аб, па мне, дзюрэра? менш трымаць да 3000 ( напрыклад, знос механічных частак, якія павінны вытрымліваць стрэс))) а ? відавочна, што кожны варта сваей логіцы![]()