Старонка 31 55 PrimaПерад ... 21293031323341 ... АпошняеUltima
Вынікі з 301 па 310 з 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў angelolsp Visualizza Messaggio
    вы riscalato апошні перапынак...цяпер эбу ведае, ke all апошні перапынак, што раней было 70 будзе 80 мм3 і пэўнай prex rail на будзе толькі ў выпадку, калі ke дасягне 80 мм3
    Вялікі Анел...я твой кашмар ўсюды.... Таму я тут ? лепш не rescale восі, чаму? калі не ў 80 (я павінен спачатку пайсці і падняць lim IQ) prex max rail я rester? pi? нізкай, што я хачу. (але калі ўстаю ў 80-х і не riscalo гэтай восі, калі ecu бачыць-й? у 70mm3 трымае добра lim rail ці не так?). Такім чынам, тое, што мяне цікавіць цяпер ? ведаеце, калі адзін раз ўсталі, i lim IQ ў 80mm3 (я не буду) карта пераўтварэнні (колькасці? дызель ўводзілі) ? gi? разлічваецца да 80mm3 і не сэнсарны, але там, дзе я ВР з восі мм3 менш 80 я павінен riscalarli ўсе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    час там у вас на 80...карту пераўтварэнні да 500 нм або 100mm3 вы павінны разблакаваць толькі lim iq x averr 80 мм3, а затым, калі вы хочаце nformare ўсе эбу, трэба падняцца на перапынак у rail turbo і г.д...усе x 80 калі вы хочаце надаць 80 напрыклад
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў angelolsp Visualizza Messaggio
    час там у вас на 80...карту пераўтварэнні да 500 нм або 100mm3 вы павінны разблакаваць толькі lim iq x averr 80 мм3, а затым, калі вы хочаце nformare ўсе эбу, трэба падняцца на перапынак у rail turbo і г.д...усе x 80 калі вы хочаце надаць 80 напрыклад
    Ок, я думаю, я зразумеў, дзякуй, я спрабую зрабіць карту, у гэтым выпадку, і то месца, каб мець уласнае меркаванне. Яшчэ адна рэч, дастаткова апошнія 2 восі перапынак, каб падняцца?

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Тады я спрабую прыняць маю карту (edc16c8 drv 429_467) у pi? разумна, што я магу, каб мае веды і прасейвання карту ў 2d я перыядычна значэнне 8192. Вы можаце прасьвятліць мяне, што гэта адносіцца і каэфіцыент ўжываць? Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Добры пытанне, мне ўсе роўна, што сказаць, дайце мне 100%, і я не думаю, што мае сэнс павялічыць гэта значэнне такі ж, мае значэнне пераўтварэння. Вазьмі з абцугамі, тое, што я сказаў, я спадзяюся, што калі хто-то, хто можа растлумачыць і contraddirti калі я сказаў, castronerie.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    8192 напрыклад, на картах dw па вр rapprensena 100%

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Залежыць можа ўтрымліваць таксама ўмовы, тып транспартнага сродку, тэмпература вады ў парадку....звычайна паказвае на 100% педалі
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Затым паказаўшы, 100% лічаць, што гэта бескарысна падымаць значэнне. ? pi? калі-то ў якой-то перапрызначэння, я бачыў гэта значэнне узнесены, без высвятлення мэты.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    заўседы залежыць ад кантэксту, у прынцыпе, паказвае на педаль на 100% або стан транспартнага сродку, аптымальныя, але можа таксама паказваць на іншы
    Магутнасць і нічога без кантролю

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Я спытаў, чаму? у некаторых картах праглядаў на форуме прадстаўлялі з lim iq адрасе 0e920a у edc16c8 даведзены да 8192 і мне было цікава, менавіта пачуцце. Таму, калі паказваюць 100% есць lim iq, што замест таго, аб'ем у мм3 эбу чытае іх ў %?

Старонка 31 55 PrimaПерад ... 21293031323341 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •