Стар. 30 з 40 PrimaПерад ... 202829303132 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 291 да 300 394

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Я заўседы быў слабы для СПЦ, выдатны выбар ІМХО для вашага (грэх), былы кампаньен стрынгер !
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Citazione Першапачаткова Напісаў CarloAV Visualizza Messaggio
    Я падзяляю тое, што напісана. У любым выпадку я магу сцвярджаць, што асабіста мне было вельмі добра з castro edge sport 0w40 і mobil 1 5w50 на аўтамабілі бягучага (audi tt), а на папярэдняй m3 3.2 я выкарыстаў castrol 10w60. Я кажу для вулічнага выкарыстання.
    Выдатны выбар на castrol edge sport, але таксама і сапраўды добры mobil1, вядома, для карысці руху, а таксама лепшае суадносіны кошту і якасці? кошт, я думаю, што motul і castrol з'яўляюцца лепшымі
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    0
    Па мне гэтыя гады пасля выпрабаванняў усе гэтыя ,лепш алею і фуш-TITAN GT1 PRO C3 5W-30 XTL Змазка ПРЭМІУМ-класа з новай тэхналогіяй XTL пры халодным запуску выдатна і з невычэрпным запасам прадукцыйнасці. Для сучасных аўтамабіляў і легкіх камерцыйных транспартных сродкаў з або без інтэрвалаў замены масла.*Распрацавана для аўтамабіляў BMW, VW і*MB, абсталяваны : *сістэм пост-апрацоўкі, як і турба-сціснутыя.

BMW LONGLIFE-04
    MB-APPROVAL 229.51
    VW 504 00/507 00

Арэнда з Vito і viano з 1500000 км, фактычная ж рухавік і купоны факты кожныя 30000 км канкрэтнымі gi? усе дадаткі на борце
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    выдатнае алей, праверана мной з'яўляюцца motul 8100 і castrol magnatec, на дадзены момант у мяне на selenia WR 5 40 але вернемся да аднаго з папярэдніх зімой адчувае сябе крыху розніца
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    TWS выкарыстоўваю нават на аўто ад trackday, і выкарыстоўваюць яго, нават сяброў на розныя 106 Ралі 1.6L 16v, Clio RS, Etc.Etc... высокіх тэмпературах гуляе выдатна яго абавязак, ІМХО!
    IP

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    28
    Я перад выбарам алею, яго параўнанне з іншымі дадзенымі ў руку, і ў залежнасці ад сезону і выкарыстання, што мне з ей рабіць. Вельмі добра таксама shell эликс ultra racing на аўтамабілі напрамкаў і ў тым, што яны шмат
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Frosione
    Паведамленні
    93
    З асабістага вопыту, а Mobil 5w-30 ? выдатнае алей для дызельных рухавікоў castorl edge 5w-30 п ? добра нават для condirci l салата на той жа лініі c? на selenia з bardahl xtc ? добрае алей, хоць асабіста я перакананы, што я знайшоў ўзровень шуму штурхачы і высокая эканомія паліва, асабліва ў градацыі 5w-30 на рухавікі mjt як 1.3, што 1.6 для бензінавых рухавікоў nn abbandoner? ніколі не motul ? сапраўды выдатнае алей, нават калі ад кошту nn агляд змесціва я выкарыстоўваю яго на маім grande punto abarth supersport ў версіі man градацыі 20w-60, і я выдатна
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Дзіўна castrol ўжо пачынаючы з magnatec і добрага алею, а таксама selenia, гэта значыць, па шкале ад 1 да 10, дастатковасць ce l, відавочна, bardhal mobil 1 пераўзыходзяць motul, тым больш, і асабліва атрад motul вы бачыце на рухавіках 2Т? тут, можа быць, не ўсе ведаюць
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Frosione
    Паведамленні
    93
    Вядома, nn робяць менавіта смокча castrol і selenia, але вядомасць, што ў nn есць рэальныя водгукі я кажу толькі, што мой сябар мае пункту mk3 1.3 mjt былі праблемы з selenia wr зіма халодная падобны на трактар?) казаць шум, які ўваходзіў у ланцугу ў момант пуску рухавіка я яму параіў памяняць алей і выкарыстоўваць mobil 5w-30 esp і вынік ? быў адчувальны скажу толькі, што, у сярэднім, на 1.3 mjt ланцуг у 100 тысяч км ? ад sostiruire ен мае амаль 200 тыс і яшчэ ? арыгінал і nn c' я паклаў руку і што добра ? я f? нават не шум падчас пуску
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Асабіста я не знайшоў, занадта моцна ў ей з selenia, ні з castrol, так і на дызель, што бензін з motul яшчэ лепш, мы таксама кажам, што праблема rumorosit? зімой дызель ў базавай таму больш шуму і алей назад, але так фара ўсе больш і больш шуму, які летам саступае прадукцыі з'яўляюцца agip, што я паклаў на маей былой punto 1.9 jtd, і мне прыйшлося зняць, каб прымусіць
    IP

Стар. 30 з 40 PrimaПерад ... 202829303132 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •