Стар. 30 з 54 PrimaПерад ... 20282930313240 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 291 да 300 у 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў kingsnake Visualizza Messaggio
    Хлопцы, прывітанне, curiosit?, існуе перамыкач, каб адключыць ці ўключыць dpf або lamba нават на edc16c39+ 5 еўра?
    вы таксама існуе на гэтай кіравання
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di kingsnake
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Et
    39
    Паведамленні
    110
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    вы таксама існуе на гэтай кіравання
    Дзякуй за інфармацыю, я спрабаваў шукаць яго на файл Джульета 140cv але мне не атрымалася яго знайсці

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Вы там інтуітыўна я накладваецца на карту croma, якая ўласціва damos з гэтай маей alfa gt адрас і пытанне быў перамешчаны трохі, мне здаецца, 63-разрадныя джульета варта праверыць, каб знайсці яго
    Магутнасць і нічога без кантролю

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Et
    39
    Паведамленні
    110
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Вы там інтуітыўна я накладваецца на карту croma, якая ўласціва damos з гэтай маей alfa gt адрас і пытанне быў перамешчаны трохі, мне здаецца, 63-разрадныя джульета варта праверыць, каб знайсці яго
    Так, на гэта няма дажджу, але damos croma не кажа вам, 0= няма фап няма, лямбда, 1 лямбда-no fap.
    на практыцы не дае вам такога роду інфармацыю

Я задаў гэтае пытанне, чаму? я хацеў бы ведаць, як уключыць карту абмежавальнікі крутоўнага моманту з муфтай ўстаўляецца, і побач з абмежавальнікам максімальнага крутоўнага моманту c'? адзін біт, які, калі я правільна памятаю, - кажа switch kind of крутоўны момант limitation, таму я думаю, што існуе яшчэ адзін damos з pi? інфармацыя аб тым, што я я.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 13-03-2014 да 17:07

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    У damos цябе і як гэтыя info, па крайняй меры, тое, што croma быў....акрамя таго, табе ўсе ж паказвала на карту аўтаматычна з winols
    Магутнасць і нічога без кантролю

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Et
    39
    Паведамленні
    110
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    У damos цябе і як гэтыя info, па крайняй меры, тое, што croma быў....акрамя таго, табе ўсе ж паказвала на карту аўтаматычна з winols
    Што я магу вам сказаць, ад таго, што я бачыла, як іх вызначае, але не кажа мне, змяшчаючы іх у 0 або 1, што змяняе

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    гэта табе кажа, што тэст на аўтамабілі...

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Et
    39
    Паведамленні
    110
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    гэта табе кажа, што тэст на аўтамабілі...
    Ах, цяпер вы!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Прывітанне ўсім, я спрабую вучыцца і ведаць, знакамітыя ВР, і я вучуся о, мая дарагая 147 mj 16v 140 л. edc16c8 drv 429_467, якія ласкава вам прадастаўляе ад марской свінкі для розных эксперыментаў. Дзякуючы розным абмеркаванне, пандусы ВР першай з карт я бачыў, як іх знайсці....есць два адрасы адразу паказваюць колькасць восяў (12x8,12x12 etc). Напрыклад, я бяру карту lim prex rail f-qfuel маей edc16c8 у мяне дзве рампы мне паказвае ад 250 да 5000 вось кручэння рухавіка і ў залежнасці ад значэння ад 500 да 7000 (ад 5 да 70 мм3) мне паказвае q.т? дызельнае паліва, впрыснутое у функцыі prex rail названага ў табліцы. Калі я пакідаю ori значэння ў табліцы і ношу толькі апошняе значэнне, ад 7000 да 8000, што рабіць? Я толькі падняліся апошняй восі ў дыяпазоне абаротаў правільна? Дзякуй тым, хто мне дапаможа? зразумець-й? цяпер я ўжо? выціскаецца занадта шмат, і я не магу рухацца.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    вы riscalato апошні перапынак...цяпер эбу ведае, ke all апошні перапынак, што раней было 70 будзе 80 мм3 і пэўнай prex rail на будзе толькі ў выпадку, калі ke дасягне 80 мм3
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

Стар. 30 з 54 PrimaПерад ... 20282930313240 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •