Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 36

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Ночера
    Паведамленні
    191
    і нават тыя, арыгінальныя, часам не можаш зразумець, што ўтрымаць апраўданне? гэта, як я разумею

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў the shiston Visualizza Messaggio
    і нават тыя, арыгінальныя, часам не можаш зразумець, што ўтрымаць апраўданне? гэта, як я разумею
    у 15 гадоў alienteche афіцыйны я заблакаваў 2 машыны, якія я пазней адноўлена з функцыяй аднаўлення і пратакол я не змог зрабіць гэта з бд, і я прыступіў да стойцы, але пасля быў абноўлены, памылка, потым я паспяхова пратэставаны,мы гаворым аб 3-х выпадках, па меншай меры 10000,у той час як з настолькі шмат кліентаў, што мы ў інтэрнэце, якія выкарыстоўваюць клоны, я магу гарантаваць, што 2 машыны на 5, заўсёды маюць праблемы,ці не чытаць,ці не чытаць і потым не пісаць,у некаторых выпадках блакуюць эбу падчас запісу і потым многія з іх, якія не маюць магчымасць прыступіць да школы пасылаюць нам блок кіравання і гэтак далей, так што раю і вам,я пішу па вопыту, і не па чутках.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    у любым выпадку я адказаў, не задумваючыся ў назву тэмы, таму прашу вярнуцца ў тэму.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    35
    Я толькі хацеў падкрэсліць, як перавышэнне кошту ў шмат разоў больш не апраўдвае канчатковы вынік...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Ночера
    Паведамленні
    191
    у якім сэнсе??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Менавіта на гэтую тэму я быў адкліканы ад admin.магчыма, ён няправільна зразумеў ці, можа быць, я зрабіў памылку л. с.! У любым выпадку я думаю, што тыя, хто па ПРАФЕСІІ фітнес-трэнер,або падобныя, асабліва пачаткоўцам, гэта правільна афіцыйная праграма,у вас дапамогі і гарантыі вырашыць"гладка", якія паспяхова працуюць на гэтыя кампаненты як для яго, так і для заказчыка.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Ночера
    Паведамленні
    191
    Citazione Першапачаткова Напісаў frenk85 Visualizza Messaggio
    Менавіта на гэтую тэму я быў адкліканы ад admin.магчыма, ён няправільна зразумеў ці, можа быць, я зрабіў памылку л. с.! У любым выпадку я думаю, што тыя, хто па ПРАФЕСІІ фітнес-трэнер,або падобныя, асабліва пачаткоўцам, гэта правільна афіцыйная праграма,у вас дапамогі і гарантыі вырашыць"гладка", якія паспяхова працуюць на гэтыя кампаненты як для яго, так і для заказчыка.
    вы цалкам маеце рацыю, па-мойму

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    35
    *MSPORT:

Можа быць, што вы не з'яўляецеся прафесіяналам у вашым сэнсе гэтага слова....

НАВІЧОК L'avatar di Mystral
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    17
    Але я, што я пачатковец, і нават пакой, у, якой пляваць, змяніць свой аўтамабіль і, можа быць, яго жонка, як можа дазволіць сабе пеўніка або kess афіцыйны? Яны надта дорага каштуюць. Вось прычына, па якой у іншым пасце я прасіў звесткі пра клонаў.
    Я абраў для Powergate3 Alientech, лічыцца асабістага выкарыстання, але, на жаль, пратаколы не прадстаўлены, як і ў KessV2. Па камерцыйных меркаваннях, верагодна, робяць яго менш эфектыўным у дачыненні да іх пратаколаў. Напрыклад, мая Delphi dcm6.1 не паміж аўтамабілямі магчымых, у той час як KessV2 вы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    v54 і значна больш актуальнай, мае шырокі спектр аўто ў больш

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання