Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 34

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    16
    Я зразумеў,я не казаў, вядома, вопытныя карыстальнікі,вядома, як пачатковец, я хацеў знайсці што-то, што варта трохі менш...я ўжо паведаміў для alientech на курсы,толькі што быў sicilian павінны арганізаваць, каб прытрымлівацца,і мой пытанне быў, калі для пачатку вы маглі б набыць інструмент, аснове,улічваючы, што першыя некалькі месяцаў мне прыйдзецца зрабіць на практыцы (цяпер я бачыў, жоўцевай***to, можа быць, для таго, каб даведацца, секунду інтэрфейс), а затым перайсці да alientech,я думаю, лепшы ў Італіі??я таксама чуў, што dim tronic...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў bongio91 Visualizza Messaggio
    Я зразумеў,я не казаў, вядома, вопытныя карыстальнікі,вядома, як пачатковец, я хацеў знайсці што-то, што варта трохі менш...я ўжо паведаміў для alientech на курсы,толькі што быў sicilian павінны арганізаваць, каб прытрымлівацца,і мой пытанне быў, калі для пачатку вы маглі б набыць інструмент, аснове,улічваючы, што першыя некалькі месяцаў мне прыйдзецца зрабіць на практыцы (цяпер я бачыў, жоўцевай***to, можа быць, для таго, каб даведацца, секунду інтэрфейс), а затым перайсці да alientech,я думаю, лепшы ў Італіі??я таксама чуў, што dim tronic...
    калі ты хочаш, каб людзі вопыт вам можа даць правільны савет, не, што вы кідае грошы, я запрасіў цябе з намі прадуктаў, рабіце, як лічыце патрэбным.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    16
    Ок msport прасвятлі...я так хачу зрабіць,але і так шмат блытаніны ў галаве

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    5
    Прывітанне ўсім, мяне дадайце, я таксама ў абмеркаванні, так як я купіў певень v54 клон , мой намер і выкарыстоўваць яго на edc16c39 ў 147 другі шэраг, каб выдаліць гэты чортаў клапан egr. У чаканні, што мне прыходзіць, я спрабую вывучыць, як зрабіць. Паколькі я зразумеў, што на edc16 лепш працягваць bdm, па-вашаму, мог бы мець праблемы з певень, можа быць, я еду з камутатарам, устаноўленым экскурсійнае 12в. А што наконт цябе?

Дзякуй за любой савет/вымову

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў cuzzo Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, мяне дадайце, я таксама ў абмеркаванні, так як я купіў певень v54 клон , мой намер і выкарыстоўваць яго на edc16c39 ў 147 другі шэраг, каб выдаліць гэты чортаў клапан egr. У чаканні, што мне прыходзіць, я спрабую вывучыць, як зрабіць. Паколькі я зразумеў, што на edc16 лепш працягваць bdm, па-вашаму, мог бы мець праблемы з певень, можа быць, я еду з камутатарам, устаноўленым экскурсійнае 12в. А што наконт цябе?

Дзякуй за любой савет/вымову
    Edc16c39 fiat group дазваляюць чытаць і пісаць спакойна ад паслядоўнага. Вядома, правільна прытрымлівацца інструкцый, якія дае вам інструмент і трымаеце пастаяннае напружанне, і перайсці спакойна

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    5
    Што ёсць ужо пытаюся тут...
    чытанне вакол, я ўбачыў, што яны былі выпушчаныя абнаўлення для ecu
    як я магу ведаць, калі мой ecu мантуе апошняя версія выпушчаная?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў cuzzo Visualizza Messaggio
    Што ёсць ужо пытаюся тут...
    чытанне вакол, я ўбачыў, што яны былі выпушчаныя абнаўлення для ecu
    як я магу ведаць, калі мой ecu мантуе апошняя версія выпушчаная?
    і гэта не абмеркаванне адпаведнай на вашы пытанні,у выпадку адкрыцця новага ў раздзеле адэкватным.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    16
    Таму, у заключэнне, інструмент больш поўны і функцыянальны, які вы можаце купіць, каб пачаць, каб пакласці вашыя рукі, калі гэтыя ecu з добрым суадносінамі кошт/якасць будзе?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    16
    я купіў kess v2.23,galletto v 54,а ў дылера для працы на кантактаў bdm,знешні выгляд прыходзіць усе,і тады я прыступлю да працы.Пытанне,з гэтых інтэрфейсаў,вы таксама можаце зрабіць дыягностыку аўтамабіля,ці патрэбныя толькі для таго, каб чытаць і рэдагаваць карты ў эбу?.дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў bongio91 Visualizza Messaggio
    я купіў kess v2.23,galletto v 54,а ў дылера для працы на кантактаў bdm,знешні выгляд прыходзіць усе,і тады я прыступлю да працы.Пытанне,з гэтых інтэрфейсаў,вы таксама можаце зрабіць дыягностыку аўтамабіля,ці патрэбныя толькі для таго, каб чытаць і рэдагаваць карты ў эбу?.дзякуй
    Няма, для дыягностыкі мы хочам, каб іншыя інструмент...

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •