З Tuneecu вы f? усе: дыягностыка, загрузка/выгрузка карты і змены дадзеных з графічным інтэрфейсам, даволі просты ў выкарыстанні. Увагу?: толькі з некаторых сямействаў блокаў кіравання і мадэляў матацыклаў!!
M999
Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.
дакладна, вы ўсе: графічны інтэрфейс ? зручны, вы можаце? працаваць на табліцы або графіка 2d. дазваляе змяняць усе параметры ўручную, як загрузіць карты gi? зроблены, часта разам з дамамі і базы дадзеных ? даволі шырокія.
? можна супаставіць многія мадэлі triumph, ktm, aprilia і некаторыя benelli. на лотас сайце вы знойдзеце ўсе, у тым ліку, што кабелі служаць для ўзаемадзеяння блокаў кіравання
Прабачце, калі я ўмяшання... Каб зрабіць marelli у 748 з iaw16f я павінен мець счытвання eeprom, тып wellon? Але потым ен у праграмнае забеспячэнне таксама мае змяненне або толькі чытанне і запіс?? Chido толькі зразумець... Чаму? матацыкл ? мая і c'? гісторыя занадта доўгая, каб растлумачыць... я Бачыў, што вы казалі, праграмістаў, для мота я chisto!
для тых, у мяне есць праграма ад сар з kkl адаптар і фіят....калі я ў снд?....
з чытання eprom тыпу Willem чытанне і запіс у eprom, для рэдагавання файла вам трэба праграмнае забеспячэнне для рэдагавання. Нават розныя версіі ECM падыходзяць для гэтай мэты, напрыклад, ducati83, можа быць, вы можаце сказаць нам назва SW
Прывітанне
Марка
Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.
калі мне даюць ок.....робіць шмат месца ? ******....? на форуме не без дазволу....
затым, каб чытаць і пісаць, ці не ? бясплатна і не ? файл для выкарыстання з іншымі інтэрфейсамі.....але толькі з гэтай праграмай....з дапамогай кабеля kkl ці elm....