-
У вашым выпадку на дыягностыцы было відаць што-то ?
-
прывітанне мне ўжо давялося змяняецца прывад турбіны
упэўнены на 100%100
практычна адкрывае занадта турбіну і там занадта шмат ціску на самай справе назад таксама зрабіць backwash турбіны
-
Дзякуй, некалькі саветаў сёння мы прывезлі турба на капітальны рамонт надыходзіць 23 верасня, я дам вам ведаць, дзякуй усім, цяпер😊
-
Добрай раніцы ўсім, выбачайце за затрымку, але рэчы былі падоўжаныя да мінулага тыдня.....праблема была ў рэалізацыі turbo, але не толькі... Ён быў зламаны, кавалак у рамках выпускны калектар, дэфект ml 320 і скончыў у гарачай часткі турбакампрэсара ....таму зніжэнне магутнасці было звязана ў прывад, як ён сказаў Фабіа .... Цяпер турба плюс машына едзе, але мае іншы недахоп, над якім мы працуем ... Ў кроку ад 2500 да 3000, калі ракавіны ёсць зніжэнне магутнасці, падобныя на каромысел, але гэта не ён, мы дакладна ведаем, што з'яўляецца новым і добра працуе.... Здаецца, дзірка ў карту, як калі геаметрыя не можа загрузіць на поўную з-за надбаўкі .... На думку вас, гэта можа быць датчык ціску ? Адкалібраваць для 1,6 бар, а не на 2 бара? З найлепшымі пажаданнямі усім дзякуй за дапамогу.
-
добрай раніцы ўсім, праз некаторы час мы вярнуліся за джып, але я амаль перакананы, што, як павелічэнне турба ў карту, што мяне пачынае ванітаваць ад 2500 абаротаў да 3300; хто-небудзь з вас ведае, як мяняць датчык ціску ? мы спрабавалі адаптаваць адзін плюс, але не прымае нават колаў...
загадзя дзякуй
-
Ты павінен змяніць карту ВГТ так, каб павялічыць ціск у непасрэднай блізкасці ад адтуліну
-
ты павінен праверыць, ці, з дыягназам, калі зрывае, што ціск колаў, калі не переступишь рысу, не мае сэнсу рэгуляваць свой датчык
-
я даў лёгкі ўздым на вгт, але нічога не спрацавала ....я спрабаваў пакінуць карту, але прыведзены значэння ціску турба арыгінальныя, а машына не дзярэ больш, як я іду, каб павялічыць ціск пачынае ірваць ад 2500 да 3000 абаротаў.... датчык адкалібраваць ў 1,6 бар, то ўсё гэта прымушае мяне думаць аб тым...не есць эмулятары, якія вы ведаеце?
-
Таксама можа быць сажевый фільтр
-
прывітанне дзякуй за адказ, не мае fap серыі гэта.....не ў бок, каб сысці шпіён
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума