больш, чым гэта .. я не ведаю, што сказаць ..
больш, чым гэта .. я не ведаю, што сказаць ..
прывітанне carfree прабачце, калі я ўмяшання ,я гэты працэс, што ты патлумачыў, скапіяваць крокам, а затым прымяніць на файл крычы я зрабіў
і гэта ўсё пайшло да лепшага , але потым, калі я пайшоў, каб напісаць файл зменены: на запісы ўсе ок, але машына не ідзе ў руху.
што я зрабіў не так ?
дзякуй
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
добры дзень, калі ласка, праверце свой **** я напісаў прапановы, дзе купіць гэтую праграму
вядома, гэта было іншую карту, і так што вы СКАПІЯВАЛІ рэчы, якія не мае нічога агульнага..
пакладзеце арыгінальная карта заўсёды, калі не ты ЭБУ заблакаваны і варта пачаць.
вы павінны быць асцярожныя, калі вы робіце некаторыя coswe не зьвязвайцеся не з запісу файлаў.
прывітанне, вядома, карты не роўныя для цябе гэта не частка аўтамабіля, памятаеце, што для таго, каб скапіяваць крокам на карце абавязкова павінны быць з іншай карты таго ж аўто з такім жа аб'ёмам коней, мадэль эбу .... ок ? даруй яго файл з яго карты, вы ўбачыце, што пойдуць ..
дайце нам ведаць, калі вырашыце ...
на самай справе спадзяюся, што мы не блок ecu, але тады што гэта за машына ? спецыфікацыя больш, у любым выпадку зрабіце тэст з яго файл, крычы .
тое, што ты напісаў мне, што я казала..
калі ён заблякаваны эбу можа пачаць разбіраць блок кіравання І пракурора, файл у bdm..