Старонка 3 з 18 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima
Вынікі з 21 па 30 з 178

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Tranky я хацеў бы зрабіць карту інфармацыі, або разлічваецца як ты кажаш,наколькі я падняцца з вр я казаў у цэлым авансавыя плацяжы іх разлік на аснове часу ўпырску.дакладна? Але карта, пра якую ты кажаш, такім чынам, нм/iq карта пераўтварэнні ? Дзе я магу знайсці яе?
    Называецца, ад і г. Д. "колькасць ўпырсквае паліва" пад карты лямбда.
    Раз вы робіце іх для разліку найбольш IQ проста, авансы ёсць выйдзеш з розуму бачыў, што яны ідуць, разлічаных у адпаведнасці з Рампы, абароты і формулы.. Падумай пра гэта пасля, цяпер ты шалі ВР на excel і разлічаны ўсе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Гэтую карту ў мой файл з драйвера, заўтра я пакладу да яе даследавання....тое, што мне цікава :вы далі па вр rail iq да 90 мм3 магу пакінуць ціску, як для 70 мм3? Улічваючы, што ад працы да 1600 бар пакіну без зменаў? Я бачу, што для 60 мм3 роўная або падобнага цяпер не памятаю, вядома...модынг 4% або 5% на позні час. Тое ж самае-карту turbo. Калі пакіну, як для iq ад 70 у мяне толькі праблемы ціску недастаткова, праўда? Я магу модынг затым, адаптаваўшы яе да iq, магчыма, праз часопісы, на вуліцы? Ці я памыляюся, а?

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Гэтую карту ў мой файл з драйвера, заўтра я пакладу да яе даследавання....тое, што мне цікава :вы далі па вр rail iq да 90 мм3 магу пакінуць ціску, як для 70 мм3? Улічваючы, што ад працы да 1600 бар пакіну без зменаў? Я бачу, што для 60 мм3 роўная або падобнага цяпер не памятаю, вядома...модынг 4% або 5% на позні час. Тое ж самае-карту turbo. Калі пакіну, як для iq ад 70 у мяне толькі праблемы ціску недастаткова, праўда? Я магу модынг затым, адаптаваўшы яе да iq, магчыма, праз часопісы, на вуліцы? Ці я памыляюся, а?
    Для 90mm3, па меншай меры, ты павінен падняцца да 1650 rail у адваротным выпадку тэрміны і авансавыя плацяжы не даходзяць да тых iq. У Rail спыняецца ў 1600 на 70, але да гэтага не дойдзе IQ, варта спыніцца ніжэй на некалькі градусаў.
    Па-мойму, ты правільна робіш, паспрабуйце крок за крокам, калі вы можаце. У рэшце рэшт, не вы, даючы крокам, празмерна і дрэнна, што ідзе вам recovery без пашкоджанняў, але, па меншай меры, з дыягназам ты ведаеш, дзе памыляешся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Tranky я таксама знайшоў карту з/iQ, і ў мяне ёсць у вр коштам ад 5000 за абедзве восі..., гледзячы на іншы файл, спасылка я думаю, што так, калі rmp ў першай восі і з ў другім, і глядзець, каб добра значэння, што я я лічу, для 500 nw значэння ад 100 я так разумею яны мм3... у гэты момант мне не патрэбен пераразлік, праўда? Я спыніўся на 90 мм3 і, такім чынам, з'яўляюцца "аблокі" дакладна? Карта, якую я знаходжу, гэта тая, vgt, але, магчыма, таму, што яна разлічваецца ужо ў 80 мм3, а не 70, як на файл, які я выкарыстоўваю спасылкі...заўтра я паспрабую яшчэ!
    Дакладна. Не чапайце гэтую карту. Важна, што ў педаль і lim пара, вы ідзяце, каб заняць 500, а выкарыстоўваеш ўсё так, то lim iq робяць свой абавязак, раз устаноўлены ў 90 мм3

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуй errecinque, што ты ведаеш карту вгт выставіцца 80 мм3? Таму што ў 70, як на брава 150 л. с., не знаходжу...сёння ўвечары, замест той, што я думаю, vgt. Добрае працяг дня!

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Дзякуй errecinque, што ты ведаеш карту вгт выставіцца 80 мм3? Таму што ў 70, як на брава 150 л. с., не знаходжу...сёння ўвечары, замест той, што я думаю, vgt. Добрае працяг дня!
    Некаторыя карты, якія, здаецца, вгт ўсталёўваюцца на 80, і іншыя ў 90..(знойдзеш з драйверам ад цябе descrittp пад "турба") не ведаю, што логіку вы карыстаецеся для чытання, але першае, што я бачу, здаецца, у 90.
    Зацікаўлены ў рэшце рэшт змяніць гэтую карту.. я табе скажу па вопыту відаць, што яны ідуць адзін мой, і я прыйшоў, каб змяніць, нават я гэтую карту, што вы можаце пакінуць на дадзены момант. Ўплывае толькі з мэтай ліквідаваць любыя piccard турбіны, такім чынам, у канцы працы ўсе астатняе.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Так што няхай цяпер пачала шукаць абмежавальнікі...ты кажаш, што разблакаваць усе абмежавальнікі і павышэнне ціску ў рампы да 1650 бар магу ўпырснуць 90 мм3 з гэтай канфігурацыяй? Вядома, патрабуе, у карту педаль, што 90 мм3...на Жаль, калі не праходзіць quest мінулым тыдні ў мяне вельмі мала часу для мяне,тут, у майстэрні ёсць пекла, усе хочуць, каб рамонт аўтамабіляў у апошні дзень!!чорт вазьмі!!

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Так што няхай цяпер пачала шукаць абмежавальнікі...ты кажаш, што разблакаваць усе абмежавальнікі і павышэнне ціску ў рампы да 1650 бар магу ўпырснуць 90 мм3 з гэтай канфігурацыяй? Вядома, патрабуе, у карту педаль, што 90 мм3...на Жаль, калі не праходзіць quest мінулым тыдні ў мяне вельмі мала часу для мяне,тут, у майстэрні ёсць пекла, усе хочуць, каб рамонт аўтамабіляў у апошні дзень!!чорт вазьмі!!
    Па-мойму дасягнуць 90mm3 inj з ціскам, але я павінен бачыць у opera з часопіса, і вы ўбачыце вынікі.
    Дрэнна, што ідзе, калі не мае рацыі, можа здарыцца, што:
    Выражыце асяродак з флейты на высокіх абарачэннях і inj падае і, магчыма, паўстане recovery на помпа hp але нічога сур'ёзнага, і іх ацэнкі даць якія-то 30 бар больш, але толькі ў рэжыме IQ.
    Калькулятар, excel і шмат часу...
    Ідзі, брат!!!!!!

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Дзякуй tranky дабрыню!!!я ведаю, што мой адпачынак пройдзе з калькулятарам у руцэ, ха-ха

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Дзякуй tranky дабрыню!!!я ведаю, што мой адпачынак пройдзе з калькулятарам у руцэ, ха-ха
    Савет..
    калі разлічыць час, разлічыць для коштам да 1700bar rail, то я табе яго межы на 2 абмежавальнікі rail ў 1650 і ў выпадку паступлення на iq з часопіса, проста падніміце абмежавальнік.
    Вядома, гэта ідэя, каб пазбегнуць разлікаў ад маштабу і зрабіць працу чысцей.. бачыш ты!
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Старонка 3 з 18 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •