Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі з 21 па 26 з 26

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    у 1800 можа зрабіць пікаў ціску. калі хочаш паспрабаваць, пастаў 1750 прэс, і ўсе біты і абмежавальнік rail 1800 або больш і паспрабуйце.
    але затым праверце рэальнае ціск, і мэта, з дыягназам і ўсвядоміў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    Чакае тое, што я хацеў ведаць, быў мяжа фізічнага датчыка і для гаворкі пікаў думаў я, але для вашага вопыту, колькі бар можа вар'іравацца ў рампы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    Чакае тое, што я хацеў ведаць, быў мяжа фізічнага датчыка і для гаворкі пікаў думаў я, але для вашага вопыту, колькі бар можа вар'іравацца ў рампы?
    помпа rail на ВРІ, скажам, стандарт на 1.9 (не больш 150cv, так сказаць) не перавышае парог ўстойлівасці 1680 прыкладна так, усё будзе вырашаць iq што ты хочаш.
    На практыцы не трэба, што стрэлы ціск, як бы пажарным, трэба разлічыць ад iq, што вы хочаце атрымаць у правільным каліброўкі ў рампы і паветра і залазячы паступлення на значэнне вылічанага, што не заўсёды з'яўляецца рэальным і яго аднадумцаў у дыягностыкі з test on the road.
    Аб гэтым на пытанне парога датчыка, калі перавышае значэнне мяжы аўтамабіль вам відавочна ідзе ў recovery, але ў вас ёсць 2 магчымасці:
    1-й знайсці абмежавальнік правільна, што дае вам большы ціск, у адваротным выпадку паступлення на мэту і націскае recovery заўсёды!
    2-й мянялі датчык з супрацівам разлік цябе, як працуе і, звязваючы значэнне рэзістара (вымяраецца ў ом), каб адмяніць яго зверху, але так робяць ты дабраславіць справаздачу вымярэння, вядома.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    12
    Дыягностыкі, якія выкарыстоўваюцца для праверкі iq? і час ўпырску

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    multiecuscan з'яўляецца добрым sw,то ёсць мноства праграм распешчаны выбарам....................

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Delphi для plurimarca і мнс для Фіят/альфа, што гэта лепш, чым delphi.. хутчэй адкрыць і выкарыстоўваць, і менш непрыемнасцяў
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •