Старонка 3 з 7 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі з 65 21-30
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Racer83 якога года ваш аўтамабіль? Вы ніколі не рабілі абнаўлення праграмнага забеспячэння ў гарантыі?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вы маеце рацыю, я не зрабіў выпадку, у вас есць вашы паведамленні.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Racer83 якога года ваш аўтамабіль? Вы ніколі не рабілі абнаўлення праграмнага забеспячэння ў гарантыі?
    2012 года, але абнаўлення не маюць нічога агульнага, перш чым супаставіць, было добра.
    Цяпер, маючы закранула тых двух карт, ужо палепшылася.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    вы маеце рацыю, я не зрабіў выпадку, у вас есць вашы паведамленні.
    Я павінен прыдумляць што-то.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46
    ugoboss але калі б адрасы, каб закрыць fap і egr, пачынаючы ад залатых, што я, выкарыстоўваючы 2d я магу атрымаць файл, што ты выклаў ты??

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вядома, але не унікальны адрас, спецыяльна для fap некалькі кропак, ад дотыку, гэта не проста растлумачыць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    102
    Прывітанне racer83 , гэта добра, паспрабаваць зразумець, як рэчы працуюць-гэта найлепшы метад , каб вучыцца, але загорнутыя не маюць сродкаў для гэтага, такім чынам, калі заставацца і тады вы павінны атрымаць дапамогу і, магчыма, у вашым выпадку - зрабіць файл з сэрвіс, цюнінг, форум і паспрабаваць знайсці файл крычы, і затым вы можаце распрацаваць карту. Гэта мае думкі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    вядома, але не унікальны адрас, спецыяльна для fap некалькі кропак, ад дотыку, гэта не проста растлумачыць.
    аднак тэорыя дакладная па крайняй меры, адзін. Што тычыцца карты, сістэмы рэцыркуляцыі ог,, што прымушае мяне ўбачыць, ECM Titanium, гэтага дастаткова, каб закрыць яго?? (па крайняй меры, адзін з двух, я змагу гэта выправіць )

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46
    Citazione Першапачаткова Напісаў claudiooreste Visualizza Messaggio
    Прывітанне racer83 , гэта добра, паспрабаваць зразумець, як рэчы працуюць-гэта найлепшы метад , каб вучыцца, але загорнутыя не маюць сродкаў для гэтага, такім чынам, калі заставацца і тады вы павінны атрымаць дапамогу і, магчыма, у вашым выпадку - зрабіць файл з сэрвіс, цюнінг, форум і паспрабаваць знайсці файл крычы, і затым вы можаце распрацаваць карту. Гэта мае думкі.
    Я б хацеў пакінуць службы цюнінг як апошні сродак, калі проста не магу ніякім чынам справіцца з сітуацыяй, таму што ўсе роўна мае кошт ( не ведаю, колькі) і так як я ўжо заплаціў, каб прымусіць мяне зрабіць гэтую карту я хацеў бы паспрабаваць не сутыкнуцца з іншай выдаткі.
    На шчасце, я ўжо знайшоў файл врі, па меншай меры, тое.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    біты для адключэння egr не прызнаюцца ecm, так што з картай, што табе не будзе табе нічога, калі хочаце савет-знайдзіце sw раз на зэб і паспрабуйце выкарыстоўваць тое, што не з'яўляецца дасканалым, але дае ўяўленне аб тым, як змяняюцца файлы для egroff і fapoff.

Старонка 3 з 7 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •