Чаму б не паспрабаваць зрабіць карту, як я растлумачу? Бу
Чаму б не паспрабаваць зрабіць карту, як я растлумачу? Бу
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Cinqueturbo зразумеў, калі я хачу паставіць пад сумнеў ваша сцвярджэнне, або ў іншых спецыялістаў!
Мне не ясна паняцце і калі ты можаш мне гэта растлумачыць, я была бы стане, калі няма-нічога не робіць!!
Pastic.нічога!
Pasticciona0 не праблема, я пераблытала нік..
У мяне не было лёсу, выпадак, што ты не ўключаны ў з экран і гэтак далей.
яшчэ больш цяжка выказаць толькі з клавіятуры.. ты правільна апошні файл, як я табе паказвала?
frenk85
Растлумачыць, якое паняцце прабачэння?
хочаш ведаць розніцу паміж картай падманулі і інфармацыі?
карты, паведамляеце мне вельмі падабаюцца, але кожны раз, калі я прапаную кліенту патрабаваў больш..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
У таблічнай форме націсніце на крокам, затым P, % выберыце 44-50% нагрузкі, 1500 абаротаў кнопкай мышы інтэрпаляцыі паверхні крывых радкоў ці слупкоў..
Удачы з адмін..
ок, вось тут...і мы спадзяемся, што ён толькі што зрабіў правільнанагрузкі таксама screen кажа, я зрабіў інтэрпаляцыі (скажы мне, калі гэта правільна зроблена ў гэтым выпадку)....у мяне толькі сумневы:
ін'екцыі parzializzato 1 і 2 (boost x RPM) ты сказаў, што не я паставіў тым жа крокам,...я паставіў у 1 10%-18%, а па 2-25%-35%, як ты напісаў....гэта дакладна?
загрузіць файл ALFA_156_19_115_13-04-2016.rar interpolazione.jpg
Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!
Ты здзекуешся?
RPM
Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!