Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-23-23 -

Абмеркаванне: Розніца alfa 147 150 і 170 л. с.

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў alxcrs Visualizza Messaggio
    У мінулым я параўнаў нават я карты 150 з тых 170 і я пацвярджаю тое, што кажа ugoboss... рэальная розніца ў кіраванні!!!
    Што тычыцца механікі, за выключэннем некаторых дэталяў, ідэнтычныя...
    На маю вопыту, зроблены добра, ідзі спакойна далей 20cv з 170cv без minarne надзейнасць за ўсе рабіць рэчы з асцярогай.
    Як са 150, што з Ducati, дзе вы можаце пацешыць sulserio.
    Я хацеў бы ведаць, што вы маеце на ўвазе "кіраванне " паколькі гаворка ідзе аб 20cv ў больш, калі павялічваецца, яны нікчэмныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Зараз не памятаю дакладна, я павінен riconfrontare файлы, але памятаю, што карты педаль, пара і пераўтварэнні былі ідэнтычныя...
    Я не магу быць больш вычарпальным, таму што ў гэты перыяд былі павешаны на працы, але і проста параўнаць іх.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Што тычыцца карту пераўтварэнні крутоўнага моманту/дызель ідэнтычная ва ўсіх версіях анекдоты, якія я параўнаў, так сказаць, тое ж самае, што я знаходжу ў карце 140Cv €3, 150CV €4, у Ducati, у Джульета ад 170Cv, нават калі апошні не 1.9 а 2.0.
    Але на карту педаль і на карту і абмежавальнікам крутоўнага моманту я бачыў адрозненні паміж 150 конскіх сіл і Ducati.
    Прывяду прыклад, я на 150 конскіх сіл пры 3750 абарачэннях чытаю 3370 (337 Нм крутоўнага моманту, у той час як на Ducati заўседы на 3750 абаротаў чытаю 3750 то есць 375 Нм, г. зн. розніца парадку dell 11%

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •