Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 38

Абмеркаванне: Peugeot 206 1.4 hdi edc16c3

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Часткова вы робіце на гэтыя аўто, але для пачатку трэба прапісаць адпаведнасць з lexia, не з'яўляецца, як і fiat, які робіць для самастойнага вывучэння.

А калі запуск не павінен выклікаць праблем пасля, можа быць, гэта праблема харчавання, праверце старанна сэм у капот.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Я зрабіў scodifica часткова з immodec гэта машыны не футбольны....перадаўшы іншы ecu машыны частку спакойна (адзіная праблема не перавышаюць 3000rpm) так што я сумняваюся, bsm....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di project
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    Не, калі быў bsm не будзе супадаць з два экю! ДКН дае дыягназ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    У момант калі не заводзіцца памылак няма....злучаных стартара не дазволена эбу заблакаваны....я думаю, што трэба ўвесці код з 4 лічбаў...

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    І тады scodifica не добра! І на другі, калі не цягне, што вы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Толькі памылка папярэдняга падагрэву candalette але пежо мне пацверджанне таго, што для гэтай памылкі няма recovery....нягледзячы на ўсе, я змяніў свечак, праводка ок, і блокам папярэдняга нагрэву....увеўшы scodifica агульная частка машыны і перавышаюць 3000rpm праз некалькі хвілін зноў recovery....памылка кіравання ўнутраны калькулятар, а значыць, не можаце scodifica разам....

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    Няма свечак напальвання не выходзіць у recovery, і я думаю, Што памылка не нават не цэнтраў, нічога. Я думаю, што эбу як іншай або, магчыма, няспраўны, і дзіўна, аднак, што вы ідзяце ў recovery без памылак у працы рухавіка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў project Visualizza Messaggio
    Няма свечак напальвання не выходзіць у recovery, і я думаю, Што памылка не нават не цэнтраў, нічога. Я думаю, што эбу як іншай або, магчыма, няспраўны, і дзіўна, аднак, што вы ідзяце ў recovery без памылак у працы рухавіка
    Не, вы памыляецеся..
    у EDC16C34 не ідуць у адмову, каб праблемы падагрэву..
    у EDC16C3 яны, менавіта гэтая інтэгратыўнасці таму, што SW вызначае, ці трэба выкарыстоўваць нават пры звычайнай яздзе лішак сэнсе..
    на самай справе САБАКІ, якія не маюць предпускового падагрэву, у сэнсе пад -0 па цэльсіі, але рухавік нават да +40 градусаў цэльсія
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    У любым выпадку я не хачу засмечваць гэтую пасаду (нават у прыват), я паклаў у дадатку файлы, ложкі з galletto v2 ecu папярэдні, усталяваны ў аўтамабіль (тое, што на врі)...а ў ecu diverse.....su абодва ў мяне памылка свечак напальвання....з ecu scodifica часткова на зша я эбу заблакаваны, таму аўтамабіль не заводзіцца....immotool кажа мне, каб зрабіць кадоўкі фарсунак больш' code ключы 4 лічбы, бо гэта не...
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    На самай справе менавіта ў гэтым праблема....таксама я думаў, што праблема ў ecu на самай справе я паставіў яго, зрабіўшы scodifica цалкам ( не працуе), так і часткова не працуе....самае дзіўнае, што не працуе частковая...я чытаў, у bdm з петушку v2 і выходзім з файла eeprom 2kb можа быць, што памер файла павінен быць роўны 4 кб, таму я павінен выканаць чытанне з ktag? але 4kb immodec мяне распазнае як пашкоджаныя, у той час, 2kb прызнае яго правільным.....)))

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •