Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 38

Абмеркаванне: драйвер wish

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Ммм, так вось, мне цікавасць зразумець, як я павінен рабіць яе. Cio?, калі scorro, і я лічу, крывыя, як я магу зразумець, што гэта, напрыклад, карту ў 2d DW? Што тычыцца ін'екцый parzializzataa і 3 абмежавальнікі крутоўнага моманту замест гэтага, я непасрэдна прыводзіць ECM, калі я ўваходжу ў дзесятковы, а затым крок у 2D рэжыме.
    Я павінен, такім чынам, тым часам пачаць "выключыць 4 карты ECM кладзе мне як "прэфікс", і тады я павінен пачаць шукаць карты падобныя, што яны, ва ўсякім выпадку, абмежавальнікі? Ці існуе ў картатэку, што паказвае на тое, што адпавядаюць розныя адрасы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    між тым, я знайшоў адрозненняў паміж edc16c8 Альфа 140 л.с. Еўра 3 і іншыя edc16c39 Audi або Bmw, таму не ўсе EDC16 роўныя.
    У гэтай Альфа-я знайшоў 5 абмежавальнікі абмежавальнікі і, магчыма, не ўсе, difficli знайсці для крывых, але не немагчыма.
    Есць тыя, у залежнасці ад тэмпературы, атмасфернага ціску, абаротаў і яшчэ не памятаю.
    Яшчэ ведаць, дзе вы павінны зразумець, як іх знайсці.
    Я выкарыстоўваю метад, які дазваляе мне адсочваць, з ECM diminuisco маштабу 2048 або 1024, перамясціць курсор у бок, каб становішча сябе на той ступені, у якой я чакаю, каб знайсці іх, у большасці выпадкаў, напрыклад, на рухавік, які мае 500 куб.см рухавік, адзінай (2000, 4-цыліндравы або 3000 6 цыліндраў), я складу на 6000-8000 (60 мм3 - 80 мм3).
    Пачала выбраць файл, у 2D, і калі я знаходжу суцэльныя лініі або крывыя, я спыняюся, і з іх боку расследаванне, каб высветліць, што гэта такое.
    Апытанне ад зразумець, да чаго адносяцца супыну, пры неабходнасці, выкарыстанне damos што-то падобнае.
    На самай справе я дзіўлюся, як яны не там, дзе яны...
    Паспрабуе? зрабіць метадалогія даследавання, як вы паказалі, не маючы damos для маей машыны (у мяне edc16 c31 аўто з DPF)
    для яснасці мне хацелася зразумець, каб разблакаваць IQ імены і b.p. па крайняй меры, з пі? месцах пошуку.

Тым часам, вялікае дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    мегамозг пошты таксама крывой lim дыму cos? capiato ўсе больш? або менш, com'?
    магчыма, з нейкай спробы мы туды дабяромся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Калі не памыляюся, але не думаю, ilimitatori IQ гэта адно, абмежавальнікі дыму іншы.
    Першыя служаць для абмежавання менавіта наўпрост максімальны IQ ін'екцый, другія абмяжоўваюць IQ ўскосна, абмяжоўваючы долю стехиометрического
    Corregetemi, калі я памыляюся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Мегамозг, калі адкрыць тэму на вашым файле вы давайце руку, у гэтай тэме будзе прысвечана DriverWish
    я ведаю, што мы пайшлі трохі оффтопик

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    Калі не памыляюся, але не думаю, ilimitatori IQ гэта адно, абмежавальнікі дыму іншы.
    Першыя служаць для абмежавання менавіта наўпрост максімальны IQ ін'екцый, другія абмяжоўваюць IQ ўскосна, абмяжоўваючы долю стехиометрического
    тады вы павінны бачыць абедзве крывыя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Nightwing
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75
    Citazione Першапачаткова Напісаў jared_poe Visualizza Messaggio
    карты, якія вы шукаеце ecm кліча:
    Пара запыце пры стандартных умовах (гэта для? мне здаецца, пакрыйце рэгенерацыі)
    Запытаны крутоўны момант падчас паскарэння
    Пара запыце функцыі для спорту
    Момант патрабуецца, каб функцыя B спорт
    Вы гэта мяне ўсе добра памятаю:
    Пара запыце функцыі для спорту
    Момант патрабуецца, каб функцыя спорт-B,
    у пачатку я лічыў, параметры перадач automatiko, дзе c'? і яшчэ, кнопку "спорт".
    Пару вечароў назад, спрабуючы сярод розных канфігурацыях, я праверыў абодва параметру-і калі ўсе правільна памятаю, яны ідэнтычныя.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    У DW было б карту педаль, як правіла, у edc16 ? адна з першых карт. Карту пераўтварэнні нм iq я не ў вытворчасць, страты, так як перад sbloccherei абмежавальнікі IQ, як правіла, гэтыя, якія рэжуць дызель. У маей невялікі, вопыт, я заўважыў, што VAG маюць мяжа вышэй, чым, напрыклад, у Альфа без таго, што будуць закрануты абмежавальнікі IQ.
    вы ўпэўненыя, што вы гэта зацвярджэнне??правільна, каб усе абмеркаваць...выкажам здагадку ты педаль патрабаваць 400nm і абмежавальнікі адпавядаць аб'ему нататкі запыт праз абмежаванне..цяпер у карце пераўтварэнні ў вас столь з нм пры 350 з у выніку пераўтварэння ў iq гэта значэнне 65mm3 iq......па сабе аўтамабіль як inietter? таксама з дэ-і TL, якія ўстанаўліваюцца на 400nm???
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі крутоўны момант limiter абмяжоўвае IQ, але абмежавальнікі дыму заўседы абмяжоўвае IQ праз суадносіны AFR....другі ваш аргумент гэта абмежаванне c'? ці не c'???
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    абмежаванне ce абодва, па-мойму адбываецца працэс, у самыя этапаў:
    1. усталеўваецца пара ў залежнасці ад dricer хачу, і яна абмяжоўваецца абмежавальнікі крутоўнага моманту.
    2. праз карту пераўтварэнні вызначаецца гіпатэтычны IQ.
    3. IQ раней устаноўленых параўноўваецца з абмежавальнікамі, а калі вышэй, хтосьці выпраўляецца, і абмежаваны.
    4. У астатніх карт (загадзя, і іншыя дыспетчары розны) выкарыстоўваецца значэньне IQ і Пара ўжо абмежавана

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •