Старонка 3 з 8 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima
Вынікі 21-30 з 71
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў ciccio84 Visualizza Messaggio
    прывітанне Pasticciona0 нядаўна я падпісаўся і яшчэ не робяць мяне, спампаваць файлы!
    як я ўжо казаў у прэзентацыі я хацеў бы пачаць, зразумець што-то аб chiptuning,code,< і інш ваш гід можа навучыць мяне qulcosa?нават, калі толькі мне ўдасца даведацца ўсе тыя словы, якія я чытаю на форуме тып памяці flash і іншых.дзякуй
    Прывітанне, я пасылаю іх да вас з дапамогай **** відаць, што вы не можаце спампаваць. Аднак вы павінны scrivermela ваш ****
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Citazione Першапачаткова Напісаў Pasticciona0 Visualizza Messaggio
    Прывітанне, я пасылаю іх да вас з дапамогай **** відаць, што вы не можаце спампаваць. Аднак вы павінны scrivermela ваш ****

Дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    6
    я не магу спампаваць , калі можна, дашліце мне ваш матэрыял дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    - предоза
    Паведамленні
    9
    прывітанне ,калі ласка можаш даслаць мне файл на ,дзякуй

НАВІЧОК L'avatar di LoganJP
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Лечэ
    Паведамленні
    4
    Прывітанне Pasticciona0 , я хацеў бы вялікі калядны падарунак, калі мне, то забяру для ****, улічваючы, што я пачатковец, і хацеў бы даведацца лепш. дзякуй
    francescolat91***********

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў ciccio84 Visualizza Messaggio
    прывітанне Pasticciona0 нядаўна я падпісаўся і яшчэ не робяць мяне, спампаваць файлы!
    як я ўжо казаў у прэзентацыі я хацеў бы пачаць, зразумець што-то аб chiptuning,code,< і інш ваш гід можа навучыць мяне qulcosa?нават, калі толькі мне ўдасца даведацца ўсе тыя словы, якія я чытаю на форуме тып памяці flash і іншых.дзякуй
    Прывітанне, гэта вельмі карысна, я пачаў з гэтага матэрыялу і жаваць значна больш тэрмінаў і паняццяў, якія я чытаю ў розных пост...калі вы дасце мне ваш **** убачыў, што вы не паведамлення дастаткова, вы іх ўвод.
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў Pasticciona0 Visualizza Messaggio
    Прывітанне, гэта вельмі карысна, я пачаў з гэтага матэрыялу і жаваць значна больш тэрмінаў і паняццяў, якія я чытаю ў розных пост...калі вы дасце мне ваш **** убачыў, што вы не паведамлення дастаткова, вы іх ўвод.
    я толькі што заўважыла, avertela ўжо заяўлены і avertela таксама ўжо адпраўлена ****....
    я прашу прабачэння...стомленасць гуляе дрэнныя жарты!

На сенняшні дзень 26/12/2015 я адправіў па **** матэрыял для ўсіх тых, хто не меў паведамлення дастаткова, каб спампаваць. Гэта памятка для мяне, так што я пазбягаю адпраўляць дублікаты

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Болга
    венето
    Паведамленні
    9
    прывітанне можаш перадаць мне матэрыял, мне таксама дзякуй прывітанне вельмі добры
    іван.pretto***********

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2015
    Паведамленні
    10
    Добры дзень, дакументы можна адправіць таксама і мне?
    Гэта мой ****: micheleottaviani88 [at] **********

Дзякуй!!

Старонка 3 з 8 PrimaПерад 12345 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •