Прывітанне ўсім, я пачатковец у гэтым форуме, і я уладальнікам Alfa Romeo 2.4 JTDM 200 л. з.. Я пішу, таму што нават я, у мяне была аналагічная праблема, так як аўтамабіль, у прыватнасці, падчас пякучага спёкі, пачаў даваць шэраг праблем, даволі непрыемныя. Як і раней думала, што гэта ён пачаў, нягледзячы на турба або пад ціскам, не маюць сціску, то ціск турбо, ён пачаў вагацца паміж пікавым і мінімальнай нагрузкі, часам нават ножовкой не прапаноўваць харчаванне на рухавік, і толькі пасля таго, як ён гарыць індыкатар няспраўнасці рухавіка, ухіляючы амаль цалкам эфектыўнасць турбонагнетателя. Я зрабіў замены DPF з трубкай выдалення, зачыніць з фланцамі l egr і перапраграмаваць блок кіравання; у ходзе аперацыі было ачысціць корпус дросельнай засланкі, клапана egr і першай часткі трубы ўсмоктвання, якое лілося ў вельмі дрэнным стане. Цяпер машына ідзе лепш, але яшчэ не на вяршыні, так як я думаю, пры неабходнасці больш дбайнай ачысткі трубаправода ўсмоктвання і, як кажа механік "геаметрыя" турба ( што не атрымалася растлумачыць рэжыме вычарпальна, ці, дакладней, ясна). Магутнасць машыны-гэта добра, нават калі на высокіх перадачах вы спытаеце, магутнасць турбіны мае некалькі seghettamento, выдатак не змяніліся, заўсёды высокія ў горадзе, і паркі на шашы ( з 80 еўра дызельнага паліва, я праехаў 980 км пры сталай хуткасці 130/140 км / г), таму лепш, чым раней я б сказаў,; я працягваю адчуваць сябе так званыя "свісток" падобны на дыханне гепарда (што ён заўсёды рабіў, калі ад пакупкі да 2000 км, і цяпер яна 62.000) але механік сцвярджае, што ад яго агляду swirl не пашкоджаны. Вы параіце што-нешта іншае? Дзякуй і прабачце, калі я вас стамляць. Добрага дня ўсім