Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 33

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    2
    Прывітанне ўсім, я пачатковец у гэтым форуме, і я уладальнікам Alfa Romeo 2.4 JTDM 200 л. з.. Я пішу, таму што нават я, у мяне была аналагічная праблема, так як аўтамабіль, у прыватнасці, падчас пякучага спёкі, пачаў даваць шэраг праблем, даволі непрыемныя. Як і раней думала, што гэта ён пачаў, нягледзячы на турба або пад ціскам, не маюць сціску, то ціск турбо, ён пачаў вагацца паміж пікавым і мінімальнай нагрузкі, часам нават ножовкой не прапаноўваць харчаванне на рухавік, і толькі пасля таго, як ён гарыць індыкатар няспраўнасці рухавіка, ухіляючы амаль цалкам эфектыўнасць турбонагнетателя. Я зрабіў замены DPF з трубкай выдалення, зачыніць з фланцамі l egr і перапраграмаваць блок кіравання; у ходзе аперацыі было ачысціць корпус дросельнай засланкі, клапана egr і першай часткі трубы ўсмоктвання, якое лілося ў вельмі дрэнным стане. Цяпер машына ідзе лепш, але яшчэ не на вяршыні, так як я думаю, пры неабходнасці больш дбайнай ачысткі трубаправода ўсмоктвання і, як кажа механік "геаметрыя" турба ( што не атрымалася растлумачыць рэжыме вычарпальна, ці, дакладней, ясна). Магутнасць машыны-гэта добра, нават калі на высокіх перадачах вы спытаеце, магутнасць турбіны мае некалькі seghettamento, выдатак не змяніліся, заўсёды высокія ў горадзе, і паркі на шашы ( з 80 еўра дызельнага паліва, я праехаў 980 км пры сталай хуткасці 130/140 км / г), таму лепш, чым раней я б сказаў,; я працягваю адчуваць сябе так званыя "свісток" падобны на дыханне гепарда (што ён заўсёды рабіў, калі ад пакупкі да 2000 км, і цяпер яна 62.000) але механік сцвярджае, што ад яго агляду swirl не пашкоджаны. Вы параіце што-нешта іншае? Дзякуй і прабачце, калі я вас стамляць. Добрага дня ўсім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    ўсе swirl без зняцця калектара), ці можа ен рухацца або няма. да выдалення dpf, што памылкі знайшоў?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    2
    У дадатак да апісаных вышэй ніхто іншы. Цяпер я павінен прызнаць, што аўтамабіль ідзе вельмі добра, адзінае, што застаецца чутны, то "дыханне" гепард, але не ўяўляе праблемы. Рэкамендацыі, каб зняць але впускной калектар? Ці есць "сімптом" або няспраўнасці прыватнасці, што можа mostarare транспартнага сродку ў выпадку паломкі swirl? Дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Я месяцаў, што я быў зьбіты з гэтай праблемай. Я спрабаваў ўсё,....з карты ён робіць тое ж самае з віхрам і выключэння нічога не мяняе, апусціўшы vgt аслабляе, але не ліквідуе з сэнсарамі, новыя ідэалы....гэта не праблема датчыкаў або карту або электронікі ў цэлым, проста ўвайсці ў гэты праход і дакладным, і толькі з гэтай нагрузкай не трымае ціск мэты.шчупак больш 1бар тое, што павінна быць. Гэта, безумоўна, механічныя праблемы, і я думаю, гэта проста стрыжань клапана, які не працуе аднастайнай. Мне трэба кінуць пад кантроль. У вас вырашана, як?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    errecinque некаторы час таму мне давялося разбіраць зменную геаметрыю alfa 159, 150 л. с., што для таго, каб мець праблемы з прадукцыйнасцю і былі лапаткі геаметрыі ў частцы "засцерагальнік", якія ў закрытым становішчы не тычыліся нават адзін на аднаго...ты для праверкі геаметрыі?раю зрабіць гэта з-за іх далікатнасці.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di project
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    На гэтых машынах часта і з задавальненнем пэцкаюцца або псуюцца палітры змянянай геаметрыяй, калі ў вас ёсць вакуумны помпа, ручной калегаў у westgate і помпа, вы ўбачыце, што мац геаметрыі ідзе рыўкамі або завісае на імгненне на кропку, потым шчоўкае і працягвае гонку часам я гэта ўсвядоміў, што ён заблякаваны!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў project Visualizza Messaggio
    На гэтых машынах часта і з задавальненнем пэцкаюцца або псуюцца палітры змянянай геаметрыяй, калі ў вас ёсць вакуумны помпа, ручной калегаў у westgate і помпа, вы ўбачыце, што мац геаметрыі ідзе рыўкамі або завісае на імгненне на кропку, потым шчоўкае і працягвае гонку часам я гэта ўсвядоміў, што ён заблякаваны!
    Так, я думаю, што мая праблема гэта тое, што ідзе рыўкамі, дае менавіта гэта пачуццё за рулём. Кантролю і ў выпадку, калі б гэта было так, што рабіць? Аддзеленая праўда ад турбіны рэальнай, г. зн. змяняецца толькі частка палітры?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    я спадзяюся, вы зразумелі, лепш так
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    Errecinque ў 150 л. с. геаметрыя мацуецца на выпускны калектар, які з'яўляецца унікальным шт з гарачай часткі турбо, я аддзяляю турба ад геаметрыі, і пакласці ў ванну мыць цэлую ноч. вы можаце зняць у геаметрыі са зборніка, але яны гэтую нянавісьць шрубы torx, якія будуць звараныя ўжо, на самай справе ніколі не змог адкруціць іх, не парушаючы іх. а з чысцінёй у мяне заўсёды раскрыта, не змяніць нічога.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Прывітанне overbooster можа errecinque пашанцавала, як мне, што мне ўдалося змяніць усе без праблем і, нягледзячы на геаметрыя была цалкам "раздушыць" шрубы не далі ніякай праблемы ў псіх. прадаецца камплект для замены геаметрыі ў любым выпадку

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •