-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Пытанне не адносіцца да stechio вылічыць, але як толькі ўсталёўваю значэння ўжо ад лічбы да рэальнай кошту.
Я паклаў лілею на гэта і спадзяюся, каб не зламаць занадта шмат..
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Крокам, аб якім ты кажаш іх глядзець, калі ты параўноўваеш карту на врі і мод і націсніце на адпаведную кнопку ў верхнім левым куце.глядзіце так инкременты для ачкоў, у той час як калі, прагледзеўшы крокам націску нават на p ў цэнтры верхняй дасць вам павелічэнне ў працэнтах
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
У дадзены момант пішу з тэлефона і не магу даць больш выразнага, можа быць, як толькі я вярнуся ў дом му растлумачу лепш, і я вышлю вам некаторыя дотыку
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Я не мела на ўвазе, з крокам адлюстравання, але значэнне ставім у у на што і як яго апазнаць.
Я таксама ад cell.. Ціха, без абавязацельстваў.
Для 270 бар, што вы кажаце, заўсёды адымаецца 100 для атмасфернага ціску і памножаная каэфіцыент, на 0,01, калі я не памыляюся?!
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Атмасферны ціск не мае тут, давайце абмяркуем ціск ў рампы, затым паліва.няма зрушэння, для таго. Што я ведаю, або, па меншай меры ў карце, аб якіх я калі-небудзь бачыў
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Як савет, я б параіў пакінуць усе драйверы titanium і засяродзіцца толькі ў 2d, калі вы хочаце навучыцца распазнаваць карты і ВР. Для традыцыйных карт (напрыклад, 16x16, 8x8 і г. д.) у ВР 2 восі x і y. У 16x16 вам пасля BP 16 крывых. Калі на першым ВР ў мяне АБАРОТАЎ у хвіліну, а на другі я доля (карту педаль edc16) на першай крывой карты будзе мець 16 значэнняў па восі Z (НМ) адносіцца да першага BP абаротаў для ўсіх 16 значэнняў у працэнтах.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
У lim пара, напрыклад, ёсць толькі ВР (карты 16x1, 12х1 і г. д.)
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Для таго, каб каэфіцыенты пераўтварэння кожнага тыпу ЭБУ мае свае і без damos гэтай сям'і, яны не могуць прыдумаць
-
Ну ...на самай справе, без damos для winols цяжка зразумець, восі x і y BP, што адпавядае....відавочна, я кажу пра карты з драйвера, г. зн. тыя, што ECM не адлюстроўвае ў сваіх драйвераў... па крайняй Меры, я ад ECM не мог зразумець, восі x і z, што значэння супадаюць. Не ведаю, калі ёсць хто можа гэта зрабіць...Па-мойму, мы зможам пачаць адпраўляю карту ў edc 16 і пачаць вывучаць карты з драйвера, для таго, каб зразумець, як інтэрпрэтаваць.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Вялікія errecinque, ідэі, як Бэтмен, калі трэба.
Я згодны з проста адпусціць усе драйверы, але для пачатку я б сказаў, што яны даюць уяўленне аб тым, што вы ідзяце на навобмацак і, праводзячы прымяняецца функцыя ВР тып карты, хоць, як вызначана цябе вельмі дапамагае, каб не выкарыстоўваць драйвер.
Пытанне..
На пару, ёсць больш карт, што ECM вызначае карце 1 да 5.
Як яны вызначаны?
Яны прыкладна аднолькавыя..
Ідуць модом спекуляцыі або дыферэнцыяльныя з якой-то фактар?
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума