-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
манро помпа серыі штурхае 3 бар, як і ўсе cr на харчаванне...калі ен цябе ? гульні 4 бар азначае, што поршань быў semibloccato і ? ўпала толькі з цягай вышэй..
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
пад штуцэр ўваходу паліва знаходзіцца на помпе common rail bosch c'? цыліндрычны поршань, які вызваляецца, спружына адкалібраваць каля 1,5 бар, калі помпа нізкага штурхае ціску больш паніжаецца, а f? увайсці дызельнае паліва ў помпу..калі зняць впускной шланг і ўставіць ўнутр cacciaspine або адверткі націсніце ўніз і вы адчуваеце, што працаваць..
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
прывітанне,вы з нецярпеннем запусціць зніміце впускной трубы і ўставіць ўнутр адвертку і цягні ўніз,nn прымусіць вельмі xch? калі ен патрапіць унутр, і пасля трэба зняць помпа,я прапаную вылучыць план і паглядзець, калі ? ******.калі ? заблакаваны, трэба зняць помпа.
калі вам неабходная кансультацыя я pompista,мне вы таксама можаце звярнуцца ў лічку.
-
Абнаўленне сення ? прыйшоў мой сябар, чаму? было ****** і вы ? паставіў зазірнуць, на практыцы мяне разабраны аўтамабіль ўнутры і звонку, паводле яго дыягназу, праблема ? у боды-кампутары (як я ўяўляў, гл. першы пост), есць некалькі рэчаў, якія не працуюць, тыпу падымае шкла, блок кіравання кліматам і іншыя, падобна, не хапала сіл, нават у эбу рухавіка, але і быць іп? дакладным і упэўненым, я павінен здабыць электрычную схему. толькі avr? схема есць падкажыце, а, таксама, чаму? аўтамабіля я працую ў бяздзейнасці рамонтнай майстэрні (не ? Так тэрмінова) і, на шчасце, у дадзены момант у мяне вельмі мала.
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
tezzero цяпер я разумею, што valvolino вы кажаце, але паглядзіце, што з абодвух помпаў hpcr рабіў дакладна такі ж дэфект, які не адыходзіў ўкідванне помпа hpcr,высокага ціску common rail,стары і ўсталяваны новы помпа арыгінальны аўтамабіль і футбольны і працаваў рэгулярна...
*джэрард правярае, што вы не акісляецца блок кіравання рухавіком бачыў у дрэнным становішчы, дзе st? практычна пад лабавое шкло, паміж адсекам шклоачышчальніка і сцеку вады з лабавога шкла, якія ідуць прама над,па меншай меры, 807, то не s?..
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
lumaracing я ваш калега...гэта заўседы вялікае задавальненне..мы былі ў некалькіх людзей з розуму...
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Калі не хапае харчавання на блок кіравання рухавіком не пераходзіць у дыягназ...паспрабуйце,уключыце запальванне і вымярэння, датчык тэмпературы рухавіка, калі чытаць 5 вольт, гэта азначае, што эбу ? харчаванне
-
Тады... я збег за мяжой ? я шмат абавязацельстваў і Ulysse ? на другім паверсе, я чуў, як мой сябар, які валодае аўтамабілем, ідэнтычную і нават у той жа год, гэтым летам, пасля таго, як прыпаркаваў аўтамабіль, як правіла, у яго аднаўлення аўтамабіль не заводзіўся-й? і даваў такія ж сімптомы, як у мяне, то есць фары не працуюць, электрычныя шкла не працуюць etc etc, мараль замяніў body ўнутры і іншы тып кузава ў маторным адсеку за сціплую суму 550,00 еўра і аўтамабіль ? rinata.
Цяпер я даручыў майму сябру, каб здабыць усе, у тым ліку ecu і ключ, якія выкарыстоўваюцца і мы бачым, як яна заканчваецца
-
адзінае, што вы можаце зрабіць, паспрабаваць выцягнуць машыну і зрабіць яе запусціць на буксіры на мяне і натыкнуўся на фургон быў стацыянарны доўгі час не заводзіўся
потым нас адбуксіравалі сродак і удзельнік
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума