Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 31

Абмеркаванне: Fiat Ulysse не 2.2

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    манро помпа серыі штурхае 3 бар, як і ўсе cr на харчаванне...калі ен цябе ? гульні 4 бар азначае, што поршань быў semibloccato і ? ўпала толькі з цягай вышэй..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    які поршань tezzero?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    пад штуцэр ўваходу паліва знаходзіцца на помпе common rail bosch c'? цыліндрычны поршань, які вызваляецца, спружына адкалібраваць каля 1,5 бар, калі помпа нізкага штурхае ціску больш паніжаецца, а f? увайсці дызельнае паліва ў помпу..калі зняць впускной шланг і ўставіць ўнутр cacciaspine або адверткі націсніце ўніз і вы адчуваеце, што працаваць..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di lumaracing
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    фраттамаджоре (NA)
    Et
    41
    Паведамленні
    158
    прывітанне,вы з нецярпеннем запусціць зніміце впускной трубы і ўставіць ўнутр адвертку і цягні ўніз,nn прымусіць вельмі xch? калі ен патрапіць унутр, і пасля трэба зняць помпа,я прапаную вылучыць план і паглядзець, калі ? ******.калі ? заблакаваны, трэба зняць помпа.
    калі вам неабходная кансультацыя я pompista,мне вы таксама можаце звярнуцца ў лічку.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Рым
    Et
    59
    Паведамленні
    89
    Абнаўленне сення ? прыйшоў мой сябар, чаму? было ****** і вы ? паставіў зазірнуць, на практыцы мяне разабраны аўтамабіль ўнутры і звонку, паводле яго дыягназу, праблема ? у боды-кампутары (як я ўяўляў, гл. першы пост), есць некалькі рэчаў, якія не працуюць, тыпу падымае шкла, блок кіравання кліматам і іншыя, падобна, не хапала сіл, нават у эбу рухавіка, але і быць іп? дакладным і упэўненым, я павінен здабыць электрычную схему. толькі avr? схема есць падкажыце, а, таксама, чаму? аўтамабіля я працую ў бяздзейнасці рамонтнай майстэрні (не ? Так тэрмінова) і, на шчасце, у дадзены момант у мяне вельмі мала.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    tezzero цяпер я разумею, што valvolino вы кажаце, але паглядзіце, што з абодвух помпаў hpcr рабіў дакладна такі ж дэфект, які не адыходзіў ўкідванне помпа hpcr,высокага ціску common rail,стары і ўсталяваны новы помпа арыгінальны аўтамабіль і футбольны і працаваў рэгулярна...
    *джэрард правярае, што вы не акісляецца блок кіравання рухавіком бачыў у дрэнным становішчы, дзе st? практычна пад лабавое шкло, паміж адсекам шклоачышчальніка і сцеку вады з лабавога шкла, якія ідуць прама над,па меншай меры, 807, то не s?..

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    lumaracing я ваш калега...гэта заўседы вялікае задавальненне..мы былі ў некалькіх людзей з розуму...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Калі не хапае харчавання на блок кіравання рухавіком не пераходзіць у дыягназ...паспрабуйце,уключыце запальванне і вымярэння, датчык тэмпературы рухавіка, калі чытаць 5 вольт, гэта азначае, што эбу ? харчаванне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Рым
    Et
    59
    Паведамленні
    89
    Тады... я збег за мяжой ? я шмат абавязацельстваў і Ulysse ? на другім паверсе, я чуў, як мой сябар, які валодае аўтамабілем, ідэнтычную і нават у той жа год, гэтым летам, пасля таго, як прыпаркаваў аўтамабіль, як правіла, у яго аднаўлення аўтамабіль не заводзіўся-й? і даваў такія ж сімптомы, як у мяне, то есць фары не працуюць, электрычныя шкла не працуюць etc etc, мараль замяніў body ўнутры і іншы тып кузава ў маторным адсеку за сціплую суму 550,00 еўра і аўтамабіль ? rinata.
    Цяпер я даручыў майму сябру, каб здабыць усе, у тым ліку ecu і ключ, якія выкарыстоўваюцца і мы бачым, як яна заканчваецца

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    12
    адзінае, што вы можаце зрабіць, паспрабаваць выцягнуць машыну і зрабіць яе запусціць на буксіры на мяне і натыкнуўся на фургон быў стацыянарны доўгі час не заводзіўся
    потым нас адбуксіравалі сродак і удзельнік

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •