Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 45

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    148
    Добры вечар усім, па-першае, віншаванні для абмеркавання, вельмі цікава, па-першае, сымона, што змяніць, што знаходзіцеся ў 2d, што не ты зрабіў ? проста карэкцыя кантрольнай сумы, то што тычыцца астатняга, па мне, трэба паставіць абмежаванне на максімальны крутоўны момант, што вы хочаце мець, і, адпаведна, змяніць усе астатняе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў jared_poe Visualizza Messaggio
    ... тое, што тычыцца астатняга, па мне, трэба паставіць абмежаванне на максімальны крутоўны момант, што вы хочаце мець, і, адпаведна, змяніць усе астатняе.
    Мне таксама падабаецца гэты метад, г. зн. "намаляваць крывую крутоўнага моманту", а затым змяніць усе астатняе ў гэтай функцыі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    46
    Прывітанне Джарэд, і дзякуй за тое, што ўмяшаўся ў абмеркаванне.
    Я не думаў, што змены, унесеныя Ecm, костак, карэкцыя кантрольнай сумы, я павінен патрапіць туды. Thanks!!!
    На самай справе, пастаўце сабе мэта на макс колькасць? дызельнае паліва ад заварваць і я лічу, гэта вельмі важна; як і пра стан, у якім ? механіка аўтамабіля, і яго выкарыстанне.
    Затым з l? частка выправіць астатняе. Вядома, гэта патрабуе часу і шмат выпрабаванняў.
    І з тымі выпрабаваннямі, націснуўшы адну рэч за адзін раз, каб убачыць, паводзіны рухавіка і яго адказ, вы набываеце вопыт.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Паведамленні
    148
    Тое c'? зразумець дзе і як змяніць карты, я st? вывучаючы damos, каб знайсці ўсе карты, якія служаць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    46
    У сетцы есць некалькі абмеркаванняў, і некаторыя намекі на тое, што змяніць.
    Я яшчэ не ў сколкава? бачыць ўкладанні, і часам нават з прад правільны адрас у карту, не ? cos? неадкладна зразумець, што і як змяніць.
    Але ільвіная доля, як пісаў раней, пасля тэорыі малых пробаў з дыягназам на руках.

Якая мадэль аўто ў вас?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Паведамленні
    148
    159 150 л. �

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    46
    Okkk......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    *сымон, прабачце, я нават гэтае пытанне, як вы зафіксавалі максімальнае ціск турбо?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Сімоне прывітанне я хацеў бы спытаць вас, бачылі, што я не магу бачыць файлы, калі вы зрабілі змены ў карту часу ўпырску, што ен мае на восі ціску, і на іншы аб'ем? дызельнага паліва, якія вы хочаце ўкараніць. Я не ведаю EDC16c39 (я прасейвання праз ледзь-ледзь цяпер), але на c8 максімальны ін'екцый ? 80mm3 (чаму? час праходзіць, і, каб ісці далей, трэба rescale і разлічыць усе) і мне было цікава, калі нават на c39 мяжа спыняецца на 80 або ? pi? высокі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    46
    Прывітанне.
    2550 гпа.

Старонка 3 з 5 PrimaПерад 12345 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы