Старонка 3 з 16 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima
Вынікі 21-30 з 166

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    24
    Citazione Першапачаткова Напісаў lumaracing Visualizza Messaggio
    вы,xch? я быў пару месяцаў і не магу знайсці яго нідзе,я купіў эбу ў германіі 2007 год SW роўная мяняў толькі HW і нават не nn ? пайшоў добра, і ў рэшце рэшт я купіў новы эбу
    Як я разумею вас. На мой Фокус, каб зрабіць рэзервовую копію ў BDM зламаўся блок кіравання.(адсутнасць адкрыцця фарсункі на цыліндр 3). Гэта была адысея, да таго, як я абразаецца эбу маршруце, і затым я павінен быў чакаць на працягу некалькіх месяцаў, каб знайсці іншую. Гэты трук я ? каштавала на 1000 еўра!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Калі я магу даць вам мой вопыт:
    Я страціў рахунак, колькі пісанні я зрабіў на маей машыне;
    Дзень, каб файл, які захоўваецца дрэнна, titanium l' аўтамабіль не ставіў яшчэ на матацыкле, не адчуваў яшчэ помпа і паспрабую другі запісы з гала(клон) і ўсе " раптам, калі cliccai на дадзеных ecu эбу не слухала яшчэ з гала.
    Панікі яшчэ ўсе; мне ўдалося вырашыць прымушаючы аднолькава запісы з іншага файла.

НАВІЧОК L'avatar di mura636
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    кальяры
    Паведамленні
    9
    ды ... непрыгожая гісторыя...у пазбяганне дзіўныя блокі ecu, хто-небудзь ведае што ? надзейна ці лепш, што інтэрфейс пу? выкарыстоўваць, каб чытаць і пісаць на мой megane 1.5 dci 105л.з 2006 года?ці, па крайняй меры, што чып я збіраюся пісаць/чытаць .імя, я маю на ўвазе..?загадзя дзякуй..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў mura636 Visualizza Messaggio
    ды ... непрыгожая гісторыя...у пазбяганне дзіўныя блокі ecu, хто-небудзь ведае што ? надзейна ці лепш, што інтэрфейс пу? выкарыстоўваць, каб чытаць і пісаць на мой megane 1.5 dci 105л.з 2006 года?ці, па крайняй меры, што чып я збіраюся пісаць/чытаць .імя, я маю на ўвазе..?загадзя дзякуй..
    для гэтай машыны вы можаце выкарыстоўваць magpro2 сцекаў змяненні і паўтарыць спакойна ўспомніў захаваць, пры неабходнасці, кадаваньне фарсунак.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    кальяры
    Паведамленні
    9
    дзякуй... за адказ ..на іншым форуме мне сказалі kess...пеўнік клон лепш запусціць яго з абрыву??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў mura636 Visualizza Messaggio
    дзякуй... за адказ ..на іншым форуме мне сказалі kess...пеўнік клон лепш запусціць яго з абрыву??
    выбачайце, але калі мы гаворым пра kessv2, каб яны сказалі лухта я лічу, што гэта адзіны, які вы пакажыце правільны парадак выканання думаеце, на megane3 новую мадэль, калі не выканайце дзеянні, апісаныя лухта чытаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    245
    савет, які я магу даць для менш вопытных.. калі вам пашчасціла, што вы пішаце ў паслядоўны і запісы завісае.. ніколі не выключайце карціна.. так, не ? пайшоў у добры канец..
    калі справы ідуць дрэнна.. b? тады выключыце ўсе і адкрыць ecu.. а потым шмат-шмат поспехі

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    кальяры
    Паведамленні
    9
    не ведаю, ці мая ? megane 2 я хацеў бы зрабіць больш? яркі на высокіх абарачэннях
    ..з адным, мы павінны прыняць штуковіна, якая costicchia і што ? у стане пісаць і чытаць вялікая колькасць чыпаў падзеленыя паміж eeprom eprom pic etc etc, каб зрабіць іншыя справы тыпу падушка бяспекі...ведаючы l убудаваны ўнутры, каб чытаць яе без dissaldarlo вы думаеце, вы маглі б зрабіць giarras?вось таксама пінцэты тэхнічныя характарыстыкі..

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    кальяры
    Паведамленні
    9
    вядома, без блакавання ecu сенна? я ведаю, гары....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    гэтую тэму я з жахам гляджу, але пеўнік nn ? надзейна?

Старонка 3 з 16 PrimaПерад 1234513 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •