не дрэнна, віншую
я б адважыўся пі? у абмежавальнік крутоўнага моманту, для мяне 13% ? мала, я б даў 18 або 20%
тое ж самае ў карты крутоўны момант, другі, трэці, чацверты, пяты і шосты перадач
не дрэнна, віншую
я б адважыўся пі? у абмежавальнік крутоўнага моманту, для мяне 13% ? мала, я б даў 18 або 20%
тое ж самае ў карты крутоўны момант, другі, трэці, чацверты, пяты і шосты перадач
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
вы таксама aggiusterei трохі абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту, савет, які даў вам magi добра...а у вас усе добра працягваецца cos
шчыра кажучы, мая мэта была не перабольшваць значэнне нічога, як сказаў вышэй, я махавік амаль на садавіну...? калі вы кажаце мне, што 13 нават не адчуваю розніцу, я адчуваю нейкі момант у +, якія яшчэ карты параіце mod(заўседы што-то мяккі)? колькасць? паліва ўпырскваецца і часу ўпырску?? я не хачу, што расход паліва, так
выбачайце, я, гледзячы на значэнні пары перадач, але я магу павялічыць толькі першы, наступныя яны ўжо есць? шкала, мне ад значэння max 1000
Прывітанне, я не магу бачыць вашы файлы, але вы можаце даць спакойна да 20-25% паліва больш.. але ідзе, бо некаторыя карты не звычайныя..
З павагай.
карты не звычайныя з драйвера? як не магу павялічыць крутоўны момант, ідзе?
калі значэнне пары ? gi? максімальна проста, не чапайце іх, і яны cos?.
я табе сказаў, што гэта было павялічана, але я не глядзеў, калі значэнне было на максімум або няма
PS: я не адказваю на М. дапамогу, у нас есць форум, каб гаварыць аб сівы рэчы
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ок, тады я спрабую карту cos? як і павялічваецца р? лім, як пара, ці я павінен павялічыць x прымусовае дызель?
павялічвае абмежавальнікам крутоўнага моманту!
павялічыць абмежавальнік крутоўнага моманту або педаль не трэба нічога.. quadagno ? некалькі мм3, што яны нікчэмныя. калі прарывы розныя абмежавальнікі, якія з-драйв, вы можаце кіраваць усім ад апошніх.
У адваротным выпадку змена часу ўпырску, і вы ўбачыце, што gi? так вы атрымаеце павелічэнне прымальным.. усе гэта робіцца з веданнем справы, ведаючы, што впрысните з дома маці і, адпаведным чынам змяніўшы перадаплату, калі трэба.
Толькі ая arriver? паведамленні, карысныя для загрузкі файлаў вам дар? зірнуць, але, на жаль, я не выкарыстоўваю часта на форуме, і не ведаю аб тым, як адбудзецца"!!!
З павагай да ўсіх.