Хто-то выпадкова novosti? пра?![]()
я-не, не...
на форуме першы тып кажа, што ен chisa ў egr ад карты, але пасля таго, як ен пачаў есць памылкі датчык выдатку паветра.
я спытаў у яго, ці можа ен паказаць мне мод, але цяпер усе маўчалі
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Таксама на ducato Visteon ? пакуты l EGR.
Прывітанне Вешчуноў, я павінен зрабіць некалькі кемпераў, як ваш, у вас што новага? для выключэння рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў?
Файл я прачытаў без праблем з gallo2, пісаць ? мірных?
няма больш падрабязнай інфармацыі? прабачце. Для гэтага я выкарыстаў kess арыгінал так што я не ведаю
Хлопцы, есць рашэнне, упэўнена на 100%, нават з відэльцам асобна.
Ў тыдзень ці павінен я паспрабаваць яго на першы дом на колах, а затым я дам вам ведаць
добрая навіна
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
pi? што добрая навіна, я пару ducato з ecu!
Я не думаю, што так жа мадэлі ecu..пошту файл, які вы чыталі, і я магу сказаць, пі?...