Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 36

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    павелічэнне ціску не прыводзіць да павелічэння істотнае, чым дызель...
    калі вы павялічце прэс-rail, напрыклад, на 10% больш, вы не ўбачыце на 10% больш паліва ўпырскваецца, але больш ці менш 1/4 паліва больш, гэта значыць 2,5% больш,...
    памятаеце, што нават калі ты носіш на сабе ціск 1600 бар і, магчыма, вы абмежаваныя ў ecu ў 100mm3 ecu пойдзе пазіцыянаваць сябе ў карту rail на ціск больш нізкае, чым 1600 каб даць вам 100mm3....
    усе ясна?
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    ясна!!і гэта яго ўласныя, таму я не растлумачу гэта абмежаванне 100mm3 ne я павінен надаць больш!! вось і ўсе...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    але вашыя абмежавальнікі, як іх у вас ўстаноўлены?
    больш 100mm3 праўда?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    вы вышэй 100mm3 і "гульні" на карту педаль

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ну дзіўна, што вы не можаце надаць больш 100mm3....
    выпадкі 2 або у вас есць які-то абмежавальнік, што вы па-ранейшаму завісае, чым iq...
    ці 100mm3 і максімальны iq, што ecu прымушае бачыць у дыягназ...
    у першым выпадку даволі легка знайсці limitaotre і adeguralo у другім выпадку і складаней...
    адкрыйце ваш tread мы бачым, разблакаваць і/абмежавальнік/(калі есць/калі есць), што мяжа дыягнастычны...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    гэта ня максімальны мяжа, які прымушае мяне бачыць ecu, таму што пасля змены датчыка(невытлумачальна) я выйшаў 102, і гэта дзіўна, і з ціску ў рампы менш 1500
    я праверыў і пераправерыў абмежавальнікі,усе вышэй 100,можа быць, есць хто-то яшчэ, што я не закрануў?! але мне здаецца дзіўным,не arriuverei 100 правільна?!?!
    эбу я памылка гэта можа быць?!?! p0380 але я не думаю, што варта аказаць......

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    і праўда, кіпцюры prime alfa 156 2.4 мелі перепускной ў "ціск" з 136cv, але ўжо са 140 і 150 яны перайшлі на vgt, кіруецца "дэпрэсіі"....цікава, чаму, калі першая серыя vgt ціск быў настолькі надзейна, дакладна?
    для правільнасці info lancia libra 2.4 jtd 136cv стаялі адзін ihi ў фіксаванай геаметрыі...з 140 і 150 прайшло, таксама ў "дэпрэсіі"...калі вы не верыце, што я кажу, што дарые цікаўнасці падключыць манометр на выпускныя калектары прымацаваныя да ж з трубкі медныя і ступені, што ціск у вас у рыфе, што я кажу "я", а таксама ў іншых...па-мойму вы спалохаліся ціску, што з'яўляецца ідэальным...памятаеце, што супрацьціск забівае рухавік на высокіх абарачэннях нават атрымоўваецца вырабіць "плаваць" ахоўныя клапаны...паверце на facebook могуць казаць і рабіць усе, што хочуць, як гэта можна зрабіць, вы таксама кожны ад свайго рухавіка, робіць гэта, як лічыць патрэбным...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    дарыя, калі яны захоўваюцца ў пост murno некалькі старонак ззаду,тлумачыць,вычарпальна,таму што вы ствараеце contopressioni так высокія............

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    168
    Я паставіў ihi vl 25/35 (press. 1.4) восі кулачкоў 115cv фарсункі 068 115-я павінен выправіць, час ўпырску d

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Таму што менавіта час ўпырску?!?!

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання