-
Менавіта ў суботу, каб паспрабаваць у мяне зроблена менавіта з kess, як правіла, у boot я з гала на kess я лепш праз паслядоўны порт..***** unque я спрабавала модуль-Загрузнік і кабель 14P600KT02 пасля схемы і ўключэння харчавання модуля, усе ок чытаецца і напісана без праблем, калі ласка, праверце, добра рэзістараў, як я табе ўжо? кажа, даўно з іншай эбу я не мог пакласці яго ў boot, і ў мяне было супраціў, што рабіў 120ohm і не слухала,а затым, калі яшчэ не зрабілі гэтага, мы павінны былі б зрабіць змяненне дыед у kess, каб яго "пераварыць" амаль усе,
-
Нічога, я паспрабаваў яшчэ раз сення на іншы эбу bosch заўседы мяне 7.9.10, але нічога не кажа мне, пачакайце пару хвілін і што-то я не робіць нічога
-
І тады я ведаю, што ? ваш інтэрфейс, што мае некаторыя праблемы... як апошні сродак, калі не зрабілі, паспрабуйце зрабіць рэдагаванне "дыед" у kess.
-
Модулі tricore на Kess china не ўсе ідзе так, як павінны, а Kess еўра выпрабаванні і ідзе, як крычы.
-
вы кажаце, што дыед blockquote?? я цяпер, набыўшы ktag, магчыма, з тым, каб выправіць ? ці няма ?
-
Змяненне дыед адзінае, што вам пу? рабіць ? палепшыць інтэрфейс, тады паспрабуйце не стаяць нічога... мой клон да змены былі pi? блокі кіравання, якія не здзяйсняў, што тыя, якія ішлі... потым я спрабаваў змяніць, і я не пі? было ілжывых трывог. Калі ktag ? добра... вы вырашае праблему, я ў любым выпадку гэты блок кіравання, які я зрабіў у boot таксама з gallov54 без праблем. вам прыкладаю змяненне ў выпадку, калі вы хочаце паспрабаваць,я рэкамендую мантаваць дыед, як паказана на фатаграфіі, так як на тое, што тыпу cio? 1N4148 diodo.jpg
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума