Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 31

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Я пацвярджаю савет, каб дамовіцца аб гутарцы, альбо праз праграмнае забеспячэнне, якое механічна (каўпачок) у мяне былі праблемы, асабліва на альфа-chiudendole толькі карту...даў мне памылку неадпаведнасць масы паветра, мэта,хутчэй за ўсе, чаму? trafilava..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Што тычыцца JTD, euro3 проста зачыніць іх фізічна, а не ад euro4 (Mb) вы павінны дзейнічаць таксама праграмнага забеспячэння.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    24
    Вы дакладна еўра 3 не даюць няспраўнасці, на еўра 4-проста прывесці да нуля два panettoni адзін з 1c4b6e і 1c4b88, а другога-паміж 1c4c3a і 1c4c54 я кажу пра EDC16C39, аднак для выступлення ў temperaura проста ўжо? зачыніць egr, які ставіць нас пі? награвацца.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    7
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fede147 Visualizza Messaggio
    Вы дакладна еўра 3 не даюць няспраўнасці, на еўра 4-проста прывесці да нуля два panettoni адзін з 1c4b6e і 1c4b88, а другога-паміж 1c4c3a і 1c4c54 я кажу пра EDC16C39, аднак для выступлення ў temperaura проста ўжо? зачыніць egr, які ставіць нас пі? награвацца.
    я лічу, што мы павінны дзейнічаць таксама і на іншых крывых для гэтых ecu...чакаць, што хто-то яшчэ добра...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    24
    Citazione Першапачаткова Напісаў amgtuning Visualizza Messaggio
    я лічу, што мы павінны дзейнічаць таксама і на іншых крывых для гэтых ecu...чакаць, што хто-то яшчэ добра...
    Я кажу з вопыту працы на маей машыне, alfa 147 Mb 150cv што ? была выключаная з майстэрні менавіта так, я не хачу даваць інфа смутныя або няправільныя!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    На групы "Альфа", нават калі еўра-3, па меншай меры, мне загараецца (не адразу, але праз пару дзен...) калі не робіш нават праз праграмнае забеспячэнне, чаму? памылка ("неадпаведнасць масы паветра мэта"), а не на, напрыклад, fiat dobl? 1.9 jtd, не ад гэтай памылкі, проста таму, што? не ? у дыягностыцы....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Я проста на гэтыя ecu я іду ўніз, каб panettoni...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    61
    У канчатковым рахунку, згаджаецца з тым, tapparla або выдаліць яго цалкам?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Між тым tappala, як электронныя, так і фізічна, то калі вы хочаце, як гэта магчыма-выдаліце цалкам...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    61
    Мне яны ўжо есць? арганізаваў фізічнае выдаленне клапана, цяпер, каб не даць блытаніны, я хацеў бы стварыць паток на адмову электронікі.Паміж трохі, я пастаўлю спасылку ніжэй, cos? potr? быць карыснымі іншым людзям

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •