так, я спрабаваў, але ад стандартных значэнняў, як калі б ен быў пусты.
Калі я вярнуся дадому, паспрабую отпаять і чытаць.
Што тычыцца cq я аўтаматычна eprom (распазнае) і, такім чынам, павінны працаваць Правільна?
так, я спрабаваў, але ад стандартных значэнняў, як калі б ен быў пусты.
Калі я вярнуся дадому, паспрабую отпаять і чытаць.
Што тычыцца cq я аўтаматычна eprom (распазнае) і, такім чынам, павінны працаваць Правільна?
я, а я cq 4, але я заўседы павінен выбраць тып eproom не робіць мяне пошук у аўтаматычным, магчыма, прыйдзецца? вылучыце qlche налады мне ? здарылася са мной, што ў некаторых eproom не робіць мяне правярае і qndo яго перачытваю ? ori запісу не адбываецца без verifca у гэтым выпадку, паспрабуйце зрабіць гэта ў школе
Дзякуй клаўс прамовы тыпу eproom было сумневу, таму што ў маім выпадку есць некалькі відаў, і я не магу зразумець, калі той працаваў правільна, блок кіравання падлучае 95160, але cq 4 мае варыяцый m951660 + яшчэ, што зараз не памятаю, так як яшчэ на працы.
дзе напісана, што папярэднічалі ліку павінны быць канструктар eproom ж і не ведаю, калі ўплывае на кадаванне.
Аднак appenatorno дома я раблю яшчэ адзін доказ таго, што рана раніцай, толькі прачнуўся, і, магчыма,...... я не быў на 100%
Дзякуй
eproom 95160 ST кода cq 4 ? m 95160, адпаведны ST далейшага напісання, але праверка не ўдалася, зараз паспрабуе? у отпаяйте і, спадзяюся, добры
dissaldala і пакладзеце на свой адаптар пад пайку, памятаеце, што многія з гэтых больш, што разлічвацца маюць пад трохі клею, якія трымаюць замацаваныя на друкаванай плаце, я выкарыстоўваю верандзе з dissaldatore паветра пасля таго, як я зняў сажалка, так размягчает клей і сціраецца добра.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
ок, дзякуй за параду
проста я імкнуся, і дам вам ведаць.
Праблема ? што праца займае мяне шмат (да шчасця), і аўтамабіль, і спыняецца з Калядамі
учора я зрабіла першы тэст на машыне (200 км туды-назад) і я не хацеў бы рабіць далейшыя паездкі ў вакууме.
далейшае абнаўленне dissaldata ў eproom, але вынік той жа
""Ліст... Памяці Код
Прайшло часу: 9.07 Секунд.
Запісы прылады ЗАВЕРШАНА ОК
Кантроль ID: ПРАПУШЧАНЫЯ
Праверка Памяці Код...
Verify FAILED", "Address" =0x000000, Прылада=0xFF Buffer=0x02
Verify FAILED
Прайшло часу: 3.45 Секунд."
у гэты момант я не ведаю, што рабіць
[QUOTE=Verify FAILED", "Address" =0x000000, Прылада=0xFF Buffer=0x02[/QUOTE]
Аб не адбываецца, я зразумеў, што eproom ? падзелена на тры сектара, адзін з якіх заблакаваны і не супольнасцю, што, аказваецца, 0x02 толькі тое, прад'яўленае абвінавачванне.
цяпер, як я магу ведаць, калі запіс ок
мне ніхто не можа? ці вы мне хочаце дапамагчы?![]()
і можна замяніць eproom з эквівалентнай перезаписываемый?